ekkli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 κατ αρχας να πω οτι δε ξερω καν το σωστο section για να κανω νεο θεμα, αν ο μοντ νομιζει οτι το θεμα χρηζει μεταφορας, καλως να το βαλει εκει που κρινει σωστο (χωρις υποννοουμενο ηταν αυτο, που ολοι οι πονηροι χαμογελατε ) το προμπ ειν το εξης: οποτε παω να ανεβασω ενα σχετικα μεγαλο αρχειο (πχ πανω απο 10 μεγκα) στο ραπιντ, το πισακι μου σερνεται απιστευτα. οχι εξ αρχης , αλλα μετα απο κανα 5λεπτο. σημερα πχ ανεβασα ενα αρχειο 42 μεγκα κ ενω η αρχικη εκτιμηση που μου εδειξε ηταν 57 λεπτα, τελικα εκανε 2 ωρες κ κατι ψιλά. κ μετα το πρωτο 5λεπτο δε μπορουσα να κανω κυριολεκτικα τπτ στο πισι. κουναγα το ποντικι κ η κινηση εβγαινε μετα απο 10 δευτερα -το λιγοτερο- στην οθονη. εκανα να ανοιξω το τασκ μανατζερ κ ανοιγε μετα απο κανα 3λεπτο. να προσθεσω οτι χρησιμοποιω φάιρφοξ , αλλά κ με οπερα τα προβληματα παραμενουν ιδια, καθως κ οτι το ιδιο συνεβη κ με το sendspace -εκει κι ολας ειχε ταβανιασε η ραμ (1 γιγα) κ μου ζητησε αυξηση του πεητζ φάιλ (που το ειχα θεσει στο μηδεν). το εχει ξανασυναντησει κανεις αυτο το προβλημα κ αν ναι καμια ιδεα πως λυνεται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.