kosko42 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με ολες τις εκδοσεις του παιχνιδιου απο το c3 και μετα δηλαδη c4,και c5 η συνθεση μου ειναι η εξης : cpu:amd athlon 64 3700+ mnimi:2 giga hdd:western digital 36.7 giga 10000rpm καρτα γραφικων:nvidia geforce 7800 gt και λειτουργικο windows xp proffesional service pack 2 ελληνικο,λοιπον το προβλημα εχει ως εξης:παω να παιξω σε Unofficial server και τρωω πακετο crasharei ο επεξεργαστης λειτουργει συνεχεια στο 100% μνημη τρωει ελαχιστα και μετα απο λιγο ακουω σπασιματα στον ηχο και κολλαει και θελει μονο επαννεκιννηση για να ξαναλειτουργησει αλλιως μπορει να μεινει εκει επ απειρων τι μπορει να φταιει?εχω και το direct to τελευταιο και ολα και φανταζομαι οτι πληρει τις προυποθεσεις του παιχνιδιου...α επισης σε ολα τα αλλα τα πιχνιδια κανενα απολυτως προβλημα δεν εχω ακομα και στο titans quest απο αποψη κρασαρισματων επισης το lineage στον official παιζει...τις πταιει?
kosko42 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 ψαχνωντας λιγο παραπανω βρηκα οτι φταει i cpu ξερει κανεις που μπορω να βρω κανα patch?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.