1234 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω περάσει το gmail account μου στο outlook express και μέχρι πριν λίγες μέρες έστελνα κανονικότατα mails. Εδώ όμως και λίγες μέρες, ενώ μπορώ να στείλω κανονικά ένα απλό email, όταν κάνω ένα αρχείο attachment για να το στείλω, αρχίζει και το στέλνει κανονικά αλλά στο τέλος και όταν είναι να τελειώσει η αποστολή του mail μου γράφει an uknown error has occured κτλ κτλ. Μήπως κάποιος ξέρει να με βοηθήσει παρακαλώ;
nske Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο μέγεθος που αφήνει ο server;
1234 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι δεν είναι αυτό, έχω στείλει και μεγαλύτερα.
kostan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχείς, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και τότε διορθώθηκε μετά από περίπου 24 ώρες http://www.gmailforums.com/lofiversion/index.php/t14736.html
1234 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχείς, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και τότε διορθώθηκε μετά από περίπου 24 ώρες http://www.gmailforums.com/lofiversion/index.php/t14736.html Ναι, αλλά τώρα το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι σχεδόν εδώ και μια βδομάδα...
1234 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι προσπαθώ να στείλω ένα μπ3; Το έστειλα και ζιπαρισμένο και μόνο του αλλά τίποτα. EDIT: Όχι ούτε αυτό φταίει, πήγα να στείλω και μια φωτογραφία αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται... Δεν ξέρω τι να κάνω, όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ!
binary_dreamer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 χμμμμ, μπορεί να φταίει η κατάληξη του αρχείου. έχουν αρχίσει να μην επιτρέπουν να στείλεις κάποιου είδους αρχεία όπως exe. δοκίμασε να μετενομάσεις το αρχείο σε name.doc και στείλτο. μετά πες τον παραλήπτη να το μετενομάσει σε name.mp3
1234 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 χμμμμ, μπορεί να φταίει η κατάληξη του αρχείου. έχουν αρχίσει να μην επιτρέπουν να στείλεις κάποιου είδους αρχεία όπως exe. δοκίμασε να μετενομάσεις το αρχείο σε name.doc και στείλτο. μετά πες τον παραλήπτη να το μετενομάσει σε name.mp3 Δυστυχώς, ούτε έτσι έγινε τίποτα... Έχω απελπιστεί, δεν ξέρω τι να κάνω... Τι μπορεί να φταίει ρε γ@μώτο;
stranis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Είχα το ίδιο πρόβλημα με το outlook. Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις και στην καρτέλα outgoing server έβαλα log on using : (username)@gmail.com και κανονικά το password. Τώρα στέλνω κανονικά Edit: Ώπα! Λάθος! Δεν πρόσεξα ότι έγραφες ότι στέλνεις κανονικά απλά email και ότι έχεις πρόβλημα με τα attatchments μόνο. Sorry!
1234 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Είχα το ίδιο πρόβλημα με το outlook. Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις και στην καρτέλα outgoing server έβαλα log on using : (username)@gmail.com και κανονικά το password. Τώρα στέλνω κανονικά Edit: Ώπα! Λάθος! Δεν πρόσεξα ότι έγραφες ότι στέλνεις κανονικά απλά email και ότι έχεις πρόβλημα με τα attatchments μόνο. Sorry! Δεν πειράζει, ευχαριστώ πάντως! Ρε παιδιά όποιος έχει καμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει ας βοηθήσει παρακαλώ!
1234 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Να σημειώσω ότι στο μήνυμα που μου βγάζει, προς το τέλος λέει το εξής: Server Response: '421 4.7.0 Temporary System Problem. Try again later. i39sm2238443ugd', Port: 465, Secure(SSL): Yes, Server Error: 421, Error Number: 0x800CCC67 Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά σας τα δείχνω όλα μήπως μπορέσει κανείς και βγάλει άκρη... Το έχω ανάγκη το e-mail μου γι' αυτό και με καίει!
vagpap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μετά από googling με το μήνυμα που δίνεις, με έβγαλε εδώ. ρίξε μια ματιά, μπορεί να βοηθήσει
1234 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Λέει το εξής: SOLUTION Move the first message in the Outbox to the Drafts folder. The rest of the messages in the Outbox are then released, and SMTP works normally to send the client email. Το θέμα είναι ότι εγώ εκτός από το mail που στέλνω δεν έχω κάτι άλλο στο outbox. Κάνοντας μια προσπάθεια ενώ στέλνω το mail να το πάρω από το outbox στο drafts δεν έγινε τίποτα... πάλι είχα το ίδιο πρόβλημα (ενώ το μήνυμα μετακινήθηκε από το outbox στο drafts) Τώρα έβαλα στο server timeouts το όριο των 5 λεπτών (δεν πάει παραπάνω), πάλι δεν έγινε τίποτα και είχα το ίδιο πρόβλημα... Ενώ παλιότερα ενώ το server timeouts το είχα στα 2 λεπτά και έστελνα και μεγαλύtερα σε μέγεθος mails δεν είχα κανένα πρόβλημα! Μπορεί ρε παιδιά να ρίξει κάποιος μια ματιά εκεί που είπε ο vagpap μπας και βγάλει άκρη; Γιατί εγώ δεν είμαι και τόσο έμπειρος σε τέτοιου είδους προβλήματα και το έχω ΤΟΣΟ ανάγκη το email μου... Τι μπορεί να φταίει πια;;;
Eusebius Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν βλέπω πολύ φως στο ίντερνετ... Τί θα έκανα στη θέση σου: 1. Θα έκλεινα ό,τι firewall, αντι-ιικό κλπ. τρέχει και θα δοκίμαζα έτσι. 2. Θα ξήλωνα το προφίλ και θα έστηνα το OE απ' την αρχή. 3. Θα έβαζα Thunderbird. Αν δεν δουλέψει το 1., ίσως να πας κατευθείαν στο 3. Όχι ότι το Tb δεν έχει τα προβλήματά του, αλλά είναι σαφώς καλύτερο από το OE και, εν πάση περιπτώσει, έτσι ίσως μπορέσεις να απομονώσεις το πρόβλημα: φταίει ο client ή ο σέρβερ; Στο Gmail έχει ωραίες οδηγίες για να στήσεις το Tb...
1234 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν βλέπω πολύ φως στο ίντερνετ... Τί θα έκανα στη θέση σου: 1. Θα έκλεινα ό,τι firewall, αντι-ιικό κλπ. τρέχει και θα δοκίμαζα έτσι. 2. Θα ξήλωνα το προφίλ και θα έστηνα το OE απ' την αρχή. 3. Θα έβαζα Thunderbird. Αν δεν δουλέψει το 1., ίσως να πας κατευθείαν στο 3. Όχι ότι το Tb δεν έχει τα προβλήματά του, αλλά είναι σαφώς καλύτερο από το OE και, εν πάση περιπτώσει, έτσι ίσως μπορέσεις να απομονώσεις το πρόβλημα: φταίει ο client ή ο σέρβερ; Στο Gmail έχει ωραίες οδηγίες για να στήσεις το Tb... Που ακριβώς μπορώ να βρω αυτές τις οδηγίες γιατί δεν τις βρίσκω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.