Προς το περιεχόμενο

Φιλίες και διαδίκτυο...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με λιγη προσοχη ..ολα γινονται...Εχω μια φιλη απο την Εσθονια...μιλαμε 6 χρονια τωρα...Και ηρθε και με επισκεφτηκε...και ειναι φιλη μου και μονο...Ολη η ιστορια ειναι να εισαι αληθινος...να μην κρυβεις τιποτα ...οπως στην αληθινη ζωη...εχω γνωρισει και παιδια απο εδω μεσα...ειναι μια χαρα...ολα...Αν βαλεις το μυαλο σου και δουλεψει...ξεχωριζεις τι ειναι αληθινο και ψευτικο...

Συμφωνω και επαυξανω

Δημοσ.

παιδια το τοπικ και η απαντηση της ΜΑΡΙΑΣ δημοσιευτηκαν στη εφημεριδα METROPOLIS ετυχε να το δει κανεις αλλος?????

Δημοσ.

τι;;; Μπήκαν και οι δυο γραμμές που έγραψα εγώ;!! Θα τους κάνω μήνυση! Προσέβαλλαν την πνευματική μου ιδιοκτησία!

Δημοσ.
τι;;; Μπήκαν και οι δυο γραμμές που έγραψα εγώ;!! Θα τους κάνω μήνυση! Προσέβαλλαν την πνευματική μου ιδιοκτησία!

Καλά δεν χαίρεσαι που έγινες celebrity? Κάποιος δεν είχε πει: ''Όλοι κάποτε θα γίνουν διάσημοι για δύο λεπτά'' (ή κάπως έτσι)? Να η ευκαιρία μας. :D

Δημοσ.
παιδια το τοπικ και η απαντηση της ΜΑΡΙΑΣ δημοσιευτηκαν στη εφημεριδα METROPOLIS ετυχε να το δει κανεις αλλος?????

Τι, πως, που, πότε και γιατί; :shock:

Αν έχεις κανείς το συγκεκριμένο φύλλο μπορεί να το σκανάρει το σχετικό άρθρο και να μας το 'δημοσιεύσει' να το δούμε με τα ματάκια μας;

Δημοσ.

παιδια μολις τα πεταξε η μανα μου παντος νομιζω την τεταρτη στο metropolis ειχε θεμα της φιλιες στο ιντερνετ και ελεγε για την μαρια (δεν ειπε ονομα) αλλα εχει το ποστ που λεει για τον αντρα της πως τον γνωρισε και το αρχικο ποστ του σελλερ και ελεγε "οπως ειχε πει και καποιο μελος ενος γνωστου forum...." δεν το ειδε αλλος??

Δημοσ.
Καλά δεν χαίρεσαι που έγινες celebrity? Κάποιος δεν είχε πει: ''Όλοι κάποτε θα γίνουν διάσημοι για δύο λεπτά'' (ή κάπως έτσι)? Να η ευκαιρία μας. :D

Μα αγαπητέ μου, εγώ είμαι ήδη celebrity :P . Γι'αυτό και τώρα προστατεύω τα δικαιώματα μου. Δεν παρακαλάω. Έχω προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Καταλαβαίνεις (και τώρα το ψωνίστικο γέλιο μου, με μισόκλειστό το στόμα και με προφορά αγγλική!) χοχοχο.

Δημοσ.
και αυτο το metropolis ρε παιδιά που το πουλάν??? Ένθετο είναι??? (Έχει καμία σχέση με το cdάδικο?)

τσαμπε στο μετρο στην αθηνα σαν το metro η city press

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...