Προς το περιεχόμενο

wine + unreal tournament


sentient6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχα λοιπον το cd του unreal και λεω δεν το βαζω με wine να δω τι θα γινει;;;

 

Ε, και installation folder εβαλα c:\unreal, λεω τι στο διαλο πως θα το βαλει εκει, ολο και κανα σφαλμα θα βγαλει! αλλα ελα που το εγκατεστησε και δεν ξερω που!!! στον c αποκλειτεται προφανως!

 

 

καλα τα πηγα;;; ξερει κανεις που μπορει να εχει παει μπας και το σβησω(η και το τρεξω αν γινετεται ;)) και επισης ξερεις κανενας αλλος (η και ο ιδιος :P ) οταν δεν μπορω στο wine να δωσω installation folder της μορφης /home... πως το εγκαθηστω σε γνωστο φακελο;;;

 

ευχαριστω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sentient6

 

έχω ubuntu 6.06.1

υπάρχει ενας φάκελος .wine κάπου στο /root

και ένας φάκελος .wine κάπου στο /home

 

σ' ένα απο τα dosdevices ή drive_c που υπαρχουν αντίστοιχα ίσως το βρείς

περισσότερα απο κανένα guru!!!

καλή τύχη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά τώρα με 'στειλες.

 

Καιρό τώρα προσπαθούσα να εγκαταστήσω το Unreal Tournament στο linux και δεν τα είχα καταφέρει μέχρι σήμερα. Οπότε σκέφτηκα να μπω στο forum και να μοιραστώ την εμπειρία μου και με άλλους (μπορεί να βοηθήσω κάποιους), και βλέπω θέμα για το Unreal.

 

Βέβαια εγώ δεν χρησιμοποίησα το wine, αλλά το εγκτέστησα κατευθείαν στο linux. Βρήκα το cd που είχε δώσει το PC-MASTER (Unreal Tournament G.O.T.Y.), κατέβασα από ένα torrent το cd_2 (στο linux είναι απαραίτητο φαίνεται) και το installer του (ut-install-436-GOTY.run). Η εγκατάσταση γίνεται μια χαρά.

Όμως το παιχνίδι δεν έπαιξε. Έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα ότι επειδή ο installer είναι παλιός (από την lokigames) τα αρχεία των πιστών ( .../ut/Maps) δεν αποσυμπιέζονταν και ήθελε το zlib1g1.1.4 για να το κάνει. Συγκεκριμένα τα αρχεία ήταν της μορφής *.unr.uz ενώ θα έπρεπε να είναι *.unr. Το zlib δεν μπόρεσα να το βρώ οπότε εγκατέστησα το παιχνίδι σε ένα υπολογιστή με τα πολυαγαπημένα μας παράθυρα :) (να που είναι χρήσιμα), και αντέγραψα από τον κατάλογο Maps όλες τις πίστες.

 

Το παιχνίδι τρέχει τέλεια, πολύ γρήγορα και να δω τώρα πως θα ξεκολλήσω.!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

An ennoeis to zlib1.1.4 yparxei edo

http://www.cptec.inpe.br/brams/utilities.shtml

 

Mporeis na vreis se torrent kai na katevaseis to kanoniko unreal (oxi GOTY) kai na vreis kai ton kanoniko linux installer kai tha paiksei. Ego auto ekana giati den mporousa na vro to 2o cd gia to unreal pouthena.

 

Pantos se fedora core 4 me geforce4MX kai tous teleutaious (tote) drivers gia nvidia to paixnidi den fainotan kai poly kala. Htan skoteino se polla simeia kai foteino se alla (kai oxi den ftaigan ta settings gia brightness kai contrast kai ta sxetika). Episis se takta xronika diastimata ekane psilo kollimata. To apotelesma itan oti gia LAN den ekane. Sto idio systima me win98 (dual boot) petouse. En merei sigoura ftaiei to open gl afou sto idio to paixnidi elege oti i open gl ypostiriksi sto paixnidi einai experimental.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...