24_hours_party Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά, μια βοήθεια γιατί δεν βγάζω άκρη. Έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα καταρχήν σε JCreator που χρησιμοποιεί κάποια εξωτερικά αρχεία html. Στο JCreator όπου και να τα έβαζα, στο ίδiο folder με το source χύμα, folder μέσα στο source ή parent folder, φυσικά αλλάζοντας το path στο πρόγραμμα τα έβλεπε. Για βελτιστοποίηση του προγράμματος μου και επειδή τα ακόλουθα IDE Netbeans, Eclipse, JBuilder σου παρέχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ένα από αυτά. Βασικά τα δοκίμασα όλα αλλά συνάντησα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δεν μπορούσαν να δούνε τα εξωτερικά μου αρχεία. Για τα εικονίδια που χρησιμοποιούνται στα κουμπιά μου έπρεπε υποχρεωτικά να μπούν σε folder με όνομα images για να μπορούν να τα δούνε κατά το runtime. Δεν κατάφερα όμως να βρω πως πρέπει να έχω τα html αρχεία μου για να μπορούν να τα δούν. Αν έχει δουλέψει κανείς με τα άλλα IDE ας βοηθήσει. Ευχαριστώ
Ros_Original Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Κανονικά για να μπορείς να δείς εξωτερικά αρχεία πρέπει να είναι στο ίδιο φάκελο που δημιουργούνται τα class files. Αν είναι εκεί τότε πρέπει να είσαι οκ.
24_hours_party Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Κανονικά για να μπορείς να δείς εξωτερικά αρχεία πρέπει να είναι στο ίδιο φάκελο που δημιουργούνται τα class files. Αν είναι εκεί τότε πρέπει να είσαι οκ. Worked. Finally. Thanks a lot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.