tomkarda Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 εχω λειτουργικο χp και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. καποιες συσκευες οπως ψηφιακες μηχανες η φλασακια η card reader τις αναγνωριζει και καποιες αλλες οχι.σε αυτά που δεν αναγνωρίζει μου βγάζει το μυνημα "αγνωστη συσκευη usb" εχει κανεις να προτείνει κάτι.
@zouve@ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 mipos gia autes pou den tis katalavainei thelei drivers ???
asmilon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 @zouve@ αν ηθελε οδηγους θα του εβγαζε το παραθυρο της προσθηκης νεου υλικου.. Τωρα του βγαζει το μηνυμα αγνωστη συσκευη USB, που σημαινει οτι υπαρχει προβλημα ειτε στις θυρες του USB, ειτε στο καλωδιο, ειτε στην συσκευη
glougr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 αν αυτά που δοκιμάζεις και δεν παίζουν, τα δοκιμάζεις πάνω σε κάποια PCI 2 usb κάρτα ή σε κάποιο hubάκι για usb, τότε δοκίμασε να τα βάλεις στις Onboard usb. δοκίμασε και με άλλο καλώδιο και τέλος δοκίμασε τις συσκευές αυτές σε κάποιο άλλο PC να δεις αν όντως παίζουν.
tomkarda Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 καταρχας ευχαριστω για την βοήθεια. Το τρελό ειναι οτι α) εχω τσεκάρει τις θυρες με αλλες συσκευες π.χ. κινητό τηλεφωνο η ψηφιακη κάμερα και λειτουργούν Β) εχω τσεκάρει τις συσκευές που δεν αναγνωρίζει σε αλλους pc kai δουλευουν κανονικα οι συσκευες. τι κάνω τον σπάω
activex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 sindese to sto usb kanonika kai pane apo diaxirisi siskeuon (deksi klik sto my computer kai idiotites..) vlepis kanena erotimatiko se siskeuh? sou tis bgazi san agnostes? ta usb sou einai ok? pes mas ti blepis genika to periergo..
tomkarda Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 τα περιεργα ειναι οτι Α) αγόρασα μια card reader. Την βάζω στην θύρα usb και μου βγαζει μήνυμα αγνωστη συσκευή και οτι τα windows δεν αναγνωριζουν την συσκευή. Οπότε λες η προβλημα εχει η card reader η το καλώδιο η η usb. βαζω την συσκευη σε αλλο pc και την αναγνωρίζει.αρα καλώδιο και card reader ειναι ο.κ μετα τσεκάρω στην ιδια usb που νομιζεις οτι εχει προβλημα το κινητο μου η την ψηφιακή μου και τα αναγνωριζει αμέσως. αρα usb o.k. τσεκαρω την card reader στις αλλες usb (synolo 6 usb) ta ιδια."ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ" οι θυρες δουλευουν κανονικα με αλλες συσκευες. επίσης flash memory φιλου που στο δικο του p.c. δουλευει κανονικα στον δικο μου p.c. τα ιδια."ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ" εχω windows xp me to sp2 kai δεν υπάρχει κατι αλλο για update οτνα παω στο windows update. τι αλλο μπορω να κάνω:?:
asmilon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε φιλε μου να του κανεις BIOS Update, μπορει να ειναι καποιο προβλημα της μητρικης σου με τις usb που θα λυθει ετσι...
tomkarda Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 εχω κάνει και update bios αλλα εξακολουθει τα ιδια.:-x
activex Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 giati den kitas ligo stin diaxirisi siskeuon na mas pis ti blepis? exis erotimatika se kapion driver h se siskeuh? to cd apo thn mitriki sou exi tipota patch gia usb? kanta ola mia egatastasi apo to cd tis mitrikis..oti exei kai den exei kai pes kai ti blepis stin diaxirisi siskeuon...
madsc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Για αρχή δοκίμασε να τα συνδέσεις με καλύτερης ποιότητας πιο κοντό usb2 καλώδιο. Αν δεν δεις αποτέλεσμα αποσύνδεσε όλες τις υπόλοιπες usb συσκευές που έχεις επάνω στη μητρική σου για δοκιμή κ ξαναδοκίμασε. /sc
tomkarda Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 φιλε activex. στην διαχείρηση συσκευων στην ενοτητα των usb γραφει "αγνωστη συσκευη" και δεν εχει κανένα ερωτηματικο. προσπαθω να κανω ενημερωση προγραμματος στην καρτελα της συσκευης απο το cd μηπως και την δει ετσι αλλα δεν μου αναγνωριζει κανενα προγραμμα μετα στο cd. στο cd της μητρικης οταν παω να εγκαταστησω τους usb drivers μου λεει οτι επειδη εχω το sp2 των windows δεν ειναι αναγκαιο και δεν τους εγκαταστει. και δεν υπαρχει κανενα patch. file madsc το καλωδιο το εχω δοκιμασει σε αλλο p.c. και παει ο.κ. εξαλλου μου κάνει τα ιδια και σε ενα flashακι. επίσης εχω καταργήσει ολες τις usb για να τις ξαναφορτωσει και πάλι τζίφος.:???:
madsc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν λέω ότι φταίει το καλώδιο, λέω ότι φταίει η συγκεκριμένη μητρική σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο flashάκι. Σε κάποιες μητρικές μου έχει τύχει να μην βλέπει ή να μην αναγνωρίζει flashάκι συνδεδεμένο με καλώδιο επέκτασης, ενώ αν το καρφώσεις κατευθείαν πάνω στη μητρική να δουλέψει κανονικά. /sc
Silent Arrow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Νομιζω οτι δεν υπαρχει λυση στο ανωτερω προβλημα.... Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με ενα USB Flash 256 MB. Στο laptop μου το βλεπει κανονικα ενω εμφανιζει αγνωστη συσκευη στο desktop μηχανημα (PIII 450 MHz) ειτε το συνδεσω στις onboard USB 1.1 θυρες ειτε στις USB 2.0. της PCI καρτας που του εχω βαλει. Εννοειται οτι οι USB θυρες του desktop μηχανηματος λειτουργουν ολες κανονικα με printer, scanner, camera, dsl modem etc..... Στο flashακι ειναι το προβλημα.... ασυμβατοτητα προφανως........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.