pamouleon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Κατ'αρχειν καλησπερα σε ολους! Μολις πριν απο λιγες μερες κατεβασα την πρωτη μου ταινια (silent hill) με το μtorrent κα εχω το εξης προβλημα: Οταν πηγαινω στο φακελο που εχω κατεβασει την ταινια βλεπει πως εχουν κατεβει καμια 80αρια αρχεια, οπου τα 40 πρωτα ειναι των 48mb το καθενα και επεκτασης rar (ολα ειναι silenthill.rar) και τα υπολοιπα ειναι της μορφης silenthill.r30 , silenthill.r31 ... και συνεχιζει ετσι μεχρι το silenthill.r87 και τελος υπαρχει και ενα αρχειο silenthill.sfv Ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος να δω αυτη την ταινια; Πρεπει να προσεχω κατι ωστε οι ταινιες που κατεβαζω να μπορω να τις τρεχω κατευθειαν; Ευχαριστω για το χρονο σας και συγνωμη αν σας κουρασα!
xvagos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Συνήθως οι ταινίες που καταβάζεις είναι συμπισμένες και τεμαχισμένες σε αρχεία rar. Χρειάζεσαι το πρόγραμμα Winrar για να την αποσυμπιέσεις σε ένα αρχείο. Αφού εγκαταστήσεις το πρόγραμμα πρέπει να ανοίξεις το πρώτο αρχείο που συνήθως έχει κατάληξει .r00 ή r01 ή σκέτο .rar. Μετά επέλεξε αποσυμπίεση.
alex_gm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 kalispera aplos kane extract to prwto arxeio kai apo mono tou to programma 8a ta kanei ola, 8a ta enosei kai 8a sou dosei tin tainia.
nemos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 ...κι άν θες να είσαι -λέμε-τώρα- νόμιμος (πα να πει να μην ψάχνεις να σπάσεις το winrar)... http://portableapps.com/apps/utilities/7-zip_portable κάνει την ίδια δουλειά χωρίς εγκατάσταση και η παρανομία σου μένει μόνο στο ότι δεν αγόρασες την ταινία ... ή να την νοικιάσεις και να την αντιγράψεις!
pamouleon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Σας ευχαριστω μαγκες για τις απαντησεις σας.Ελπιζω να μην αντιμετοπισω καποιο αλλο προβλημα Τα λεμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.