Exiled2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω να εκτυπώσω 60 έγγραφα κειμένου. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να μου τα εκτυπώσει αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να πατάω σε κάθε έγγραφο εκτύπωση? Ευχαριστώ.
asmilon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Eπελεξε τα ολα μαζι φιλε μου, κανε δεξι κλικ->Εκτυπωση και το αναλογο προγραμμα που ανοιγεις τα εγγραφα σου θα σωσει εντολη εκτυπωσης. Θα μπουν ολα στην ουρα εκτυπωσης και ενα ενα μετα θα εκτυπωνονται...
Exiled2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Sorry λάθος μου, δεν είναι έγγραφα κειμένου, είναι .html και .php Στα .php δεν μου βγάζει καθόλου εκτύπωση στο δεξί κλικ ενώ στα html μου τα εκτυπώνει όμως δεν εκτυπώνει τον κώδικα αλλά το πως εμφανίζεται η σελίδα. Μάλλον πρέπει να βρω έναν editor ο οποίος θα μπορεί να ανοίξει αυτά τα αρχεία και να εκτυπώσει όσα είναι ταυτόχρονα ανοιχτά.
PlaStiK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ίσως μπορείς να κάνεις κάπου αντίγραφα των αρχείων και να τα μετονομάσεις σε .txt, μετά θα μπορείς να κάνεις αυτό που λέει ο asmilon.
Exiled2 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά το βρήκα. Το UltraEdit έχει επιλογή print all documents.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.