giorgio30 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια! θελω να κανω backup με το xpressrecovery 2 τησ gigabyte που εχω , δαθετω 70 G ελευθερο χωρο στο 80Γg sata2 σκληρο μου, σε 2 Partition αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι ο HDD δεν εχει χωρο για το Image του Backup, τι μπορω να κανω? Ευχαριστω!!!!
Vatos_locos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 poso megeos einai to image pou 8es na kratiseis an iperbenei ta eleu8era sou GB logiko akougete pare enan allon disko k afierose ton mono gia backup
navar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 moipos na mhn asxolousoun me to xpress recovery kai na epianes kana pio sovaro programma gia aythn thn douleia??? kana norton ghost as poume?
Vatos_locos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 i to acronis true image enterprise server (ta spaei)
navar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 vatos_locos exw ena boot cd me arketa utils mazi me to norton kai to acronis true image enterprise server ti leei ayto ? den to dokimasa akoma..
Vatos_locos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 krataei image oloklirou tou sklirou sou k meta me to boot cdaki pou exeis akoma k na exei katastrafei i egatastasi sou mporeis na tin epanafereis apo to image pou eixes
navar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 san ghost .... allo rwthsa ti leei se sygrisei me to ghost oti kanei to idio pragma to katalava kai monos mou
Vatos_locos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 na sto pw me tin krisi mou an exeis gohst apo tin v10 k kato xrisimopiei dos (an 8imame kala an oxi dior8osteme) prwsopika to briskw poli pio eukolo stin xrisi k user frendli xoris poliploka pramata pio grigoro stis ergasies tou k an oxi pio dionato tote eksisou dinato me to gohst
palawiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Για να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας με την gigabyte πρέπει να βάλεις IDE σκληρό και όχι sata και πάντα σαν master στο primary κανάλι.Προσωπικά που το δοκίμασα κάνει πολλή καλή δουλειά και αν σου περισεύει σκληρός IDE σου το προτείνω ανεπιφύλακτα
giorgio30 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Για να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας με την gigabyte πρέπει να βάλεις IDE σκληρό και όχι sata και πάντα σαν master στο primary κανάλι.Προσωπικά που το δοκίμασα κάνει πολλή καλή δουλειά και αν σου περισεύει σκληρός IDE σου το προτείνω ανεπιφύλακτα Εχω σκληρο 60G IDE και μου περισευει! Τι θα πρεπει να κανω ?
palawiaris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Βάλτον σαν μαστερ και ξεκίνα τον υπολογιστή με το δισκάκι της μητρικής σου μέσα και θα ανοίξει το μενού και θα δεις.Είναι πανεύκολο.
giorgio30 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Βάλτον σαν μαστερ και ξεκίνα τον υπολογιστή με το δισκάκι της μητρικής σου μέσα και θα ανοίξει το μενού και θα δεις.Είναι πανεύκολο. και με τον sata να τον αφισω ως εχει? απλα δηλαδη θα τον τοποθετισω στο ide καλοδιο, χρειαζεται να κανω κατι με το bios?
palawiaris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Κοίτα επειδή δεν έχω ide δίσκο δεν ξέρω ακόμα τι παίζει και δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.Μου φαίνεται αν και δεν είμαι σίγουρος για να κάνει backup πρέπει και το λειτουργικό να είναι στον ίδιο δίσκο,στον ide δηλαδή άρα τον σατα τι τον κάνεις;Αν είναι έτσι δεν λέει.Πάντως δοκίμασε δεν χάνεις τίποτε.Βάλε τον σκληρό σου στο IDE 1 σαν μάστερ δώσε στο bios να ξεκινήσει από το cd,ξεκίνα τον υπολογιστή και βάλε το δισκάκι μέσα.Πατάς ένα οποιοδήποτε κουμπί να φορτώσει όπως βάζεις το δισκάκι να φορμάρεις και άμα πιάσει έπιασε.Αν όχι κάνε ότι λένε οι από πάνω:Acronis κτλ. bye.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.