Προς το περιεχόμενο

Τραγικη ταχυτητα σε φοιτητικο adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα εγινε η ενεργοποιηση(οτενετ 768 ) και σε ολα τα τεστ που εχω κανει η ταχυτητα ειναι απο 40 μεχρι 100 kbps!ενω upload σε σχετικα ανεκτα επιπεδα(100 kbps περιπου)

Γενικα τραγικη ταχυτητα,εφαμιλλη με isdn.

Σε τι οφειλεται?θα ειναι παντα ετσι?

αν ειναι δυνατον ρε παιδια....

Δημοσ.

Ελα κι εγω ετσι ειμαι περιπου...εγω κατεβαζω με 20ΚΒ το πολυ!! και εχω 1024 αλτεκ διοδος...

τι περιοχη εισαι;;; εγω παντως κων/πολεως στην Πατρα...

Δημοσ.

Φίλε μου,με αυτή τη ταχύτητα που έχεις,μου φαίνονται λογικές οι τιμές των download σου, εκτός απο το 100 kbps που είναι αδύνατον να το πιάσεις,γιατί ένα μέρος του bandwidth σου καταναλώνεται απο πρωτόκολλα,σύν το γεγονός ότι έχεις 768 γραμμή και σύνδεση υποθέτω. Τώρα σίγουρα είσαι υπερβολικός όσον αφορά το upload σου. Αποκλείεται με 128 na πιάνεις 100 kbps στο upload σου. Δηλαδή το upload σου μερικές φορές είναι εφάμιλλο του download σου? Δεν το νομίζω... Πάντως,όντως η κατάσταση είναι τραγική με τις ταχύτητες,με τις πατέντες που έχει κάνει ο πΟΤΕ για διπλασιασμό ταχύτητας.Εγώ με 1024,το ανώτερο που έχω πιάσει στα downloads μου, είναι 80. Κι αυτό με το upload κολλημένο στα 128 είναι απαράδεκτο. Δώσε 256 τουλάχιστον,μπάς και ανεβάσουμε κι εμείς τίποτα!

Δημοσ.

βασικα σημερα το εβαλα...αλλα τι να πω...εχω ξενερωσει απιστευτα...οι σελιδες αργουν ποιο πολυ και απο pstn καποιες φορες!!!

καπου διαβασα οτι η εδετ δεν εχει κανει τις απαιτουμενες αναβαθμισεις (η κατι τετοιο, δεν θυμαμαι ακριβως...)

Δημοσ.
Ελα κι εγω ετσι ειμαι περιπου...εγω κατεβαζω με 20ΚΒ το πολυ!! και εχω 1024 αλτεκ διοδος...

τι περιοχη εισαι;;; εγω παντως κων/πολεως στην Πατρα...

]

μαλιστα... εισαι στο χειροτερο dslam της Ελλαδας πιστεψε με...

Δημοσ.

ki egw Kwnstantinoupolews eimai me paroxo vivodi mesw tou diktiou tou OTE alla katevazw me 40+ KB/s me 512/128, oxi foithtiko alla den nomizw na pezei kai megalo rolo.

Eksartatai apo pou katevazeis ti katevazeis ti wra klp.

tha sou proteina na katevaseis kana arxeio apo rapidshare pou katevazei me megisto gia na deis thn taxuththa sou!

Δημοσ.

Μάλλον τελικά αυτό που πρέπει να ζητήσουμε είναι όχι αναβάθμιση των γραμμών, γιατί αυτό ποτέ δεν πρόκειται να γίνει, αλλά μείωση τιμών. Εικονική αναβάθμιση τελικά για να γλυτώσουν τα πρόστιμα για τις ακριβές παροχές ADSL.

Δημοσ.
]

μαλιστα... εισαι στο χειροτερο dslam της Ελλαδας πιστεψε με...

i know! αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτο (ετός απο του να αλλάξω σπίτι...)

κάτι άσχετο -- ενας φίλος μου (Ψηλαλώνια πατρών) έβαλε 2MBit δεν θυμάμαι πάροχο και κατέβαζε με 30kBytes/s!!! αυτά είναι!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...