nske Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Αν ο user christos έχει πρόσβαση τοπικά αλλά μέσω samba δεν έχει (σου ζητάνε username και password τα απομακρυσμένα μηχανήματα και τα δέχονται εντάξει, έτσι; ) τότε δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει :-? [Edit:] Αν δοκιμάσεις να κάνεις share όλο το /media; Δηλαδή στο smb.conf: [Media] path = /media read only = No Επίσης αν κανεις τα εξής: >$ mkdir /home/christos/test $ umount /media/Games $ sudo mount -o rw,uid=christos,locale=en_US.utf8,allow_other /dev/sda8 /home/christos/test και κάνεις share αυτό στο /etc/samba/smb.conf: [test] path = /home/christos/test read only = No Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν θα σου πώ κάτι όμως μήν βρίζεις. Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου, και θέλω να σου πώ οτι μου δούλεψε τελικά. Το λάθος μου ήταν οτι μοίραζα φακέλους οι οποίοι είχαν κενό και το συμβόλιζα ώς εξής: π.χ : φάκελος /media/media 1 ----> /media/media\ 1/ Τόσο μπουνταλάς. Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 LOL ναι πάντα είναι κάτι που θεωρούμε δεδομένο Σημασία έχει ότι το ασχολήθηκες μέχρι που το βρήκες αντί να τα παρατήσεις και να βρίζεις "το κολολίνουξ με τα παράλογα προβλήματά του" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2006 Solved για τους τύπους και μόνο. Και ξανά ευχαριστώ nske Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.