Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για να βρω σε ποια σελίδα μπαίνει

HER_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα modem-router τις netgear και συνδέομαι ασύρματα στο router. Επίσης έχω ένα μηχάνημα το οποίο συνδέετε με το router μέσο καλωδίου. Το μηχάνημα αυτό συνδέετε σε μια σελίδα στο internet μέσο από το router μου. Το μηχάνημα αυτό δεν είναι υπολογιστής άρα λοιπόν δεν μπορούμε να επέμβουμε καθόλου σε αυτό. Εγώ ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα που να το βάλω στον υπολογιστή μου και να μπορέσω να δω σε ποια σελίδα στο internet συνδέετε το μηχάνημα που έχω.. ξέρω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω από αυτό… υπάρχει κανένας άλλος τρόπος εκτός από αυτόν για να μπορέσω να δω σε ποια σελίδα μπαίνει?? (Μην ανησυχείτε δεν έχει να κάνει με τίποτα κακό). Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δε νομιζω να υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα για την περίπτωσή σου. Εναλλακτικά, δοκίμασε να φτιάξεις firewall rule στο router ώστε να καταγράφη ότι traffic γίνεται από την IP του άλλου μηχανήματος και μετά δες το log μήπως βγάλεις άκρη.

Η άλλη λύση είναι να συνδέσεις το μηχάνημα μέσω ενός pc στο router και να βάλεις στο ενδιάμεσο pc ένα sniffer(software)

Δημοσ.

Στο firewall rule του router μπορεί να καταγράφει δηλαδή σε ποιες σελίδες μπαίνει στο internet ? αυτό το κάνουν όλα τα router ? έχω το router netgear DG834. σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...