Προς το περιεχόμενο

leopard 10.5

jimaras35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Δεν υπάρχει beta.

Εννοείς προφανώς ότι δεν υπάρχει επίσημη beta ελεύθερη για κατέβασμα.

Γιατί υπάρχει το MacOS X v10.5 Developer Preview (build 9A241) που διατίθεται στα μέλη του ADC καθώς και σε όσους είχαν παραστεί στο WWDC 2006. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Ω ναι, το έχω. :D

Δεν το έχω βάλει όμως.

Και ο λόγος που δεν έχεις δει μικρή διαρροή είναι ότι ακόμα και τα σοβαρά private torrent trackers (δεν επιτρέπεται να αναφέρω ονόματα ή να δώσω links) το έχουν απαγορέψει δια ροπάλου. Η Apple είναι ιδιαίτερα προσεκτική να μην κυκλοφορεί pre-release software. Αφού κυκλοφορήσει, δεν ασχολείται. Αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει, τους κυνηγάει όλους χωρίς έλεος. ;)

Πρόλαβα και το κατέβασα από έναν private tracker πριν το διαγράψουν. Μιλάμε για ελάχιστες ώρες. Μετά εξαφανίστηκε και ο uploader έφαγε οριστικό ban από τον tracker.

Δημοσ.

Υπαρχει ακομη σε tracker. Ζει και βασιλευει. Το εχω κατεβασει κι εγω αλλα δεν το εχω βαλει . Βαριεμε τα βαλε βγαλε. Παντος εχουμε καιρο ακομη. Γιατι τοσο πολυ αργοπορια? Ολο στην τσιτα μας εχουν.

Δημοσ.

Egw pantws trexw idi to Leopard OS X 10.5 sto Mac mini pou exw (ppc) kai mporw na pw oti einai arketa grigoro me mono problima se kapoia apps pou kleinoun mona tous. An omws breis na katebaseis tis beta version tous ola pane mia xara. Ah kai se sigrisi me to Tiger mporw na pw oti kanei kaliteri diaxeirisi tis ram kai den yparxoun pleon problimata me ti java kai tous allous browsers.

Δημοσ.

Αν εννοειτε ρε παιδια την beta απο public torrents ξεχαστε το!τα εχω κατεβασει ολα και δεν δουλευουν με τιποτα!!στα private που ειμαι γραμμενος δεν παιζει τιποτα!προς το παρον

Δημοσ.

pragmatika den katalabainw ti ennoeis oti den douleuoun ola. Emena ola ta nea features mou douleuoun. Time Machine, Expose, Spaces. Poia version exeis katebasei? Auti pou prepei na tin kapseis me to disk utility se dl dvr-r.?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...