Voorhees Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά όπως οι περισσότεροι έχω πρόβλημα με το service του e-shop και συγκεκριμένα με έναν υπάλληλο. Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή e-mail όπου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το άτομο που κάνει τις προσλήψεις; Το αφεντικό ή κάτι τέτοιο για να πω τι συμβαίνει και αν είναι δυνατό να βρω λύση στο πρόβλημά μου. Δεν έχω σκοπό να κινηθώ νομικά μιας κι αν δεν βρεθεί λύση θα μου επιστρέψει η κάρτα ως αζήτητη μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και θα την δώσω σε κάποιον από Αθήνα απλά θέλω αν είναι δυνατό να μου γίνει αντικατάσταση και να πάρει πόδι ο συγκεκριμένος υπάλληλος που μέχρι και για την αίτηση RMA(έκανα) δεν έλεγε να μου στείλει αριθμό μέχρι που άρχισα να στέλνω απανωτά mails και μου έστειλε έναν αριθμό. Αν υπάρχει κάτι από αυτά που ζητάω παρακαλώ δώστε μου μπας και βρω λύση.
DJ_XLR8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.e-shop.gr/contact.phtml Eδώ υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας.
Voorhees Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι το είδα αλλά δεν έχει αυτό που ψάχνω. Όλα εκείνα πάνε σε υπαλλήλους.
kattistt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 παρε τηλ το 11888 και ζητα το τηλεφωνο των Κεντρικων γραφειων του e-shop. Και απο κει και περα ζητα να μιλησεις με τον Υπευθυνο του Τεχνικου τμηματος ή Υπευθυνο Προσωπικου.
Voorhees Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Όλα ΟΚ τελικά. Αν δεν μιλήσεις με διευθυντή κάποιου τμήματος δεν κάνεις δουλειά. Σας ευχαριστώ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.