- WHiSPER - Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Για σας. Θελω να καλώ dlls (κυριως δικά μου και οχι των windows) κατα το RunTime στην VB6. Αν μπορει κανεις ας βοηθησει... Χελπ... Voithia...
alkisg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Google για LoadLibrary site:msdn.microsoft.com Θα χρειαστείς και τη GetProcAddress.
bandito Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 ;1301919']Για σας. Θελω να καλώ dlls (κυριως δικά μου και οχι των windows) κατα το RunTime. Αν μπορει κανεις ας βοηθησει...Χελπ... Voithia... Τι σχέση έχει με extreme programming αυτο;
chiossif Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Eδώ [ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152083 ] θα βρεις πιο ακραία (extreme) πράγματα ... Και για να μην κατηγορηθώ ότι λέω εξυπνάδες: " ... Extreme Programming as being: * An attempt to reconcile humanity and productivity * A mechanism for social change * A path to improvement * A style of development * A software development discipline " [ http://en.wikipedia.org/wiki/Xtreme_Programming ]
- WHiSPER - Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Πρωτα απ΄ολα alkisg, bandito (αν και σχολιασες μονο τον τιτλο), MindControl, chiossif ευχαριστω για το ενδιαφερον. Δευτερον, ξεχασα να αναφερω οτι προγραμματιζω σε VB6 (διορθωσα και το θεμα). Τριτον το eXtreme Programming το χρησιμοποιησα διοτι στα 5 χρονια που ξερω τη γλωσσα αυτη δεν εχω δει κατι τετοιο (και εχω διαβασει εκατονταδες projects απο το internet)
bandito Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 ;1303071']Πρωτα απ΄ολα alkisg' date=' bandito (αν και σχολιασες μονο τον τιτλο), MindControl, chiossif ευχαριστω για το ενδιαφερον.Δευτερον, ξεχασα να αναφερω οτι προγραμματιζω σε VB6 (διορθωσα και το θεμα). Τριτον το eXtreme Programming το χρησιμοποιησα διοτι στα 5 χρονια που ξερω τη γλωσσα αυτη δεν εχω δει κατι τετοιο (και εχω διαβασει εκατονταδες projects απο το internet)[/quote'] Όταν διάβασα το post, δεν έλεγε πουθενά τίποτα για VB6, οπότε δεν μπορούσα να απαντήσω έτσι και αλλιως. Σχολίασα τον τίτλο γιατί αν κάποιος αργότερα έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα, δεν θα καταφέρει να το βρεί αν ψάξει στο insomnia. Θα βάλει "dll μεσα απο vb6" και θα του βγεί ανάμεσα στα πολλά και ενα "xtreme programming". Για αυτό βάζουμε τίτλους που έχουν σημασία και για τους επόμενους.
Dikemou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δυστυχώς, και να είχε βάλει το σωστό τίτλο, οι όροι "dll" και "vb6" είναι κάτω των 4 χαρακτήρων :/ Όπως και πάρα πολλοί άλλοι δηλαδή...
unre@l Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 [wisper] an kai den 8a apadiso stin erotisi sou (o alkisg se exei kalipsei) apla na sou po.. min ka8esai na asxoleisai me tous moderators vlepo oti eisai kai neos sto insomnia. den 8a vgaleis pote akri mazi tous dioti apla autoi kanoun koumado. anyway, kali tixi me auto pou ftiaxneis!
- WHiSPER - Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Thanks guys Και για τους επομενους που πιθανον να θελουν κατι σχετικο: Calling Dynamic Link Libraries at RunTime. Ok?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.