skumix Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα το πρωί προσπάθησα ο άμοιρος, να πάρω πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση 0 pixel της Samsung. Ο επίσημος αντιπρόσωπος είναι ο Φουρλής. Μια λέξη: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Ο ένας με έστελνε στον αλλον, και τελικά μου είπαν ότι ο αρμόδιος που ΙΣΩΣ ξέρει δεν απαντά στο γραφείο του... μμμ, μάλλον θα είχε πάει για μπουγάτσες! Μα ψάχνω και γώ κάτι πράγματα... άκου εγγύηση! Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι, για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Άσχετοι, και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ! Υπάρχει κανένας καλός άνθρωπος να μου πεί τι γίνεται με τις εγγυήσεις στις TFT/LCD οθόνες ? Τι γίνεται σε κάθε εταιρία σχετικά με τα καμένα pixels, τα καμένα Sub-pixels ? Τι εγγυήσεις δίνουν οι εταιρίες πάνω σε αυτά? (Samsung, NEC, DELL, Philips, EIZO, LG) Δεν είναι λίγο να σκάσεις 550 ευρώπουλα και να μην ξέρεις τι γίνεται!!
Thakyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Apo lg pou exw ypopsin mou yparxei eggyisi zero pixel mexri 19", enw apo 20" kai panw kati tetoio den isxyei.Den exw ypopsin mou kati gia ta subpixels.
ThomasD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω κι εγώ Samsung 17αρα, την έχω περίπου ένα χρόνο αλλά δεν έχει 0 pixel εγγύηση. Νομίζω ότι καμία Samsung δεν έχει εγγύηση 0 pixel. Εγώ όταν την είχα πάρει είχε 7 pixel για 3 χρόνια. Τώρα αν άλλαξαν στρατιγική στην Samsung δεν γνωρίζω.
skumix Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Από ότι καταλαβαίνω, είναι θέμα τύχης να πάρεις μια οθόνη χωρίς καμένα pixel... Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%, απλά ελπίζεις... Δεν υπάρχει ποιοτικός έλεγχος πριν τις βάλουν στα κουτιά τους? Μου φαίνεται αδιανόητο... Αμα σου κάτσει καμένο(α) pixels τότε αρχίζεις και τρέχεις... και τότε καλή τύχη!
platongr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ και πιστέυω να βγάλεις άκρη... http://www.quest.gr/price/sales/others/warranty_monitors.htm
dterzakis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Από ότι καταλαβαίνω, είναι θέμα τύχης να πάρεις μια οθόνη χωρίς καμένα pixel...Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%, απλά ελπίζεις... Δεν υπάρχει ποιοτικός έλεγχος πριν τις βάλουν στα κουτιά τους? Μου φαίνεται αδιανόητο... Αμα σου κάτσει καμένο(α) pixels τότε αρχίζεις και τρέχεις... και τότε καλή τύχη! Δεν θα το έλεγα. Υπάρχει αρκετά καλός έλεγχος, απλά η lg ίσως να μην κάνει τόσο καλό έλεγχο δεδομένου ότι σου προσφαίρει καλή εγγύηση. Έχουν ακουστεί περιτώσεις αλλάγης 2 και 3 monitor lg μέχρις ότου να βρεθεί μία χωρίς καμμένο pixel. Αλλά και αυτό σε ορισμένες παρτίδες. Μην νομίζεις ότι θα δόσεις 500 ευρώ και θα το παίξεις 50-50. Βασικά μπορείς κιόλας να δοκιμάσεις το monitor και στο κατάστημα πριν το πάρεις.
stefan123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Από ότι καταλαβαίνω, είναι θέμα τύχης να πάρεις μια οθόνη χωρίς καμένα pixel... Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%, απλά ελπίζεις... Δεν υπάρχει ποιοτικός έλεγχος πριν τις βάλουν στα κουτιά τους? Μου φαίνεται αδιανόητο... Αμα σου κάτσει καμένο(α) pixels τότε αρχίζεις και τρέχεις... και τότε καλή τύχη! Η κανε το αλλο παρε μια μεταχειρισμενη χωρις καμενα pixel και θα εισαι σιγουρος..Και πιο φτηνα θα την παρεις και δεν θα εχει καμμενα pixel.Εγω πηρα την lg 1980q απο 500 που εκανε περισυ στα 200 ευρω.Κορυφαια.. Και μην ξεχνας οτι αν εχει καμμενο pixel i lg στις περισσοτερες περιπτωσεις με μεταχειρισμενη θα στην αλλαξουν,οποτε παρε μια μεταχειρισμενη να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο και την τσεπη σου γεματη...
dimi7RiS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 δηλαδη αμα καποιος παιρνει LG που εχει καμμενο pixel πρεπει να χαιρεται επειδη δεν ειναι ''μεταχειρησμενη'' lol
oldschool Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 den kserw ti lete eseis egw pantws antimetopisa provlima ti allo dil apo to na mou kaei ena pixel.ti ekana? pira ena til stin lg,esteila ena faxaki tin apodiksei agoras kai se 1 mera mou feran olokainourgia othoni kai den eixa kanena provlima. os anafora gia to metaxeirismeni den isxiei kati tetoio dioti exw kai antropo mesa stin lg kai kserw ti paizei..anepifilakta magkes lg othones. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
samboter Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα το πρωί προσπάθησα ο άμοιρος, να πάρω πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση 0 pixel της Samsung. Ο επίσημος αντιπρόσωπος είναι ο Φουρλής. Μια λέξη: ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Ο ένας με έστελνε στον αλλον, και τελικά μου είπαν ότι ο αρμόδιος που ΙΣΩΣ ξέρει δεν απαντά στο γραφείο του... μμμ, μάλλον θα είχε πάει για μπουγάτσες! Μα ψάχνω και γώ κάτι πράγματα... άκου εγγύηση!Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι, για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Άσχετοι, και ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ! Υπάρχει κανένας καλός άνθρωπος να μου πεί τι γίνεται με τις εγγυήσεις στις TFT/LCD οθόνες ? Τι γίνεται σε κάθε εταιρία σχετικά με τα καμένα pixels, τα καμένα Sub-pixels ? Τι εγγυήσεις δίνουν οι εταιρίες πάνω σε αυτά? (Samsung, NEC, DELL, Philips, EIZO, LG) Δεν είναι λίγο να σκάσεις 550 ευρώπουλα και να μην ξέρεις τι γίνεται!! :-D φιλε οχι μονο εχεις εχεις απολυτο δικιο αλλα εισαι και ιδιαιτερα επιεικης, ειναι απαραδεκτοι, αχαρακτηριστοι και αυτο πρεπει να το φωναξουμε να το μαθουν οσο γινεται περισοτεροι .
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 kala re paidia.. kai ola auta pou lene ta paidia se ayto to thema ..den ysxioun?? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151125
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.