savvvas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Παίδιά! Ακούω συνέχεια για δωρεάν online ραδιωφωνικούς, αλλά δεν μπορώ να βγάλω μία άκρη! Μπορεί να μου πει κανείς, πως μπορώ να φτιάξω τον δικό μου online ραδιοφωνικό σταθμο εντελώς δωρεάν? Μήπως ξέρετε κανένα καλό site που να περιέχει κανέναν guide?
Greek-Lord Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.listen2myradio.com - Πολυ καλο
Φωτάρας Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 γεια σας..να σας ρωτησω αυτο με τους σταθμους που μπορουμε να κανουμε free που λετε ειναι εντελως free?
Swimmer21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Βαγγεεεεεεεληηη, πιασε μια το φτυαρι!!! Ναι, free ειναι μονο καποιες ρυθμισεις χρειαζεται να κανεις.
antonisid Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 http://www.pandora.com/ Νομιζω αυτο το κοψαν στην Ελλαδα πριν 2 χρονια για εμπορικα δικαιωματα.
giorgos147 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Νομιζω αυτο το κοψαν στην Ελλαδα πριν 2 χρονια για εμπορικα δικαιωματα. Και αυτός το μήνυμα το έχει γράψει πριν 3 χρόνια.
antonisid Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Και αυτός το μήνυμα το έχει γράψει πριν 3 χρόνια. Συμπερασμα...κοιταμε και τις ημερομηνιες καμμια φορά!!! ;-)
lykoulos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δεν είναι free παιδιά, από προσωπική πείρα ξέρω ότι αν το θες για ερασιτεχνική χρήση ξέχνα το. Θέλει πολύ χρήμα. Πέραν του εξοπλισμού και του στούντιο, θέλεις άδεια από την ΑΕΠΙ που είναι τουλάχιστον 100-150 το μήνα. Επίσης χρειάζεται να δηλωθείς στην εφορία, αλλιώς σε μάμησαν. Και φυσικά αν δηλωθείς στην εφορία πρέπει να πληρώνεις ΤΕΒΕ που είναι και γω δεν ξέρω πόσα κατοστάρικα το μήνα. Το μόνο που βολεύει είναι να ρίξεις καλή επένδυση, τουλάχιστον 2-3 χιλιάρικα σε στούντιο - εξοπλισμό - άδειες - διαφημίσεις, έτσι ώστε μέσα σε 2 μήνες να βγάζεις λεφτά από διαφημίσεις. Πάνε οι καλές μέρες που κάναμε ότι θέλαμε πλέον ελέγχουνε και την ίδια μας την IP, τί να πεί κανείς...
Φωτάρας Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Βαγγεεεεεεεληηη, πιασε μια το φτυαρι!!! Ναι, free ειναι μονο καποιες ρυθμισεις χρειαζεται να κανεις. Σε vista που κατεβασα το edcast δεν μου εβγαζε αρχειο για να ανοιξω το προγραμμα..μηπως δεν τρεχει σε vista η θελει τιποτα αλλο?
KostasTheSearch Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 παιδιά θέλω να κάνω ρυθμίσεις για να κάνω εκπομπή σε ένα γνωστό site. θέλω βοήθεια στις ρυθμίσεις όποιος μπορέσει να με βοηθήσει παρακαλώ.
giorgos147 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Αυτή η σελίδα, δεν έχει οδηγίες; Υπάρχει στο Wiki του Insomnia οδηγός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.