Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά, τι λες τώρα??? Το πιστεύεις στ' αλήθεια αυτό? Να σου θυμήσω τι έγινε στο L.A. το 92? Στο Seattle? Στην Γένοβα? Στο Παρίσι πριν κάτι μήνες? Τι γίνεται συνέχεια μέσα στην ίδια την αμερική που δεν έχει καν 3ο κόμμα, εκεί που δεν έχει οργανωμένη κοινοβουλευτική αριστερά? Η μήπως υπάρχει κι εκει KKE να τους οργανώνει? Τι γίνεται κάθε φορά, σε κάθε πόλη που φιλοξενεί σύνοδο G8? Σε κάθε πόλη που επισκέπτεται ο Bush? Τόσες χιλιάδες κόσμου που ξεσηκώνεται νομίζεις ότι έχει από πίσω ένα ΚΚΕ/ΣΥΝ/κτλ να τον οργανώνει? Αν δεν πρόκεται για μεμονωμένα συνειδητοποιημένα άτομα, τότε γιατί πρόκειται? Αν πιστεύεις ότι την επανάσταση θα κάνουμε οι 10.000 συνειδητοποιημένοι, τότε καλώς. Εγώ αυτό είναι που δεν πιστεύω. Και όταν λέω επανάσταση, δε εννοώ να βγούμε στους δρόμους, ούτε να πάμε στη σύνοδο της G8 να φωνάξουμε. Εννοώ να γίνει κανονική επανάσταση. Ο πολύς κόσμος, από κάποιον οργανώθηκε. Οι όσοι είμαστε που πηγαίνουμε στις πορείες, είμαστε συντριπτικοί μειοψηφία ΚΑΙ δεν έχουμε και την υποστήριξη του κόσμου (αυτό βέβαια λόγω ΜΜΕ κυρίως). Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι τους τρομάζουμε και ιδιαίτερα. Αντίθετα (όπως βέβαια προσπαθούν και οι ίδιοι συνεχώς να μου περάσουν) μάλλον μας έχουν γραμμένους. Για να μην σου πω ότι εξυπηρετούμε και τα σχέδια τους καμιά φορά (μέσω των ΜΜΕ που προβάλλουν τα πάντα όπως θέλουν). Αν τους τρομάζαμε και ήθελαν, θα μας είχαν σταματήσει προ πολλού. Ε, η Αμερική είναι κάπως ειδική περίπτωση.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 επανασταση στην ελλαδα?ολοι εχουμε βολευτει.που να χεβολεβομαστε τωρα.
hugelacky Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχήν έχουμε ξεφύγει waaaay offtopic, αλλά τεσπα... Αν πιστεύεις ότι την επανάσταση θα κάνουμε οι 10.000 συνειδητοποιημένοι, τότε καλώς. Εγώ αυτό είναι που δεν πιστεύω. Και όταν λέω επανάσταση, δε εννοώ να βγούμε στους δρόμους, ούτε να πάμε στη σύνοδο της G8 να φωνάξουμε. Εννοώ να γίνει κανονική επανάσταση. Κάτσε, δλδ τι εννοείς "κανονική" επανάσταση? Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι για να υπάρξει μια γενικευμένη κατάσταση που αργότερα χαρακτηρίζεται απο ιστορικούς-media-κτλ ως επανάσταση πρέπει από κάπου να ξεκινήσει, και αυτό είναι οι μικρές εξεγέρσεις κατά τόπους, οι οποίες γενικεύονται σιγά σιγά. Πώς αλλιώς θα γίνει? Με όμορφα λόγια από τα βολεμένα κομματόσκυλα της βουλής? Τι περιμένεις δλδ, να βγεί μια μέρα η Παπαρήγα και να πεί "οκ παιδιά, ωραία μέρα έχει σήμερα, λέω να πάμε να κάνουμε καμια επανάσταση"? Αν περιμένεις να γίνει επανάσταση με κάποιο κόμμα από πίσω τότε θα περιμένεις πάααααααρα πολύ... Ο πολύς κόσμος, από κάποιον οργανώθηκε. Έχεις ακούσει κάτι που λέγεται αυτοοργάνωση? Οι όσοι είμαστε που πηγαίνουμε στις πορείες, είμαστε συντριπτικοί μειοψηφία ΚΑΙ δεν έχουμε και την υποστήριξη του κόσμου (αυτό βέβαια λόγω ΜΜΕ κυρίως). Ε λογικό είναι, αν είναι να γίνει μια πορεία και το ΚΚΕ θέλει να κατεβει μόνο του, το ΠΑ.ΜΕ μόνο του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, ε έτσι δεν γίνεται δουλειά... Πρέπει να σταματήσει ο ελιτισμός και ο κομπλεξισμός των αριστερών (και ειδικά των κκέδων) και να υπάρχει συνοχή. Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι τους τρομάζουμε και ιδιαίτερα. Αντίθετα (όπως βέβαια προσπαθούν και οι ίδιοι συνεχώς να μου περάσουν) μάλλον μας έχουν γραμμένους. Για να μην σου πω ότι εξυπηρετούμε και τα σχέδια τους καμιά φορά (μέσω των ΜΜΕ που προβάλλουν τα πάντα όπως θέλουν). Αν τους τρομάζαμε και ήθελαν' date=' θα μας είχαν σταματήσει προ πολλού.[/quote']Κάτσε πάλι γιατί με μπερδεψες, από την μία 9 post πίσω λες "Άσε που σας έπεισαν ότι τα πράγματα δεν αλλάζουν, ενώ αποδεδειγμένα τα πράγματα ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλάζουν. Κρίμα...", και τώρα μου λες ότι έχουν γαμμένο τον κόσμο όταν αντιδρά, βγαίνει στους δρόμους, κάνει πορείες. Δλδ εσύ μόνο στην αντίδραση μέσω της ψήφου πιστεύεις? Πολύ επαναστατική πράξη ομολογουμένως! Μιά φορά στα 4 χρόνια! Ωραία! Αν δεν τους φοβίζει ο κόσμος στους δρομους τότε γιατί οπισθοχώρησαν όπως όπως στην μεταρύθμηση του εκπαιδευτικού τον ιούνιο? Γιατί πήραν πολλά πίσω και πάγωσαν το θέμα? Αλλά σορυ ξέχασα... και τότε το κκε στην αρχή ήταν "κατα των ακραίων μορφών αντίδρασης με καταλήψεις και κλείσιμο σχολών" και "υπέρ του διαλόγου" και όταν είδε ότι το πράγμα γενικεύεται και έχει πολύ λαό από πίσω, τότε έγινε το πρώτο που υποστήριζε τις κινητοποιήσεις! Α ρε αθάνατοι κκεδες, πάντα περιμένετε να βγάλουν στην αρχή άλλοι το φίδι από την τρύπα και μετά όταν δείτε κόσμο χώνεστε κι εσείς στον χωρό... :-? Ε, η Αμερική είναι κάπως ειδική περίπτωση.Τι περίπτωση είναι δλδ?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Εμμ... δεν είμαι ΚΚΕς. Και γενικά αυτά που μου είπες απευθύνονται σε ΚΚΕδες. Δεν έχω όρεξη να κάτσω να συζητήσω ως ΚΚΕς, οπότε ας το αφήσουμε. Άσε δηλαδή που είμαι γενικά (σαν άποψη) στην άλλη όχθη της αριστεράς που εχθρεύεται το ΚΚΕ, οπότε βράστα κι άστα. Θα χρειαστεί να συζητήσω σαν αυτούς που κοροϊδεύω. LOL! Συμφωνώ πάντως για την ενωμένη αριστερά. Αλήθεια, οι κομπλεξικοί είναι οι ΚΚΕδες που είναι και ένα 6% και όχι αυτοί που είναι το 0.03% και δεν ενώνονται με αυτούς; Δε λέω ότι χειρίζονται σωστά τα θέματα. Ξέρω καλά τις γελοιότητες που κάνουν, αλλά σίγουρα δε θα ισχυριστώ ότι είναι κομπλεξικοί οι 500.000 επειδή δεν ενώνονται με τους 2000. Εκτός αν αναφέρεσαι αποκλειστικά και μόνο στο φοιτητικό κίνημα, όπου εκεί και δεν ψήφιζα φυσικά ΠΚΣ. Για αυτοοργάνωση, δεν έχω ακούσει τίποτα μέχρι τώρα. Κανένα παραδειγματάκι; Άντε ας πω και το άλλο. Οι επαναστάσεις συμβαίνουν από μόνες τους. Δεν τις κάνω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε οι 10.000 συνειδητοποιημένοι. Τις φέρνει η ιστορική συγκυρία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς οι 10.000 συνειδητοποιημένοι, είναι να προσέξουμε, όόόταν τελικά με το καλό έρθει η επανάσταση, ποιός θα είναι αυτός που θα την εκμεταλλευτεί.
hugelacky Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Εμμ... δεν είμαι ΚΚΕς. Και γενικά αυτά που μου είπες απευθύνονται σε ΚΚΕδες. Δεν έχω όρεξη να κάτσω να συζητήσω ως ΚΚΕς, οπότε ας το αφήσουμε. Άσε δηλαδή που είμαι γενικά (σαν άποψη) στην άλλη όχθη της αριστεράς που εχθρεύεται το ΚΚΕ, οπότε βράστα κι άστα. Θα χρειαστεί να συζητήσω σαν αυτούς που κοροϊδεύω. LOL!Η αλήθεια είναι ότι ξέφυγα εκτός στο τέλος της απάντησης μου και μιλησα γενικότερα, αλλά αυτά που ισχυρίστηκες ρε συ τα λένε οι του κκε! Δεν με ενδιαφέρει τι είσαι, τι πιστεύεις, δικαιωμά σου ότι θες, απλά τα παραπάνω μου χτύπησαν έντονα "κκέδικα" Συμφωνώ πάντως για την ενωμένη αριστερά. Αλήθεια, οι κομπλεξικοί είναι οι ΚΚΕδες που είναι και ένα 6% και όχι αυτοί που είναι το 0.03% και δεν ενώνονται με αυτούς; Δε λέω ότι χειρίζονται σωστά τα θέματα. Ξέρω καλά τις γελοιότητες που κάνουν, αλλά σίγουρα δε θα ισχυριστώ ότι είναι κομπλεξικοί οι 500.000 επειδή δεν ενώνονται με τους 2000. Εκτός αν αναφέρεσαι αποκλειστικά και μόνο στο φοιτητικό κίνημα, όπου εκεί και δεν ψήφιζα φυσικά ΠΚΣ. έδωσες την απάντηση μόνος σου m8! Οι τύποι είναι κολλημένοι 15 χρόνια πίσω, ελιτιστές, ψευτοαγωνιστές και γελοίοι. Και αναφέρομαι όχι στον κόσμο (το 6-7%), αλλά στα κεφάλια του κκε. Προσπαθούν να προσεταιρισθούν όλη την αντίδραση και "επαναστατικότητα" του κόσμου προς συμφέρον τους καπελώνοντας όλους τους υπόλοιπους μόνο και μόνο επειδή στον ευρύτερο αριστερό χώρο έχουν τον περισσότερο κόσμο. Μη λέμε τα ίδια & γνωστά, αφού τα ξέρεις...Και οι "υπόλοιποι" μόνο 2000 δεν είναι, είναι πολυυύ περισσότερος κόσμος, μέτρα τα λευκά/άκυρα/αποχή και θα καταλάβεις τι λέω... Για αυτοοργάνωση, δεν έχω ακούσει τίποτα μέχρι τώρα. Κανένα παραδειγματάκι;Αυτόνομες ομάδες σε κάθε πόλη, συλλογικότητες, στέκια, κτλ Άντε ας πω και το άλλο. Οι επαναστάσεις συμβαίνουν από μόνες τους. Δεν τις κάνω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε οι 10.000 συνειδητοποιημένοι. Τις φέρνει η ιστορική συγκυρία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς οι 10.000 συνειδητοποιημένοι, είναι να προσέξουμε, όόόταν τελικά με το καλό έρθει η επανάσταση, ποιός θα είναι αυτός που θα την εκμεταλλευτεί. κοιτα, και συμφωνώ και διαφωνώ. Αν ως ιστορική συγκυρία εννοείς την συσσωρευμένη αντίδραση σε μια κατάσταση που κάποτε θα εκδηλωθεί αναπόφευκτα ως εξέγερση/επανάσταση/οπωςθεςπεστο, τότε συμφωνείς με τα παραπάνω που έγραψα και συμφωνώ κι εγώ με αυτό που λες. Αν όμως εννοείς ότι δεν έχει νόημα να αντιδράς/φωνάζεις/αγωνίζεσαι γιατί αυτή θα έρθει κάποια μέρα "από μόνη της" ή "θα την αρχίσουν άλλοι", τότε διαφωνούμε.Στο bold δεν χρειάζεται να πώ τπτ, συμφωνώ απόλυτα! :wink: Το σκίσαμε το τόπικ, sorry... :neutral:
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Αν όμως εννοείς ότι δεν έχει νόημα να αντιδράς/φωνάζεις/αγωνίζεσαι γιατί αυτή θα έρθει κάποια μέρα "από μόνη της" ή "θα την αρχίσουν άλλοι", τότε διαφωνούμε. Δεν εννοούσα αυτό Έτσι και αλλιώς, ο καθένας θα κάνει ότι είναι να κάνει, γιατί και εμείς (που πάμε στις πορείες) είμαστε μέρος της ιστορίας. Άλλωστε σχεδόν κανείς δε δρα σύμφωνα με τη φιλοσοφική του σκέψη, αλλά με το τι αισθάνεται. Συνεννοηθήκαμε πάντως. Ας αφήσουμε το τόπικ να συνεχιστεί. Sorry για το offtopic! Σταματάμε!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Ξεφυγαμε απο το θεμα. Ε, είπαμε συγγνώμη, τι άλλο να κάνουμε; :oops: Και πάλι συγγνώμη. Δούλος σας.
anna1976 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Βρε παιδιά, θα είμαι κ εγω οφ τοπικ, αν ρωτήσω τί γίνεται για να αποφύγεις το "κάλεσμα" να εισαι "εφορευτική επιτροπή" την 15η Οκτωβρίου; Υπάρχει κάποιος γνώστης -δικηγόρος, something, να μας πεί; Πήραν την αδερφή μου χτες βράδυ τηλ (δεν βρήκαν εμένα) και της είπαν να πάω το πρωί να παρω το χαρτί, οπωσδήποτε. Τους είπε οτι έχουμε γάμο και ειναι αδύνατον να παω πρωί, ο "αξιωματικος υπηρεσίας" επέμενε, αυριο το πρωι οπωσδήποτε! Πείτε μου σενάριο "αποφυγής" !!!! Μήπως να μην παω να το παρω, λεγοντας οτι η αδερφη μου δεν μου το "μετέφερε";.......
bianca76 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Εγω παντως δεν προκειται να ψηφισω. Ολοι ιδιοι ειναι τιποτα δεν κανουν. Προτιμω την Κυριακη να λιωσω στο Neverwinter Nights!xaxaxa
NickTheGreek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδια τελικα η φηφος ειναι προαιρετική ή οχι????Ξερει κανεις με σιγουρια?Θελω να την κανω το Σαβ/κο και θελω να ξερω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Η ψήφος ήταν και είναι υποχρεωτική.
SCidER Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Ονειρεύομαι τη μέρα που ο κάθε δήμαρχος θα ξεσκίζεται στο σεξ για να κάνει παιδιά γνωρίζοντας ότι αυτές θα είναι και οι μόνοι ψήφοι που θα πάρει. μαλλον θα παω για δημαρχος
paschalia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Να ρωτησω . Αν εχεις κανει προσφατα μεταδημοτευση κ φαινεσαι γραμμενη σε δυο εκλογικους καταλογους νομων , σε ποιον απο τους δυο νομους υποχρεουσαι να ψηφισεις ? Στον παλιο ή στο νεο ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Στον νέο φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.