Προς το περιεχόμενο

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Advance9- ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

ektoras22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω το εξής πρόβλημα. Εχω το QDI Advance 9 Motherboard και ξαφνικά άρχισε να υπολειτουργεί η PS/2 θύρα. πρόλαβα και πέρασα στο ΒΙΟΣ ρύθμιση να δεχετε USB πληκτρολογιο και όλα οκ προςτο παρόν!

Επειδή ο υπολογιστής όμως θα κάθετε 9 μήνες το χρόνο και δεν ξέρω τι γίνεται με την μπαταρία του Mobo, αυτή πως άλλάζει χωρίς να χάσει τις ρυθμίσεις στο ΒΙΟΣ??? καμιά ιδέα???

Συνήθως ποσο καιρό κρατάνε??? Δεν πρόκειτε αυτός ο υπολογιστής να δουλέψει με PS/2 πληκτρολόγιο και με ανισυχεί αυτό.

Για πείτε μου καμιά γνώμη!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μου θύμισε ένα πρόβλημα που είχα όταν κοβόταν το ρεύμα και δεν ανταποκρίνονταν ποντίκι κ πληκτρολόγιο. Λύση: Shutdown, κλείσιμο τον διακόπτη του τροφοδοτικού (ή τράβηγμα του power cord, αν δεν έχει διακόπτη), άνοιγμα του διακόπτη κ turn on. Ποντίκι κ πληκτρολόγιο δούλευαν κανονικά...

Δημοσ.

arketes mobos exoun mia epilogi sto bios pou leei na agnoei ta boot errors pou leei pata f1 gia na sinexeiseis klp... apla energopoiise to....oson afora gia tis mpataries de kserw poso alla sigoyra ksratane paaaaara poli kairo afoy systhmata pollwn etwn doyleboun akoma xwris allagi..kai gia na sbeisetei to bios i mallon oi rithmiseis tou kai gia na mpoun oi proepiloges arkei mono na vgaleis ti mpataria? den exei jumperaki? an pali noiueis oti i mpataria ta exei ftisei alakse tin me mia kainouria idiwn xaraktiristikwn kai sigoyra de tha exeis problhma!...

Δημοσ.
[...] με την μπαταρία του Mobo, αυτή πως άλλάζει χωρίς να χάσει τις ρυθμίσεις στο ΒΙΟΣ??? καμιά ιδέα???

Την αλλάζεις (με προσοχή) ενώ το PC δουλεύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...