spear-o Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 kalhmera guys dn gnorizo an ekana se sosto meros to topic alla sinxoreste me.. lipon kathe fora pou mpeno se ena fakelo pou exei arxia avi,mpeg k ta sinafei (video dld) tote pou vgazei to eksis msg.. k mou klini ta parathira apo tous fakelos. ti skata? gnorizei kaneis ti prepei na kano gia na stamatisei auti i ilithiotita?
user Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 κρασαρει ο explorer αν εχεις βαλει το thumbnail view βγαλτο απλα και πιστευω κατι μπορει να γινει
v-tidus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε μου,έχω παρόμοιο πρόβλημα,καθώς όποτε ανοίγω ποιδήποτε video(avi,mpeg ktl) κολλάει το pc και συγκεκριμένα ο explorer.Επειδή πρόσφατα άλλαξα κάρτα γραφικών νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά με τους drivers.Αν θέλεις κάνε reinstall την κάρτα σου,και μάλλον θα τερματιστεί το πρόβλημα.
asmilon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Απενεργοποιησε την προβολη μικρογραφιων οπως ειπαν πιο πανω και δες αν δουλευει τωρα. Μπορει να εχεις προβλημα codec κατεβασε το Κ-lite codec pack και δες αν στρωσει... Μετα κανε ελεγχο για ιους και Spyware/Adware σε Ασφαλη λειτουργια και δες αν εχεις τιποτα περιεργο...
spear-o Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 odos evgala to thumbnail view k dn mou evgale ksana to error, opote pao na kateuaso k to k-lite na doume an erthei sta isia tou
christos_0b Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι καντα προβολη σε tiles η κατι αλλο και θα στρωσει. Βεβαια δεν ειναι 100% η σωστη λυση αυτη,εχω και εγω αυτο το προβλημα(alt+ctrl+del και κλεινουμε το DRwatson ) και νομιζω οτι κυκλοφορει καποιο fix απο την MS αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.