Προς το περιεχόμενο

SonyEricsson V630i και λογισμικό άλλου SonyEricsson

madboy76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα πέρα για πέρα, έχω καιρό να γράψω εδώ και είπα να ποστάρω μια απορία μου...έχω το V630i. όταν το πήρα το κινητό αυτό, το πήρα με την προοπτική οτι έχει ραδιοφωνο...είπα δηλαδη θέλω ενα κινητό SonyEricsson με ραδιόφωνο και μου έδωσαν αυτό! τελίκά μετα απο μέρες διαπίστωσα οτι δεν εχει ράδιο.τεσπα, η ερώτηση μου είναι μήπως καποιος γνώρίζει να μου πει, αν μπορώ να βάλω λογισμικό απο καποιο αλλο SonyEricsson που διαθέτει ράδιο, ώστε με τα σωστά ακουστικά να μπορω να έχω....στην SonyEricsson που έστειλα μαιλ μου απάντησαν φυσικά οτι δεν γίνετε αυτό, απλά λέω μπας και καποιος γνωρίζει κατι αλλο παράνομο ή μή :) ευχαριστώ

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γίνεται αφού για να παίξει ραδιόφωνο πρέπει να έχει και ενσωματομένο δέκτη ραδιοφώνου και δεν είναι απλά θεμα s/w.

Δημοσ.

Το ραδιοφωνο φιλε μου χρειαζεται και ενα ξεχωριστο τσιπακι που θα αναλαμβανει ολη την διαδικασια, το οποιο φανταζομαι το κινητο σου δε θα εχει, αφου δε σχεδιαστηκε για να εχει ραδιοφωνο οποτε θα ηταν περιττο κοστος...

Δηλαδη και να μπορουσες να βαλεις πχ το firmware του W810 δε θα μπορουσε να σου παιξει ραδιοφωνο επειδη δε θα το αναλογο hardware...

Δημοσ.

α, κατάλαβα...παω δηλαδ.η για νέο κινητό ακομα...ακόμα δεν έκλεισα 2 μήνες....κρίμα...θενκς παντος για τισ γρήγορες απαντήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...