Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα gmail, please help!

1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΚ, τα έκανα όλα μια χαρά ΑΛΛΑ και πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπιζα και με το outlook express... Μπορώ να στείλω "μικρά" mails αλλά όταν πάω να επισυνάψω ένα μεγάλο αρχείο (π.χ. ένα μπ3 4,00 ΜΒ) πάει να το στείλει κανονικά, φτάνει στο 100% και μετά... an error has occured! Ό,τι ακριβώς έκανε και στο Outlook Express δηλαδή...

Τι να κάνω ρε παιδιά;

Δημοσ.

Αν το Tb σου βγάζει το μήνυμα που επισυνάπτω, τότε είναι τύπος αρχείου που δεν επιτρέπεται από το Gmail...

* Συνημμένο .7z 7,6 μέγα έφυγε κανονικά

* Συνημμένο .zip 4,3 μέγα έβγαλε αυτό το μήνυμα

Αυτό είναι που σου βγάζει;

======

ΥΓ.

Δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου...

* Συνημμένο .mp3 4,0 μέγα έφυγε κανονικά

Με τον παροχέα σου έχεις μιλήσει;

post-25957-129062937172_thumb.png

Δημοσ.

Το μήνυμα που μου βγάζει στο μπ3 που πάω να στείλω είναι το εξής:

An error occurred while sending mail. The mail server responded: 4.7.0 Temporary System Problem. Try again later. l27sm3746580nfa. Please check the message and try again.

Να σημειώσω και κάτι άλλο. Όταν προσπάθησα να στείλω το ίδιο mail μέσω ένος άλλου λογαριασμού (από mail.gr) που έχω χώρις όμως να χρησιμοποιήσω outlook express ή thunderbird αλλά από τη σελίδα έφυγε κανονικά. 'Οταν τώρα προσπάθησα να το στείλω μέσω της σελίδας του gmail δεν έφυγε το mail.

Δημοσ.
Φιλε μου το αρχείο attachment ...κανε το .RAR or .ZIP και στειλε το.....:)

Το έχω κάνει κι αυτό αλλά το πρόβλημα παραμένει...

Δημοσ.

Τα .zip (και νομίζω και τα .rar) τα φράζει το Gmail (τα έφραζε από την αρχή). Τα .7z περνάνε.

1234, γράψε τους τρεις γραμμές στο Gmail να δούμε τί θα πούνε.

Δημοσ.

http://mail.google.com/support/bin/request.py?troubleshoot=1

Δεν έχει ελληνικά. Αλλά δεν είναι τίποτα. Μια φόρμα είναι. Πάτα Attachments, μετά My issue is not listed here, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, ΛΣ κλπ., γράψε δυο λόγια για το πρόβλημα. Π.χ.,

* When sending messages with attachmments (mp3 files) from Outlook Express, I get this message: ...

* When sending messages with attachmments (mp3 files) from Thunderbird, I get this message: ...

* Messages without attachments work as expected.

* I tried the web interface, but this did not work either.

(Μη γράφεις πολλά λόγια και τους ζαλίζεις. Όσο πιο λίγα γίνεται.)

Και στείλ' το.

Δεν νομίζω να σου δώσουν λύση, αλλά τουλάχιστον να το ξέρουν και να δούμε τί θα πουν.

Δημοσ.

ΟΚ το έκανα, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ελπίζω να μου απαντήσουν σύντομα... Έχω ανάγκη να βρεθεί μια λύση :)

Δημοσ.

Μου έστειλαν τις παρακάτω ερωτήσεις:

1) When are you encountering difficulties? Are you receiving any specific

error messages?

2) When did this problem last occur? Please include the data and time,

including time zone, so our engineers can pinpoint the incident.

3) What browser version are you using? Please specify the exact version.

(In Internet Explorer, use 'About Internet Explorer' in the Help menu to

see your browser's version; in Netscape, use 'About Communicator,' also

in the Help menu.)

4) Do you have any Internet security, firewall, anti-virus or pop-up

blocking software installed? If so, which application(s)?

5) Do you have any browser extensions or toolbars installed?

6) How large is the message you are trying to send? Example: 64Kb, 5Mb.

7) Please list the file types you are trying to send. Example: .doc,

.txt, .zip, .rar.

8 ) Can you send the same message using a different browser? Mozilla

Firefox is available for free download at: http://www.mozilla.org/products

Τις απάντησα όλες εκτός από την 8. Ποίο μήνυμα εννοεί να στείλω από firefox; Το mail που τους έστειλα;

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί το μήνυμα που δεν μπορείς να στείλεις, αυτό με το συνημμένο. Έχεις δοκιμάσει και με Firefox;

Να απαντάς με όση ακρίβεια γίνεται στην 2) -- φαντάζομαι ότι αυτό τους βοηθάει πιο πολύ απ' όλα... (τώρα είμαστε UTC+3).

Δημοσ.

UTC+3;;; Την ημερομηνία και την ώρα που έστειλα το τελευταίο μήνυμα τους έγραψα...

Το Firefox δεν είναι κάτι αντίστοιχο του Internet Explorer; Τι σχέση έχει με το thunderbird και το outlook express που στέλνω εγώ τα mails μου;

Πωπω βουνό μου φαίνονται όλα αυτά και έχω αρχίσει και απογοητεύομαι... Sorry αν σας ζάλισα κίολας.

Δημοσ.

UTC σημαίνει «Coordinated Universal Time» και +3 είναι η απόκλιση που έχουμε τώρα στην Ελλάδα. Άμα τους είπες πού είσαι, θα το βρουν και μόνοι τους -- δεν έχουμε πολλές ζώνες στην Ελλάδα...

Για τον Firefox

• Είτε η απάντηση που έλαβες είναι αυτοματοποιημένη
  • Είτε, επειδή έγραψες ότι δεν λειτουργεί ούτε το web interface, σε ρωτάνε με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες...

Ευκαιρία να βάλεις και τον Firefox, τον ένα και μοναδικό browser :-)

Μην απογοητεύεσαι! Αλλά μην περιμένεις και άμεση λύση! Αν υπάρχει πρόβλημα από τη δική τους πλευρά, μπορεί να τους βοηθήσεις κι εσύ με τις αναφορές σου να το φτιάξουν, αλλά δεν θα λυθεί αύριο ή μεθαύριο...

Δημοσ.

Ευτυχώς τους είπα πως είμαι από Ελλάδα. Πραγματικά κι εγώ αυτό νομίζω πως η απάντηση είναι αυτοματοποιημένη γιατί εκτός του ότι μου απάντησαν πολυ γρήγορα είχε μέσα και ερωτήσεις που αν είχαν διαβάσει το mail μου, δεν θα ρωτούσαν...

Λες να πάρει πολύ καιρό τώρα αυτή η διαδικασία; Και κάτι άλλο αν παραπάει το πράγμα με αυτό το πρόβλημα, τι mail (δωρεάν) μου προτείνεις να βάλω που να μπορώ να το περάσω και σε outlook express + thunderbird;

Eusebius ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σου, είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σου να έχεις την υπομονή να με καθοδηγήσεις για να λύσω το πρόβλημα μου. Σ' ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...