dterzakis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας, ένας φίλος έχει έναν επαγκελματικό εκτυπωτή που έχει και ενσωματωμένη κάρτα δικτύου για να συνδέεται και να λειτουργεί κατευθείαν μέσω δικτύου. Με αυτό το switch θα δουλεύει ο εκτυπωτής; υπάρχει τίποτα που πρέπει να προσέξω όσον αφορά τα πρωτόκολα επικοινωνείας; Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Θα σου παιξει μια χαρα φιλε μου, δε χρειαζεται να προσεξεις κατι. Απλα συνδεεις το καλωδιο δικτου του εκτυπωτη πανω στο switch και θα μπορει οποιος υπολογιστης ειναι σεταρισμενος να τον βλεπει να εκτυπωνει κανονικα...
dterzakis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Thanks. Θα το τσιμπήσω 12 ευρώ από stock πλαισίου βλέπουμε.
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 kai kainourio kanei 15 euro ena netgear.
GEORGE1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Κανένα πρόβλήμα συνδέεις το switch με τον Η/Υ & τον εκτυπωτή και είσαι ok Εγώ έχω συνδεδεμένους στο δικό μου δίκτυο 7 εκτυπωτές χωρίς κανένα πρόβλημα. Λίγο προσοχή στο σετάρισμα της θύρας του εκτυπωτή για την σωστή IP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.