Blackman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Θα σας παρακαλούσα να μου προτείνατε κάποιο laptop μέχρι 1500-1600 euro (με φπα) που να είναι καλό και σαν παιχνιδομηχανή. Το συγκεκριμένο θα το χρησιμοποιώ και για την δουλειά μου, αλλά και για να παίζω (θέλω να αντικαταστήσω το PC). Οπότε χαρακτηριστικά του τύπου 1gb μνήμη και κάρτα γραφικών με τουλάχιστον 256mb είναι δεδομένα. Έψαξα κάποια πράγματα...αλλά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Βοηθήστε σας παρακαλώ διότι πρέπει να γίνει η αγορά μέχρι τέλος της εβδομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_e_v Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 HP 9420 που φοράει και Cοre 2 Duo ή αλλιώς Toshiba A100-192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 το HP είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλω... ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δες το TurboX Uranus Duo. 17' αλλα πολύ compact σε μέγεθος που βοηθάει στην μεταφορά. Με build-to-order μπορείς να του βάλεις τον Τ7200 και 2GB μνήμη, σκληρό 7200rpm και φυσικά απο κάρτα γραφικών φοράει την ίδια με το HP. Απο εμφάνιση σκίζει. Επίσης γλιτώνεις κάποια χρήματα σε σχέση με το HP (νομίζω η σύνθεση με όλα αυτά που προανέφερα βγαίνει στα 1600 τελική) και παίρνεις διπλάσια μνήμη, γρηγορότερο σκληρό και φυσικά καλύτερη υποστήριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paparoupas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδη ψαχνω κι εγω ενα αναλογο λαπτοπ, θα μπορουσε καποιος που εχει το Toshiba A100-192 να μας πει τι αυτονομια εχει? Γιατι σε καποιο καταστημα που το ειδα ελεγε 1,4 ωρες, χρονος που μου φαινεται αστειος. (Το Vaio που δινει 3,3 ωρες με το ζορι κραταει μια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.