Προς το περιεχόμενο

17'' philips vs lg?

islascanarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα. για gaming και κυριως FPS, προτεινεται η philips 170x6fb

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.156296

ή lg1732p-sn

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168293

ή lg1770hq-bf

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=891&product=877387

?

Δε κοιτάω άλλες γιατί με νοιάζει και το zero pixel/on site.

ευχαριστώ!

Δημοσ.

κοιτα εγω προχθες πηρα την lg1770HQ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!

η philips εχει κοντράστ: 600:1.

Φωτεινότητα: 250 nits χαμηλα χαρακτιρηστικα σε σχεση σε σχεση με την LG

Δημοσ.

μην κοιτατε μονο τα χαρακτηριστικα που ανακοινωνουν οι εταιριες! πολλες εταιριες ανακοινωνουν υψηλες τιμες για εντυπωσιασμο και μονο!! διαλεξε οθονη με τα δικα σου στανταρ! και οι δυο παντως ειναι πολυ καλες!

Δημοσ.
μην κοιτατε μονο τα χαρακτηριστικα που ανακοινωνουν οι εταιριες! πολλες εταιριες ανακοινωνουν υψηλες τιμες για εντυπωσιασμο και μονο!! διαλεξε οθονη με τα δικα σου στανταρ! και οι δυο παντως ειναι πολυ καλες!

sorry αλλα ποια ειναι τα στανταρ χωρις καποιες δεδομενες τιμες για συγκριση με τις αλλες??

Δημοσ.
sorry αλλα ποια ειναι τα στανταρ χωρις καποιες δεδομενες τιμες για συγκριση με τις αλλες??

εχω δει lg με 4ms και παρουσιαζε ghosting!! και εχω μια philips με 14!! ms και ghosting εδω και 1,5 χρονο δεν εχω δει!!

Δημοσ.

και που να ξερεις τι θα σου παρουσιασει...??

μιλαμε για διαφορα της ταξης του 0.01sec... δεν εχουν τοοοση σημασια τα ms...που να προλαβει το ανθρωπινο ματι τα τα δει.

Δημοσ.

τελικα πηρα την lg1770 απο πλαισιο ηρακλειου, ΠΟΛΥ καλη οθονη, με το PREY τα παει τελεια απ το λιγο που επαιξα. το μονο "μειον" υπερβολικα φωτεινη και θελει ρυθμιση προς τα κατω. (το default ειναι στο 100%)

Δημοσ.
με γεια συναδελφε :)

δεν μου λες την φωτεινοτητα στο ποσο την εβαλες???

thanx συναδελφε. στην αρχη στο 80% τωρα στο 50% (!!!!) γιατι στο 100% ηταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ. Το ντεσκτοπ φωτειζε πολυ και πολα προγραμματα με ανοιχτοχρωμο πλαισιο εμοιαζαν λευκα.

Δημοσ.

Σχετικά με το θέμα, η Philips έχει μακράν καλύτερο interpolation για αναλύσεις χαμηλότερες απο τη native και καλύτερο λευκό. Επίσης ρυθμίζεται πολύ εύκολα για να πετύχει χρωματική ακρίβεια. Σχετικά με το χρόνο απόκρισης. Δεν είναι όλοι οι χρόνοι απόκρισης που αναφέρονται οι πραγματικοί. Αυτοί που πλησιάζουν την πραγματικότητα είναι οι grey to grey τιμές. Που σημαίνει όχι απο γκρι σε γκρί, αλλά απο μια απόχρωση χρώματος σε μια άλλη ενδιάμεση του μαύρου και του λευκού. Οι απλοί χρόνοι μετρούν τη μετάβαση απο μαύρο σε άσπρο και μετά σε μαύρο πάλι. Για λόγους μάρκετινγκ κάνουν κομπίνα και πλέον μετρούν απο μαύρο σε άσπρο και όχι ξανά τη μετάβαση σε μαύρο. Άρα ό,τι βλέπετε χωρίς την ένδειξη grey to grey ή συντομογραφικά GTG είναι μετάβαση απο μαύρο σε άσπρο. Άρα εαν μια οθόνη ανφέρει 8ms στην ουσία έχει μέσο χρόνο απόκρισης το διπλάσιο, περίπου 16ms. (μαύρο-λευκό-μαύρο) Να τονίσω ότι δεν έχουν όλες οι μεταβάσεις από χρώμα σε χρώμα τον ίδιο χρόνο απόκρισης. Παίζουν ρόλο και τα χρώματα στα οποία μεταβαίνει. Υπάρχει περίπτωση ορισμένα πίξελς να έχουν χρόνους μετάβασης έως και 80ms. Επειδή προαναφέρθηκε οτι πού να προλάβει να τα δεί το μάτι έχω να πώ το εξής. Το μάτι αντιλαμβάνεται κίνηση έως 22 καρέ το δευτερόλεπτο περίπου. Ο κινηματογράφος χρησιμοποιεί 24 καρέ το δευτερόλεπτο και έτσι ξεγελάει το μάτι. Ορισμένοι άνθρωποι ωστόσο πιάνουν υποσυνείδητα την κίνηση του φιλμ και ζαλίζονται όταν βγαίνουν απο τον κινηματογράφο. Άρα το όριο που αντιλαμβανόμαστε κίνηση είναι: 1δευτ/22=40ms. Εαν μια οθόνη ξεπεράσει αυτό το όριο έχουμε φαινόμενο ghosting, διότι το μάτι μας πιάνει την μετάβαση του υγρού κρύσταλλου από το ένα χρώμα στο άλλο. Πιστέψτε με οτι ακόμη οι οθόνες TFT παρουσιάζουν ghosting. Απλά είναι περιορισμένο σε μερικά πιξελς. Μερικούς fpsάκηδες τους τρελαίνει ακόμα και αυτό. Υπάρχουν πολλές αναφορές σε forum στο διαδίκτυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...