Προς το περιεχόμενο

protaseis gia laptop mexri 1100€

tonyp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνο και επαυξανω με τον dev... Δες και το παρακατω της HP το οποιο παραμενει κατω απο τα 1100 αλλα εχει λιγο μεγαλυτερο σκληρο, μνημη και BT σε σχεση με το Toshiba.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9_50&products_id=3941

Και γω παντως ειμαι μεταξυ αυτων των 2. Καλο ειναι παντως να αποκτηθει και για τα 2 επεκταση εγγυησης στα 2 η 3 χρονια.

Δημοσ.

Μία ψήφο στο ΗΡ που σου πρότεινε ο Kirimis, έχει γρηγορότερο επεξεργαστή, παραπάνω μνήμη και δίσκο. Παραμένει βέβαια στις 14,1' η οθόνη αλλά αν δεν σε απασχολεί αγοράζεις πολύ καλά χαρακτηριστικά σε ασυναγώνιστη τιμή και φυσικά έχεις και το όνομα της ΗΡ απο πίσω για ότι χρειαστείς. Καλές αγορές σου εύχομαι.

Δημοσ.

Νομίζω πως ο panoylis23 έδωσε την σωστότερη πρόταση... Συνηστώ ανεπιφύλακτα!! Είναι ότι πιό ολοκληρωμένο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα...

Δημοσ.
Νομίζω πως ο panoylis23 έδωσε την σωστότερη πρόταση... Συνηστώ ανεπιφύλακτα!! Είναι ότι πιό ολοκληρωμένο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα...

Αρκετα μεγαλυτερο, βαρυτερο και οχι ουσιαστικη διαφορα σε σχεση με το HP. Εγω θα πω HP γιατι ειναι σαφεστατα ποιο φορητο σε σχεση με τα 15αρια wide.

Δημοσ.

Το HP 2018 είναι άψογο και best-buy για τα χρήματα του. Απο εμφάνιση πραγματικά σκίζει και απο χαρακτηριστικά το ίδιο. Στα χρήματα αυτά εγώ αυτό θα έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...