Προς το περιεχόμενο

απορια αλλα μην φωναξετε...

g-e-o

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι αρκετά έγκυρα, ενώ συνήθως αναφέρουν και το πριν πόσην ώρα ενημερώθηκαν τελευταία φορά.

Για την δεύτερη απορία σου, εξαρτάται το prive. Πολλά δίνουν μια περιορισμένη περίοδο εγγραφών, οπότε αν είσαι λίγο τυχερός και προλάβεις, μπαίνεις. Το δύσκολο μετά είναι να μείνεις μέσα, κι αυτό επειδή έχουν απαιτήσεις, κυριώς ως προς τα ψηλά ratio (σχέση ανεβάσματο προς κατέβασμα - a.k.a. να δίνεις όσο παίρνεις)...

Δημοσ.

ευχαριστω ολους σας παιδια για την βοηθεια σας και ειδικα τον φιλο eusebius που με βοηθησε τοσο πολυ..τρεις τελευταιες (ελπιζω) ερωτησουλες...τι σημαινει το ratio?? μπορω στο μtorrent να κανω προεπισκοπηση αρχειου κι αν ναι πως?? και τριτον και πιο βασικο, που πρεπει να παω ρε παιδια να χαμηλωσω λιγο το upload (εχω 18,4kb) μηπως κι ανεβει λιγο το download (εχω 25-26) με συνδεση 768...και παλι σας ευχαριστω!!!!!!!!!

Δημοσ.

* Για προεπισκόπηση πολύ καλό είναι το VLC media player

* Για όριο στο ανέβασμα θα πας στις ρυθμίσεις

* Ratio είναι η λόγος ανέβασμα/κατέβασμα

Δημοσ.

και παλι ευχαριστω...με εχεις βοηθησει παρα πολυ..μολις βρω το vlc που θα πρεπει να παω να κανω προεπισκοποηση ομως?? γινεται αυτοματα?? πηγα στις ρυθμισεις-περιορισμος bandwith-ταχυτητα αποστολης 9 ταχυτητητα ληψης 45 ειναι οκ???

Δημοσ.

Για την προεπισκόπηση, θα προσθέσω κάτι κάποια άλλη στιγμή στο Υπόμνημα, διότι μου φαίνεται ότι χρειάζεται...

Για το άλλο, ρίξε μια ματιά στα λινκ που σου είπα. ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...