Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Έχεις φίλη από το όμορφο Talinn. Τι ωραία
louben Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Με λιγη προσοχη ..ολα γινονται...Εχω μια φιλη απο την Εσθονια...μιλαμε 6 χρονια τωρα...Και ηρθε και με επισκεφτηκε...και ειναι φιλη μου και μονο...Ολη η ιστορια ειναι να εισαι αληθινος...να μην κρυβεις τιποτα ...οπως στην αληθινη ζωη...εχω γνωρισει και παιδια απο εδω μεσα...ειναι μια χαρα...ολα...Αν βαλεις το μυαλο σου και δουλεψει...ξεχωριζεις τι ειναι αληθινο και ψευτικο... Συμφωνω και επαυξανω
manic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια το τοπικ και η απαντηση της ΜΑΡΙΑΣ δημοσιευτηκαν στη εφημεριδα METROPOLIS ετυχε να το δει κανεις αλλος?????
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 τι;;; Μπήκαν και οι δυο γραμμές που έγραψα εγώ;!! Θα τους κάνω μήνυση! Προσέβαλλαν την πνευματική μου ιδιοκτησία!
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 τι;;; Μπήκαν και οι δυο γραμμές που έγραψα εγώ;!! Θα τους κάνω μήνυση! Προσέβαλλαν την πνευματική μου ιδιοκτησία! Καλά δεν χαίρεσαι που έγινες celebrity? Κάποιος δεν είχε πει: ''Όλοι κάποτε θα γίνουν διάσημοι για δύο λεπτά'' (ή κάπως έτσι)? Να η ευκαιρία μας.
MariaTs. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια το τοπικ και η απαντηση της ΜΑΡΙΑΣ δημοσιευτηκαν στη εφημεριδα METROPOLIS ετυχε να το δει κανεις αλλος????? Τι, πως, που, πότε και γιατί; Αν έχεις κανείς το συγκεκριμένο φύλλο μπορεί να το σκανάρει το σχετικό άρθρο και να μας το 'δημοσιεύσει' να το δούμε με τα ματάκια μας;
manic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια μολις τα πεταξε η μανα μου παντος νομιζω την τεταρτη στο metropolis ειχε θεμα της φιλιες στο ιντερνετ και ελεγε για την μαρια (δεν ειπε ονομα) αλλα εχει το ποστ που λεει για τον αντρα της πως τον γνωρισε και το αρχικο ποστ του σελλερ και ελεγε "οπως ειχε πει και καποιο μελος ενος γνωστου forum...." δεν το ειδε αλλος??
Sellers Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 και αυτο το metropolis ρε παιδιά που το πουλάν??? Ένθετο είναι??? (Έχει καμία σχέση με το cdάδικο?)
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά δεν χαίρεσαι που έγινες celebrity? Κάποιος δεν είχε πει: ''Όλοι κάποτε θα γίνουν διάσημοι για δύο λεπτά'' (ή κάπως έτσι)? Να η ευκαιρία μας. Μα αγαπητέ μου, εγώ είμαι ήδη celebrity . Γι'αυτό και τώρα προστατεύω τα δικαιώματα μου. Δεν παρακαλάω. Έχω προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Καταλαβαίνεις (και τώρα το ψωνίστικο γέλιο μου, με μισόκλειστό το στόμα και με προφορά αγγλική!) χοχοχο.
manic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 και αυτο το metropolis ρε παιδιά που το πουλάν??? Ένθετο είναι??? (Έχει καμία σχέση με το cdάδικο?) τσαμπε στο μετρο στην αθηνα σαν το metro η city press
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.