Προς το περιεχόμενο

Φιλίες και διαδίκτυο...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δημιουργήσει ποτέ φιλίες μέσα απο το διαδίκτυο?

Ποια είναι η γνώμη σας για τις σχέσεις που αναπύσονται στο internet και σε

site παρόμοια με το insomnia?

Υπογραφή: ΚΑΜΕΝΟΣ... :cry:

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι με μερικά άτομα από εδώ μέσα θα έκανα πολύ καλή παρέα αν είμασταν στην ίδια πόλη.

Από κει και έπειτα, η απόσταση πάντα αφήνει χώρο στη φαντασία και εξιδανικεύει. Ίσως δε' ν' κακό...

Δημοσ.

παλια θυμαμαι στελναμε γραμματα σε μια international εταιρια, για να αλληλογραφησουμε με αλλα ατομα απο ξενες χωρες! Ετσι εξασκουσαμε και τα αγγλικα μας. Αυτα στην προ ιντερνετ εποχη.

Σημερα αραγε να αλληλογραφει κανεις και να κανει γνωριμιες μεσω γραμματων?

Δημοσ.

Και το διαδίκτυο είναι όπως και ο περίγυρός μας! Γνωρίζεις διάφορα άτομα και στην πορεία καταλαβαίνεις ποιος είναι ο σκοπός τους, τι καπνό φουμάρουν κλπ! Η μόνη διαφορά είναι ότι υπάρχει ένα τεράστιο τοίχος και δεν μπορείς να δεις τον άλλον και αρχίζεις την καχυποψία: "Να'ναι έτσι; Να'ναι γιουβέτσι;" κλπ.. Έκανα γνωριμίες μέσω του διαδικτύου αλλά οι περισσότερες δεν κράτησαν λόγω απόστασης! Η μόνη που κράτησε είναι αυτή με τον άντρα μου... παρά την απόσταση!!! Στην αρχή της γνωριμίας την απόσταση Χαλκίδα-Πάτρα την είχαμε κάνει όπως Ομόνοια-Σταθμό Λαρίσσης!!! :D

Ναι-ναι, είμαστε ζευγάρι του διαδικτύου που καταλήξαμε σε γάμο!!! ;)

Δημοσ.

εγώ δεν την πολυ γουστάρω τη φάση. Αν δεν τον βλέπεις τον αλλο να μιλήσεις΄... Ολα τα άλλα είναι απρόσοπα.Οχι όμως ότι δεν καταλήγουνε όπως κ στην περίπτωση της MariaTs

Δημοσ.

Μπραβο MariaTs.

Να ακουμε και τιποτε θετικο. Παντως τωρα πια ειναι στο παιχνιδι και οι webcams οποτε οταν βλεπεις τον αλλον και τον ακους, καταλαβαινεις πιο πολλα.

Δημοσ.
...Παντως τωρα πια ειναι στο παιχνιδι και οι webcams οποτε οταν βλεπεις τον αλλον και τον ακους, καταλαβαινεις πιο πολλα.

Εδώ και χρόνια 'παίζουν' οι κάμερες... Και ειδικά αν σου δείχνει κάνα ...τσουτσούνι καταλαβαίνεις περισσότερα!!! :lol:

Πάντως είναι ρίσκο το να κάνεις γνωριμία διαδικτυακή! Δεν είναι όπως σε μια παρέα, ο ένας κολλητός φέρνει τον άλλο κολλητό και η γνωριμία πάει αλυσίδα! Στο διαδίκτυο γενικώς κυκλοφορεί πολύ βρωμιά...

Τώρα πως έτυχε με τον άντρα μου; Απλά μεσολάβησε φίλη... ενώ μιλούσαμε σε δικό μας κανάλι στο irc για να απέχουμε απ'την παλιατσαρία γενικώς που υπάρχει εκεί μέσα, ξαφνικά σκάει μύτη ο δικός μου (τον έβαλε στην κουβέντα μας η φίλη μου)!!! Mετά από 2 φορές κουβεντούλα στο irc, αυτό αντικαταστάθηκε με την τηλεφωνική επικοινωνία (γι'αυτό κι έχω μια πλούσια συλλογή από τηλεκάρτες) κι αυτή με την κατ'ιδίαν συνάντηση!!! ;)

Δημοσ.
Εδώ και χρόνια 'παίζουν' οι κάμερες... Και ειδικά αν σου δείχνει κάνα ...τσουτσούνι καταλαβαίνεις περισσότερα!!! :lol:

Πάντως είναι ρίσκο το να κάνεις γνωριμία διαδικτυακή! Δεν είναι όπως σε μια παρέα, ο ένας κολλητός φέρνει τον άλλο κολλητό και η γνωριμία πάει αλυσίδα! Στο διαδίκτυο γενικώς κυκλοφορεί πολύ βρωμιά...

Τώρα πως έτυχε με τον άντρα μου; Απλά μεσολάβησε φίλη... ενώ μιλούσαμε σε δικό μας κανάλι στο irc για να απέχουμε απ'την παλιατσαρία γενικώς που υπάρχει εκεί μέσα, ξαφνικά σκάει μύτη ο δικός μου (τον έβαλε στην κουβέντα μας η φίλη μου)!!! Mετά από 2 φορές κουβεντούλα στο irc, αυτό αντικαταστάθηκε με την τηλεφωνική επικοινωνία (γι'αυτό κι έχω μια πλούσια συλλογή από τηλεκάρτες) κι αυτή με την κατ'ιδίαν συνάντηση!!! ;)

Πέρασα ώρες πολλές μεταμεσονύκτιες κυρίως μπροστά σε ένα pc. Εκανα chat (αλήθεια υπάρχει ακόμα αυτό;εγώ μόνο με τα φορουμ ασχολουμε πλεον) με πολλους. Έκανα ενα φοβερό φίλο, πολύ καλό παιδί, παντρεμένο μεν, (δυστυχώς) ειχαμε φοβερη επικοινωνία, μιλούσαμε με τις ωρες για τα πάντα, συναντιόμασταν οταν ανεβαινα Αθήνα, αλλά ολα φιλικά. Αχ, βρε Θάνο, τί να κάνεις τώρα; Χαθήκαμε όμως...Αλλαξε δουλειά, δεν είχε pc στο σπίτι, εκανα δεσμο εγω και ειχα "ζήλιες"...αχ βρε Θάνο, που να είσαι τώρα;;;

Εκτος όμως απο τον φίλο μου τον Θάνο, γνώρισα και τον έρωτα της ζωής μου! Δυστυχώς, δεν κράτησε, αλλα ήταν ένας έρωτας δυνατός και μοναδικός! Κράτησε κανα-δυο χρόνια, ανεβα κατεβα αθήνα-κρήτη, το κάναμε συνταγμα - ομόνοια!!! Και ένα βράδυ...τσούφ, το κόψαμε....Λογικευτήκαμε και το κόψαμε!

Πάντως, είδα πολύ βρωμιά, αλλά δεν χρειάζεται να "ψαρώνεις" κατευθείαν με κάποιον/α. Γνωρίζεις, εξετάζεις, τσεκάρεις...πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις για να εισαι καλυμένος.

Δημοσ.

Προσωπικά δε θα κάνω ποτέ φιλία (πραγματική όχι μλκίες!) μέσω internet είτε αυτό είναι e-mail, forum, msn κτλ. Άμα δε γνωρίσω (και όχι μόνο για 1-2 καφέδες) τον/την άλλο/άλλη δε κάνω φιλίες. Στη τελική είναι πως το παίρνει κανείς. Άμα σου λείπουν φιλίες, τότε κάνεις μέσω internet αλλά και πάλι ρε γμτ δε θα το έκανα ποτέ! Καλά, για το αντίθετο φύλο δε το συζητάω, με καμία δύναμη, φιλία ή σχέση... Ξεχωρίζω τους φίλους μου σε αυτούς της καθημερινότητας (άτομα που βλέπω σχεδόν κάθε μέρα) και αυτούς του internet, οι οποίοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Για την ακρίβεια 2 άτομα και οι 2 από εδώ, insomnia. Περισσότερο γνωστούς έχω κάνει απ' το internet & απλά μιλάμε για θέματα κοινού ενδιαφέροντος παρά φίλους... στη τελική ρε παιδιά, προσωπικά πάντα, δε μ' αρέσει η λέξη φίλος να χρησιμοποιείται με τον καθένα που μιλάμε στο internet... πίσω απ' το γραπτό λόγο κρύβονται πάααααααρα πολλά, ποτέ δε ξέρεις τι θα σου βγει. Ενώ όταν κοιτάς τον άλλο στα μάτια & του μιλάς f2f καταλαβαίνεις τι άνθρωπος είναι ρε γμτ... τέσπα, αυτά.

Δημοσ.
...την απόσταση Χαλκίδα-Πάτρα...

Ναι-ναι, είμαστε ζευγάρι του διαδικτύου που καταλήξαμε σε γάμο!!! ;)

Αχ πολύ χαίρομαι.. μπράβο ρε παιδιά!:smile: Πόσο μάλλον που ένας από 'σας είναι κι από Πάτρα.

Δημοσ.

ΠΑιδια στο διαδικτυο ισχυει οτι ισχυει και στη ζωη.Προσοχη χρειαζεται παντου.ΠΑρολα αυτα ομως δε περιοριζομαστε στα στενα πλαισια του τοπου στον οποιο ζουμε και γνωριζουμε ατομα με κοινα ενδιαφεροντα τα οποια ενδεχομενως δεν υπαρχουν εκει που ζουμε εμεις.Ασε που μπορει να υπαρχει και η καταληξη της μαριας.

Οπως και να χει η φιλια δεν ειναι θεμα αποστασης(εμενα σχεδον ολοι οι φιλοι μου ειναι μακρια) ουτε θεμα του πως γνωριζεσαι αλλα αν ταιριαζουν οι χημειες.

Δημοσ.

Πάντως είναι μια φιλία (- σχέση MAriaTs) που όπως και να έχει θα ξεκινήσει με καχυποψίες. Ή μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό?

Δημοσ.
Προσωπικά δε θα κάνω ποτέ φιλία (πραγματική όχι μλκίες!) μέσω internet είτε αυτό είναι e-mail, forum, msn κτλ. Άμα δε γνωρίσω (και όχι μόνο για 1-2 καφέδες) τον/την άλλο/άλλη δε κάνω φιλίες. Στη τελική είναι πως το παίρνει κανείς.

Συμφωνώ και επαυξάνω :!:

Υπάρχει και μιά εναλλακτική περίπτωση όμως, να χρησιμοποιείς το Internet για να κάνεις επίδειξη στους φίλους που έχεις ήδη.

Δημοσ.

Παιδιά, συμφωνώ και εγώ οτι ειναι δυσκολο να κανεις φιλίες...Αυτά που ανέφερα εγώ έγιναν πριν 4-5 χρόνια, που σίγουρα ηταν λιγο πιο "ησυχα" τα πράγματα στο διαδίκτυο! Σίγουρα αν εμπαινες στο Νετμιττινγ σε συγκεκριμενη δ/νση μονο "(***&@*@ θα εβλεπες, κ σίγουρα δεν ήταν για να μιλήσεις. Ομως υπηρχαν και εναλακτικες δ/νσεις...

Τώρα, δεν θα το έκανα, πρωτον γιατί "εχω βαρεθει", αλλα και γιατί πολλά εχουν αλλάξει!!!

Χαίρομαι πάντως με την περίπτωση του "ζευγους" μας εδώ στη παρέα μας που γνωρίστηκαν μεσω νετ και "επιασε"!

Φιλιά

Δημοσ.

Με λιγη προσοχη ..ολα γινονται...Εχω μια φιλη απο την Εσθονια...μιλαμε 6 χρονια τωρα...Και ηρθε και με επισκεφτηκε...και ειναι φιλη μου και μονο...Ολη η ιστορια ειναι να εισαι αληθινος...να μην κρυβεις τιποτα ...οπως στην αληθινη ζωη...εχω γνωρισει και παιδια απο εδω μεσα...ειναι μια χαρα...ολα...Αν βαλεις το μυαλο σου και δουλεψει...ξεχωριζεις τι ειναι αληθινο και ψευτικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...