pikos-apikos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Hello σε όλους, Ένα νέο site για όσους θέλουν να μάθουν σχετικά με το VoIP σήμερα και μάλιστα όλα στα Ελληνικά είναι το http://www.iptelephony.gr στο οποίο κατά την εγγραφή σας αποκτάτε και VoIP νούμερο με το οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε με τους χρήστες που είναι on-line. Ελπίζω να σας αρέσει p.s. Καλό θα ήταν οι mods να φτιάξουν μία ξεχωριστή ενότητα για voip 8)
marios1957 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς ώρισες.Θες να σε κάνουν και mod στην καινούργια ενότητα που θα ανοίξουν για σένα;
bandito Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Hello σε όλους, Ένα νέο site για όσους θέλουν να μάθουν σχετικά με το VoIP σήμερα και μάλιστα όλα στα Ελληνικά είναι το http://www.iptelephony.gr στο οποίο κατά την εγγραφή σας αποκτάτε και VoIP νούμερο με το οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε με τους χρήστες που είναι on-line. Ελπίζω να σας αρέσει p.s. Καλό θα ήταν οι mods να φτιάξουν μία ξεχωριστή ενότητα για voip 8) Ενδιαφερον το site...o voip server ειναι custom ή τον πηρατε έτοιμο; Asterisk ή τιποτα τέτοιο; Υ.Γ [rant] το site λεει valid html & css αλλα δεν είναι τιποτα απο τα δυο [/rant]
pikos-apikos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς ώρισες.Θες να σε κάνουν και mod στην καινούργια ενότητα που θα ανοίξουν για σένα; Θα ήθελα οι mods κάτω από τη ενότητα “Επικοινωνίες” να ανοίξουν, αν τους ενδιαφέρει, και μία ενότητα VoIP διότι ψάχνοντας το forum είδα αρκετά post για VoIP και θα ήταν ωραίο να είναι συγκεντρωμένα . Αν σε ενοχλεί που το έγραψα μέσα στο πρώτο μου post μπορώ να το κάνω edit.. στείλε μου p.m. Ενδιαφερον το site...o voip server ειναι custom ή τον πηρατε έτοιμο; Asterisk ή τιποτα τέτοιο; Υ.Γ [rant] το site λεει valid html & css αλλα δεν είναι τιποτα απο τα δυο [/rant] O voip server είναι Asterisk το site είναι βασισμένο σε μια έκδοση του e107 και η σύνδεση με το site γίνεται μέσω κώδικα από το FreePBX και άλλων scripts.
marios1957 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 ..Αν σε ενοχλεί που το έγραψα μέσα στο πρώτο μου post μπορώ να το κάνω edit.. στείλε μου p.m. .... Το πέτυχες!Πρώτο post και με υποδείξεις,διαφημίζοντας τη σελίδα σου.Αυτό κι αν είναι δεοντολογία. Όσο το να σου στείλω p.m. για να κάνεις edit τα γραπτά σου,εδώ δεν απασχολεί αυτόν που κάνει κουμάντο...:-|
pikos-apikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Το πέτυχες!Πρώτο post και με υποδείξεις,διαφημίζοντας τη σελίδα σου.Αυτό κι αν είναι δεοντολογία. Όσο το να σου στείλω p.m. για να κάνεις edit τα γραπτά σου,εδώ δεν απασχολεί αυτόν που κάνει κουμάντο...:-| :evil: Υπόθετο πως αν συνεχιστεί αυτή η κουβέντα μόλον θα αρχίσει το flame οπότε σταματάμε καλύτερα εδώ. Γενικότερα μια καλοπροαίρετη πρόταση έκανα.. νομίζω πως και πολύ από τους χρήστες θα συμφωνούσαν μαζί μου…
giankyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μα ρε pikos-apikos άφησε τον marios1957 να λέει ότι θέλει και ασχολήσου με το post του bandito που ενδιαφέρθηκε για κάτι. Κατευθύνω εκεί την συζήτηση επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα!
GiannisKr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς όρισες! Εμένα μου αρέσει η πρότασή σου. To Voip είναι ένα θέμα που σίγουρα θα απασχολήσει αργά ή γρήγορα πολύ κόσμοσ και πιστεύω ότι θα αποκτήσει τη δική του ενότητα. Μη δίνεις σημασία σε όσους νομίζουν ότι το insomnia είναι στρατός και το παίζουν παλιοί στα νέα μέλη. Μερικοί νομίζουν ότι τα 1000+ posts τους δίνουν κάποιο αξίωμα εδώ μέσα. Χαλαρώστε λοιπόν μερικοί και μην το παίζετε παλιές καραβάνες στα νέα μέλη που εγγράφονται. Για οποιοδήποτε παράπονο pm στους mods.
pikos-apikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μα ρε pikos-apikos άφησε τον marios1957 να λέει ότι θέλει και ασχολήσου με το post του bandito που ενδιαφέρθηκε για κάτι. Κατευθύνω εκεί την συζήτηση επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα! :roll: Έχετε δίκιο, λοιπόν γενικότερα μπορείτε να με ρωτήσετε ότι θέλετε για το Asterisk και αν μπορώ να σας απαντήσω. Μια πάρα πολύ καλή λύση πάντως για να ξεκινήσετε με το Asterisk είναι το Trixbox Πολύ απλό στην εγκατάσταση και έχει και web GUI
marios1957 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Για όσους δεν έχουν καταλάβει,αυτό λέγεται "άγρα πελατείας".Είναι το ίδιο σαν να ψαρεύει ο ταρίφας πελάτες απ' τη στάση του λεωφορείου.Μπήκε λοιπόν ο κύριος,πρώτο post,έδειξε ένα πιασάρικο θέμα,κάλεσε κόσμο για εγγραφή,μοιράζοντας καραμελίτσες (θα πάρετε και νούμερο voip) και καθοδήγησε και τη δημιουργία topic. Με την άποψη του giankyr συντάσσομαι και γω.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,μια άποψη είναι,σαν απ' αυτές που έχουμε όλοι μας από μία... Για τον Gianniskr (!!!!-θα ήταν μια όμορφη στιγμή να δούμε αυτές τις δύο i.p.'s-lol),έχω να προσάψω πλήρη άγνοια.Δεν είμαι φαντάρος σε κανενός τον πόλεμο,όλα μου μα όλα μου τα posts το μόνο που καταδεικνύουν είναι μλκίες²,το μόνο δε αξίωμα που έλαβα τόσα χρόνια εδώ μέσα,είναι πεντέξι ανθεκτικές φιλίες και δυο-τρία σουρώματα. Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη,δεν πάω για εμφύλιο.
pikos-apikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 looOOool τι ειναι αυτα ρε παιδια.. Πάμε πάλη από την αρχή.. Βασικά έχω αντίστοιχες εμπειρίες από άλλα forum.. Το καλό σε αυτές τις καταστάσεις είναι ότι θα γελάσουμε πολύ!!! Το κακό είναι ότι θα χάσουμε το θέμα.. και το θέμα είναι ότι εγώ και τα άλλα παιδιά που το στήσαμε αυτό το site θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο τις γνώσεις μας (τις λίγες που έχουμε για την ώρα) πάνω στο voip. Διότι η γνώση είναι Δύναμη κτλ... και να ανταλλάξουμε απόψεις. Τελικός στόχος είναι να φτιαχτεί μια αρκετά καλή βάση πάνω σε θέματα VoIP και μάλιστα στα Ελληνικά .. από εκεί και πέρα όποιος νιώθει πελάτης (σε κάτι που είναι και θα παραμείνει εντελώς FREE!!!!) ας μην γραφτεί!!! :evil: :evil: :evil:
The_Edge Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 marios1957: Εάν έχεις αντίρρηση με το θέμα, κάνε ένα report. Έκρινες δηλαδή τις προθέσεις του άλλου, και αντί να κάνεις report επέλεξες να επιληφθείς της κατάστασης? Ορίσαμε θαλαμοφύλακα και δεν το θυμάμαι? ... Για τον Gianniskr (!!!!-θα ήταν μια όμορφη στιγμή να δούμε αυτές τις δύο i.p.'s-lol) .... Τις είδα εγώ-lol. Άσε τα υπονοούμενα περί διπλών λογαριασμών, ειδικά όταν δεν έχεις κανένα μα κανένα στοιχείο. Και επί της ουσίας. Εμένα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το site σας και το θέμα γενικότερα. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια αυτή.
marios1957 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Ζητάω ολόψυχα συγνώμη αν το post μου δεν συνάδει με τα (καινούργια) ήθη του insomnia Σπύρο,μου τη φύλαγες; Υ.Γ.Από τούδε μόνο για ανάγνωση θα με βλέπεις,είχες δεν είχες τα κατάφερες. Να περνάτε καλά!
The_Edge Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι, όχι, εγώ ζητάω συγνώμη που τόλμησα (!!!) να σου ζητήσω να ακολουθήσεις και εσύ τους κανόνες και τις διαδικασίες όπως όλα τα υπόλοιπα μέλη.
getty Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Για να μπω λίγο στην ουσία του θέματος έχω τις εξής "απλές" απορίες για τον pikos-apikos και όποιον άλλο μπορεί να ξέρει, για την server πλευρά του θέματος και μόνο: 1) Τι ακριβώς εξοπλισμό χρειάζεται για να γίνω ip to landline παροχέας VoIP (όπως περίπου το voip buster). 2) Κοστίζει ακριβά κάτι τέτοιο για να μπορώ να εξυπηρετώ αποτελεσματικά όλους τους έλληνες χρήστες VoIP; 3) Είναι εύκολο και φθηνό να γίνεται και από pc πρός κινητά; Τα ερωτήματα πηγάζουν κυρίως από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα αρκετοί παροχείς VoIP και θέλω να δω αν οφείλεται στο κόστος του να στήσεις κάτι τέτοιο ή κάπου αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.