Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα gmail, please help!

1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για άλλον παροχέα, έχω έναν λογαριασμό στο freemail.gr από το 1997 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μαζί με το Gmail είναι τα μόνα που συμπαθώ. Έχουν και web interface και POP3, δίνουν γραμματοκιβώτιο πάνω από 100MB, αλλά δεν θυμάμαι τί μέγεθος συνημμένων επιτρέπουν...

Για την υπομονή που λες, απλά το Gmail μού έχει κάνει τη ζωή πιο εύκολη και μ' ενδιαφέρει να έχει όσο λιγότερα προβλήματα γίνεται. :-)

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, κατέβασα το firefox και μπήκα μέσω αυτού στο gmail και στο λογαριασμό μου και πήγα να στείλω από εκεί το ίδιο mail που έστελνα και πριν και στάλθηκε κανονικά! Πήγα αμέσως σε thunderbird και outlook express να το στείλω αλλά πάλι μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Χα χα χα χα χα χα!

Κάποιοι μας έχουν τη ζωή πατίνι στο ίντερνετ τόσα χρόνια, και τώρα έρχεται η σειρά τους: το προϊόν τους δεν παίζει σωστά στην καλύτερη-με-διαφορά-αιώνων υπηρεσία web mail. -- Και στο Gmail δεν φαίνεται να χολοσκάνε:

8 ) Can you send the same message using a different browser? Mozilla

Firefox is available for free download at: http://www.mozilla.org/products

Χα χα χα!

Δημοσ.

Μου απάντησαν το εξής:

Επισυναπτόμενα: GmailPopTroubleShooterInstaller.ex

Hello,

Thanks for your report.

We've just started testing a new tool to help POP users better

troubleshoot the problems they're experiencing. We'd appreciate it if you

would download the tool and give it a try. To install, please follow the

steps below:

1. Click 'Download' below the attachment name.

2. In the new window, select 'Save to Disk.'

3. Click 'OK.'

(A new icon should now appear on your desktop.)

4. Click the icon twice so that the file name is highlighted.

5. Add an 'e' to the end of the file name so that it says

'GmailPopTroubleShooterInstaller.exe.'

6. Double-click the icon and follow the prompts to install.

Next, please run the Gmail POP Troubleshooter. Once you've finished

running the tool, please submit your report to Google and reply to this

message with the follow information:

1. Was the Troubleshooter able to resolve your issue?

2. Did you receive any error messages? If so, please include the text.

Finally, if you found the Troubleshooter confusing, or had any additional

feedback, it would help us improve it for launch to the rest of our users.

Please note that the Troubleshooter is in alpha testing, so not all

information is complete. We appreciate your understanding.

Sincerely,

The Google Team

Έκανα λοιπόν όλα τα παραπάνω, έτρεξα αυτό το tool και αφού μου τα έγραψε όλα ΟΚ είχε με κόκκινα γράμματα και failed το παρακάτω:

Test SMTP Session

Time Step OK? Details

10:23:42.406406 Resolve FAIL Name smtp.gmail.com resolves to no addresses.

Και εννοείται πως το πρόβλημα παραμένει...

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν αντέχω άλλο…

Τα παιδιά από το gmail μου έστειλαν άλλο ένα mail πριν 2 μέρες με ερωτήσεις σχετικά με το πόσο ευχαριστημένος είμαι από τη βοήθεια που μου δώσανε και τους απάντησα πως δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος μιας και το πρόβλημα μου δε λύθηκε. Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι που έκανα μια προσπάθεια να ξανά στείλω το ίδιο mail (περίπου 4.50ΜΒ) πήγε κανονικότατα! Και το έκανα αρκετές φορές για να σιγουρευτώ… Τώρα που ξανά προσπάθησα ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!! Το ίδιο πρόβήμα ξανά παρουσιάστηκε.

Τι άλλο να κάνω;;;;;;;;;; Έχω απογοητευτεί… Κάθε βοήθεια δεκτή!

Δημοσ.

πήγαινε στη γιούχου, ή όταν θέλεις να στείλεις μεγάλο attachment στέλνε το μέσω εξπλορερ ή φαηρφοκς. Για τραγούδια μιλάμε τόση ώρα, δεν νομίζω οτι είναι κανένα έγγραφο του κράτους...Και αν είναι συνέχισε να χρησιμοποιείς το ΟΕ για τα μικρά μεηλ. Πάντως από οτι φαίνεται δεν είναι θέμα ρυθμισεων ή κάποιου δικού σου λάθους. Αφου πριν λίγο λες οτι έστειλε και τώρα πάλι όχι...Και κάτι κουλό που μου ήρθε τώρα. Όταν στέλνεις απο ΟΕ και μετά μπεις στη σελίδα του γμεηλ μεσω ΙΕ πχ, υπάρχουν αντίγραφα των απεσταλμένων σου ή των εισερχομένων σου? Μήπως έχει τιγκάρει το μεηλ σου;

Δημοσ.
[...] Τι άλλο να κάνω;;;;;;;;;; Έχω απογοητευτεί… Κάθε βοήθεια δεκτή!

Σου το είπα: μην περιμένεις να το λύσουν αύριο ή μεθαύριο και μην απογοητεύεσαι. :-) Φαίνεται ότι είναι δύσκολο πρόβλημα.

Άμα θες να τους βοηθήσεις, συνέχισε την αλληλογραφία. Άμα βαρέθηκες, παράτα τους και κάνε τη δουλειά σου με τον Fx ( δουλεύει πάντα ο Fx -- έτσι δεν είναι; ) ή με το Freemail.gr ή με κάποιον άλλο λογαριασμό. Κάποια στιγμή θα το λύσουν. Άλλωστε, το Gmail είναι ακόμα beta και αυτά να τα περιμένεις ( και πολύ χειρότερα ακόμα -- σ' το λέω από προσωπική εμπειρία... ).

Δημοσ.

mihalakis, όχι το mail δεν έχει τιγκάρει.

Τελικά Eusebius, μάλλον θα προτιμήσω freemail μιας και μου έχεις πει πως είναι αξιόπιστο κίολας.

Αυτό για τα 5GB που διάβασα κάπου τυχαία ότι δίνει το freemail ισχύει;

Δημοσ.
[...] Τελικά Eusebius, μάλλον θα προτιμήσω freemail μιας και μου έχεις πει πως είναι αξιόπιστο κίολας. [...]

Κοίτα, δεν είναι και βράχος! :-) Αλλά ποτέ δεν έχω πάθει ζημιά ούτε έχει γίνει κάτι και να πω «δεν ξαναχρησιμοποιώ freemail.gr».

Και βέβαια, δεν ξέρω άλλη υπηρεσία με μεγάλο γραμματοκιβώτιο, δωρεάν, POP3, ελληνικό interface και να μη σε ζαλίζει με διαφημίσεις και τέτοια... -- Άμα υπάρχει, θα με ενδιέφερε να τη δοκιμάσω!

Για τα 5 γίγα, ισχύει. Τόσο έχω: 5.000ΜΒ. Κάπως με προσκλήσεις γίνεται, αλλά δεν θυμάμαι πώς ακριβώς. Μια φορά κάτι κοιτούσα στο λογαριασμό μου, είδα εκεί μια πρόσκληση, μου την έστειλα και από τότε έχω 5 γίγα (τα οποία είναι όλα ελεύθερα, αφού δεν αφήνω εκεί το email).

Δημοσ.

Πάντως αν μάθεις κάτι (ή αν ξέρει κάποιος άλλος τελοσπάντων) για τα 5 γίγα της freemail, θα ήθελα να μου το πείτε παρακαλώ.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, εδω και 2-3 μέρες και ενώ μου έστειλαν το παρακάτω μήνυμα:

Hello,

Thanks for your response.

The error message you're receiving indicates that the problem you've

experienced is a result of your network servers and/or security firewall.

We recommend contacting your local network administrator or Internet

Service Provider (ISP) for more information. Please let them know that the

problem you're experiencing is that 'smtp.gmail.com' doesn't resolve in

DNS.

Sincerely,

The Google Team

όλα πλέον λειτουργούν μια χαρά, χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Ελπίζω να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς προβλήματα...

Δημοσ.
[...] Με τον παροχέα σου έχεις μιλήσει;

Αν είναι έτσι, φαίνεται ότι παραλείψαμε ένα σημαντικό βήμα. :-P

Άρα, άμα ξαναρχίσει τα ίδια, μιλάς με τον παροχέα σου και κοιτάς το δίκτυό σου.

Δημοσ.
Αν είναι έτσι, φαίνεται ότι παραλείψαμε ένα σημαντικό βήμα. :-P

Άρα, άμα ξαναρχίσει τα ίδια, μιλάς με τον παροχέα σου και κοιτάς το δίκτυό σου.

Λες να έφταιγε αυτό τελικά;; :) Αλλά απο τη στιγμή που έστελνα κανονικά πριν αλλά και σε κάποιες φάσεις ενώ υπήρχε το πρόβλημα δηλαδή τη μια μέρα κανονικά και την άλλη όχι, είναι δυνατόν να φταίει αυτό;

Όταν λέμε παροχέα εννοούμε την ΟΤΕΝΕΤ που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω εγώ, έτσι;

Αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να είχα πρόβλημα γενικά με τη σύνδεση μου στο ίντερνετ;

Συγγνώμη αν σας ζαλίζω... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...