dimi7RiS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας και καλως σας βρηκα Aποφασισα μετα απο 10 χρονια που ειχα την παλια μου οθόνη (sony 100SF 15'') να αλλαξω και να παρω μια 17'' LCD....χωρις πολλα πολλα πηρα την LG 1770HQ ''ομορφη'' και καλα χαρακτηριστικα, δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα παραειναι φωτεινη... Ειναι που εχει 2000:1 αντιθεση? η απλα ολες οι LCD γκαβωνουν!? Μηπως την εχει κανεις αλλος να μου πει την γνωμη του? *φυσικα την φωτεινοτητα την εχω παει σχεδον στο 0* http://www.lge.com/products/model/detail/l1770hq.jhtml
nikoskourtis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Και γιατι δε μειωνεις τη φωτεινοτητα; Τη φωτεινοτητα μπορεις να τη ρυθμισεις και απο την καρτα γραφικων μεσα απ τα windows.
dimi7RiS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 την εχω χαμηλωσει αρκετα.... απλα γενικα ειναι πολυ φωτεινη!
islascanarias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ειναι πραγματι πολυ φωτεινη, αλλα εαν τη βαλεις στο 80% (απο το 100%) που ειναι default, θα ειναι ΟΚ. η οθονη ειναι τρομερη κατα τ'άλλα.
Ardov Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Όντως είναι από τις πιο φωτεινές οθόνες που υπάρχουν. Υπ'οψιν, το λευκό της είναι αρκετά πιο πάνω από τις προδιαγραφές ISO 100. Και η ένταση του backlight σε σχέση με τις άλλες οθόνες αρκετά υψηλότερη. Μην ρυθμίσεις το brightness απο την κάρτα γραφικών, αλλά μόνο απο την οθόνη. Μόνο το brightness της οθόνης ελέγχει την ένταση του λευκού του backlight.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.