Προς το περιεχόμενο

Xpress recovery2 με gigabyte

giorgio30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια! θελω να κανω backup με το xpressrecovery 2 τησ gigabyte που εχω , δαθετω 70 G ελευθερο χωρο στο 80Γg sata2 σκληρο μου, σε 2 Partition αλλα

μου βγαζει μηνυμα οτι ο HDD δεν εχει χωρο για το Image του Backup, τι μπορω να κανω?

Ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

na sto pw me tin krisi mou an exeis gohst apo tin v10 k kato xrisimopiei dos (an 8imame kala an oxi dior8osteme) prwsopika to briskw poli pio eukolo stin xrisi k user frendli xoris poliploka pramata pio grigoro stis ergasies tou k an oxi pio dionato tote eksisou dinato me to gohst

Δημοσ.

Για να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας με την gigabyte πρέπει να βάλεις IDE σκληρό και όχι sata και πάντα σαν master στο primary κανάλι.Προσωπικά που το δοκίμασα κάνει πολλή καλή δουλειά και αν σου περισεύει σκληρός IDE σου το προτείνω ανεπιφύλακτα

Δημοσ.
Για να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας με την gigabyte πρέπει να βάλεις IDE σκληρό και όχι sata και πάντα σαν master στο primary κανάλι.Προσωπικά που το δοκίμασα κάνει πολλή καλή δουλειά και αν σου περισεύει σκληρός IDE σου το προτείνω ανεπιφύλακτα

Εχω σκληρο 60G IDE και μου περισευει! Τι θα πρεπει να κανω ?

Δημοσ.

Βάλτον σαν μαστερ και ξεκίνα τον υπολογιστή με το δισκάκι της μητρικής σου μέσα και θα ανοίξει το μενού και θα δεις.Είναι πανεύκολο.

Δημοσ.
Βάλτον σαν μαστερ και ξεκίνα τον υπολογιστή με το δισκάκι της μητρικής σου μέσα και θα ανοίξει το μενού και θα δεις.Είναι πανεύκολο.

και με τον sata να τον αφισω ως εχει?

απλα δηλαδη θα τον τοποθετισω στο ide καλοδιο, χρειαζεται να κανω κατι με το bios?

Δημοσ.

Κοίτα επειδή δεν έχω ide δίσκο δεν ξέρω ακόμα τι παίζει και δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.Μου φαίνεται αν και δεν είμαι σίγουρος για να κάνει backup πρέπει και το λειτουργικό να είναι στον ίδιο δίσκο,στον ide δηλαδή άρα τον σατα τι τον κάνεις;Αν είναι έτσι δεν λέει.Πάντως δοκίμασε δεν χάνεις τίποτε.Βάλε τον σκληρό σου στο IDE 1 σαν μάστερ δώσε στο bios να ξεκινήσει από το cd,ξεκίνα τον υπολογιστή και βάλε το δισκάκι μέσα.Πατάς ένα οποιοδήποτε κουμπί να φορτώσει όπως βάζεις το δισκάκι να φορμάρεις και άμα πιάσει έπιασε.Αν όχι κάνε ότι λένε οι από πάνω:Acronis κτλ. bye.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...