Προς το περιεχόμενο

ASUS P5V-VM DH + conroe e6400 ?????

viper2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ίδιο Motherboard φίλε μου και 6300 Intel core duo.To θέμα είναι τι θες.Αν το πήρες για games μάλλον δεν σου κάνει (από άποψη overclocking είναι πολύ περιορισμένο Motherboard). Ασχολήσου με την κάρτα γραφικών καλύτερα. Επίσης το cpu είναι κορυφέο,πιστεύω ότι δεν χρειάζεται overclocking για να προσκυνήσουμε.βεβαια αν θες σκέψου ότι στο μέλλον το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να πάρεις ενα πολύ καλό motherboard που να υποστηρίζει μεγάλη αλλαγή του fsb και θα φτάσεις το 6400 στα διπλάσια επίπεδα με άνεση. Πάντως εγώ εστησα αυτο το pc μου με βάση προγραμματα μουσικής και όχι παιχνίδια (μια χαρά μου έκανε τόσα χρονια η 5600) και έτσι εβαλα αυτο το θεικό cpu και αυτό το απλό μα καλό motherboard και τελος.Ασε που η κάρτα γραφικών είναι η αισχρή 7300gs (64bit memory) 512mb η οποία έιναι απλά για να υπαρχει.Για αυτο σου λέω,εξαρτάται τι θες.Για δουλειά είναι τέλειο μηχάνημα.Απλό και τέλειο.Για gaming freak μαλλον πας μακριά...

Τέλος να πω ότι δυστυχώς πρέπει να κάνεις Update bios για να σου διαβάσει απόλυτα σωστά τον intel core duo σου. Ασχετος αν τα windows τον βλέπουν,στην ουσία δεν είναι κομπλε...ψαξε και στο Bios. Εγώ κατέβασα το 0702 βιος και το εκανα αναβάθμιση με το asus update utility.Μια χαρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...