Προς το περιεχόμενο

στησιμο desktop

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, τα πραγματα του υπολογιστη φαινονται στην υπογραφη μου..καποια πραγματα ξερω να τα συνδεω (HD, VGA, RAM, τροφοδοτικο κλπ). αυτο που δεν ξερω σιγουρα ειναι το πως θα συνδεσω τη cpu και αν πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενα..κατι μου ελεγαν για θερμοαπαγωγικη παστα και τετοια. για πειτε καποιες λεπτομερειες και τι να προσεξω..

ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Λογικα, θα εχει οδηγιες στο manual, στο κουτι του cpu σου.

Δεν μπορω να σε βοηθησω ιδιαιτερα γιατι δεν ξερω πως τοποθετουνται οι καινουριοι Intel.Αν δεν μπορεις να το κανεις μονος σου ζητα βοηθεια απο καποιον που ξερει γιατι μπορει να κανεις ζημια.

Δημοσ.

mnimi. kialli mnimi. perisoteri mnimi. kenourgio mixanima me 512; toulaxiston 1GB kai gia ta vista 2GB.

o epeksergastis exei pano dikia tou psiktra pou ton kaliptei mia xara kai den tha xreiasteis pastes kai odontovourtes

Δημοσ.

H πάστα δεν είναι τιποτα...την βάζεις αναμεσα στον επεξεργαστή και στην ψυκτρα για τέλεια επαφή .Ο λόγος είναι οτι μπορει να δημιουργηθουν κενά στο μεσοδιάστημα έλειψη επιπεδότητας και ετσι να μειωθεί η θερμικλη αγωγιμώτητα

2x Kingston ddr2 512MB (667MHz) !

Δημοσ.

βασικα ευχαριστω για τις απαντησεις σας. οντως εχω παρει 2 ram-ακια των 512 με απωτερο στοχο οταν θα εγκαταστησω τα vista (οταν με το καλο) να ριξω και ενα ram-ακι 2GB οποτε θα ειμαι κομπλε!!!

Δημοσ.

Η θερμοαγώγιμη σιλικόνη υπάρχει συνήθως έτοιμη απλωμένη πάνω στην ψύκτρα του επεξεργαστή (έχει λευκό χρώμα). Αν έχεις πάρει ψύκτρα τρίτης εταιρείας πιθανόν να είχε και ένα σωληνάριο με θερμοαγώγιμη σιλικόνη. Βάζεις λίγη πάνω στον επεξεργαστή (αφού τον έχεις τοποθετήσει στην μητρική) και την απλώνεις ομοιόμορφα. Το ιδανικό είναι την απλώσεις έτσι ώστε να έχει το ελάχιστο δυνατό πάχος, αλλά να μην αφήσεις ακάλυπτες επιφάνειες. Εγώ προσωπικά την απλώνω με ένα κοπίδι.

Σχετικά με την μνήμη, για να λειτουργήσει στην μέγιστη ταχύτητα πρέπει όλα τα dimm να είναι τα ίδια. Αν έχεις 2x512ΜΒ + 1x2GB θα λειτουργεί στην μισή ταχύτητα (για την ακρίωεια στην ίδια ονομαστική ταχύτητα αλλά με μισό εύρος διαύλου, 64bit αντί για 128), το οποίο σημαίνει περίπου 3-5% διαφορά στις επιδόσεις απ'ότι αν ήταν π.χ. 2x1 ή 4x512.

Εννοείται όμως ότι 3GB σύνολο είναι καλύτερα από 2GB (2x1), ιδιαίτερα αν κλείσεις το swap file όπως έχω κάνει.

Δημοσ.

Ola afta pou lete einai eukola to mono dyskolo einai na valeis tis vides!!!

Exw synarmologisei kamia 15 pc ayton ton mhna!!!

LOIPON: (TA KALWDIA STO TELOS) VAZEIS MOTHERBOARD, CPU-PSIXTRA (STIS KAINOURGIES PSIXTRES OI KOLLA EXEI TOPOTHETITHEI HDH, APO TO ERGOSTASIO, STO KATW MEROS THS PSIXTRAS), MNHMES KAI KARTA GRAFIKWN, TROFODOTIKO, OPTIKA MESA (DVDROM,FLOPPY),SKLHRO DISKO KAI TELOS TA KALWDIA!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...