Προς το περιεχόμενο

απορια αλλα μην φωναξετε...

g-e-o

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερω οτι αυτο που ρωταω εχει αναφερθει, αλλα επειδη ρε παιδια δεν ειμαι και πολυ γνωστης σ αυτο το θεμα και καποιους ορους δεν τους καταλαβαινω καλα, θα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε και δεν σας κουραζω τα πρωτα βηματα ωστε να κανω download με torrent...εχω το μtorrent αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι που βρισκω το εκαστοτε αρχειο torrent για οποιοδηποτε αρχειο και οταν λεω που, οχι σε ποιο site αλλα πως το κατεβαζω!!! επομενη απορια ειναι, αντε και το βρηκα, σε ποιο σημειο του προγραμματος το τοποθετω ωστε να ξεκινησει το download?? με λιγα λογια την αρχη θελω ρε παιδια μετα θα το παλεψω αλλα δεν μπορω καν να ξεκινησω!! ξερω οτι κουρασα και ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές απαντήσεις, και αφού δεν βαριέσαι ( αφού όπως λες ξέρεις ότι αυτό που ρωτάς έχει ξανά-ερωτηθεί )...κάνε:

1) http://www.google.com και θα βρείς την απάντησή σου.

2) Read the Insomnia.gr ToU ( Terms Of Use )

Ciao

Δημοσ.

φιλε billpepas νομιζω οτι μιλαω αρκετα καλα ελληνικα..αν ειχα βρει την λυση στο google δεν θα ρωταγα εδω...εχω ψαξει παρα πολυ αλλα οπως γραφω δεν εχω βγαλει ακρη, γιατι δεν καταλαβαινω καπιους ορους...φιλε eusebius το αρχειακι μολις το κατεβαζω και παω να το ανοιξω μου γραφει οτι windows δεν ειναι δυνατο να ανοιξουν το αρχειο...

Δημοσ.
φιλε billpepas νομιζω οτι μιλαω αρκετα καλα ελληνικα..αν ειχα βρει την λυση στο google δεν θα ρωταγα εδω...εχω ψαξει παρα πολυ αλλα οπως γραφω δεν εχω βγαλει ακρη, γιατι δεν καταλαβαινω καπιους ορους...φιλε eusebius το αρχειακι μολις το κατεβαζω και παω να το ανοιξω μου γραφει οτι windows δεν ειναι δυνατο να ανοιξουν το αρχειο...

Άνοιξε το αρχείο με το μtorrent. Θα σε ρωτήσει που να αποθηκεύσει το αρχείο. Βάζεις το directory που θές και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Μπορείς να κοιτάξεις το link που έχει στην υπογραφή του ο Eusebius. Αν τυχόν δεν σε βοηθήσει και αυτό κατέβασε το utorrent το οποίο έχει κ μηχανή αναζήτησης για torrents.

Βρίσκοντας ένα torrentolink όπως σου έδωσε ο Eusebius επιλέγεις να το ανοίξεις με τον torrent client της επιλογής σου (για παράδειγμα το utorrent) και ο client θα αρχίσει μόνος του το downloading.

Δημοσ.

Απ' ό,τι κατάλαβα, το έχει βάλει το μTorrent, αλλά δεν έχει γίνει το file association.

Λοιπόν:

* Κατεβάζεις σωστά το μTorrent (αυτο που λέει Installation Program)

* Το εγκαθιστάς με διπλό κλικ

* Το ξεκινάς. Πας: Επιλογές > Ρυθμίσεις > Γενικά

* Κάτω κάτω έχει ένα μεγάλο κουμπί που λέει: «Σχέτισέ το με αρχεία .torrent». Το πατάς

* Επιλέγεις και αυτό που είναι δίπλα: «Έλεγχος συσχετίσεων στην εκκίνηση»

* Κάνεις πάλι διπλό κλικ στο αρχειάκι τόρρεντ που έχεις κατεβάσει

Μας λες τί συνέβη...

Δημοσ.

φιλε eusebius καλα παμε μεχρι τωρα και σε ευχαριστω πολυ!!! λοιπον, εκανα ολα οσα γραφεις μεχρι τωρα, και το αρχειακι αυτη τη φορα ανοιξε!! μολις πατησα οκ τοποθετηθηκε στο πλαισιο και ξεκινησε να γραφει ληψη....αν ολα αυτα ειναι σωστα αυτο ηταν ολο?? χρειαζεται να κaνω κατι αλλο?? και αν οχι απο εδω και περα οταν θα βρισκω καποια αρχεια torrent ποιο κουμπι παταω ωστε να τa κανω add στο πλαισιο?? ευχαριστω πολυ παντως για την μεχρι τωρα βοηθεια...

Δημοσ.
χρειαζεται να κaνω κατι αλλο?? και αν οχι απο εδω και περα οταν θα βρισκω καποια αρχεια torrent ποιο κουμπι παταω ωστε να τa κανω add στο πλαισιο??

Τώρα που πήρες μπρος, ρίξε πάλι μια ματιά: 1) στο θρεντ της υπογραφής μου και 2) στο λήμμα της Wikipedia

Για να ανοίγουν κατευθείαν τα λινκ στο μT, πρέπει να πεις του browser που χρησιμοποιείς να μην τα κατεβάζει και τα αποθηκεύει αλλά να τα ανοίγει με το μT.

Δημοσ.

OUsiastika to arxeio pou katebazeis apotelei "odhgos" gia to utorrent gia to pou tha brei ta katalhla arxeia gia na katebasei auto pou theleis.

Afou exeis eggatastisei to u torrent kai exeis katebasei to arxeio apo to file pou theleis na katebaseis (px pes oti to katebases sto desktop)

Anoigeis to utorrent pigeneis File->Add torrent, kaneis browse (sto desktop pou katebases to arxeio) to epilegeis kai open.

Thats it...

Apla prosekse ta arxeia torrents pou briskeis na exoune polla seeds gia na exeis apotelesmatiko kai grigoro download.Ta seeds opws egw to exw katalabei einai ta sources.Koinws oso perisotera seeds tosa perisotera sources , sinepws grigorotero download kai ligotera incomplete files.

An kapou kanw lathos as me diorthwsei kaneis giati eimai kai egw new sto kosmo twn torrents.

Episis kalo tha einai na bazeis pio swstous titlous sta themata pou anoigeis gia apotelesmatikotera searches sto melon apo alous users.

Δημοσ.
Ta seeds opws egw to exw katalabei einai ta sources.Koinws oso perisotera seeds tosa perisotera sources , sinepws grigorotero download kai ligotera incomplete files.

Seeds / Seeders:

Είναι οι χρήστες που έχουνε κατεβάσει ολόκληρο το αρχείο, και συνεχίζουν να το μοιράζουν στους downloaders ( leechers )

Peers / Leechers ( ανάλογα με το πρόγραμμα ( client ) που χρησιμοποιείς )

Είναι οι χρήστες που ΔΕΝ έχουνε κατεβάσει ολόκληρο το αρχείο, αλλά ενώ το κατεβάζουν, στέλνουν και αυτοί τμήματα του αρχείου στους υπόλοιπους leechers που κατεβάζουν το ίδιο αρχείο.

Τώρα, αν βρείς κάποιο torrent με 0 seeders, τότε απλά μην κάνεις τον κόπο, γιατί δεν υπάρχει κανείς που να έχει ολόκληρο το αρχείο, οπότε τζάμπα θα κατεβάζεις data.

Γενικώς αν το αρχείο είναι μεγαλύτερο των 50MB να έχετε ως minimum τους 20 seeders, γιατί αλλιώς υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να καταλήξετε με ελλειπές αρχείο, και με zero πιθανότητες ολοκλήρωσης του αρχείου.

Δημοσ.

billpepas exei tixi na katevaso kai arxeio me 0 seeders kai katevenei mia xara ..ta statistika tou torrent itan ola miden edo kai meres alla mporesa na to katevaso....mou pire ligo parapano xrono alla to arxeio katevike autotelos...

Δημοσ.
billpepas exei tixi na katevaso kai arxeio me 0 seeders kai katevenei mia xara ..ta statistika tou torrent itan ola miden edo kai meres alla mporesa na to katevaso....mou pire ligo parapano xrono alla to arxeio katevike autotelos...

Ξέρεις τι τύχη είχες δηλαδή ?

Έτυχε να "εμφανίζονται" χρήστες που είχανε διαφορετικά parts του αρχείου, εντέλει δημιουργόντας ένα ολόκληρο copy του αρχείου.

Τράβα για κανά lotto τώρα :D

Δημοσ.

Δεν θέλει μεγάλη τύχη, bill. :-) Έχω βάλει κάμποσα τέτοια και έχουν κατέβει πάνω από τα μισά. Μπορεί να κατεβούν σε 3 μέρες, μπορεί σ' ένα μήνα, αλλά πολλά κατεβαίνουν -- ιδίως τώρα με το DHT.

Το θέμα είναι ότι μπορεί να σπαταλήσεις πολύ upstream άμα το αφήσεις ένα μήνα να περιμένει: μπαίνει ο ένας, παίρνει λίγο, αποηγοητεύεται και φεύγει, μπαίνει ο άλλος, τα ίδια, κ.ο.κ. -- αλλά και γι' αυτό υπάρχει κάποια λύση: διαλέγεις το δύσκολο τόρρεντ και του βάζεις κόφτη 1KB/s στο ανέβασμα. ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...