fidelakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Για σας παιδια θα ηθελα ενα παιχνιδι σαν το diablo 2 αλλα με καλυτερα γραφικα
Bourdoulas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκίμασε το Sacred. Το δίνει και το CGM αυτού του μήνα δώρο. Επίσης να δεις οπωσδήποτε το καινούργιο Titan Quest.
metmat Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Συμφωνώ για το Titan Quest. Αρκεί να περάσεις και το αντίστοιχο patch για να αποφύγεις αρκετά crashαρίσματα.
Bspus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 An den se peirazei na einai ligo palio tha sou elega na dokimaseis to Harbinger. Kykloforise teli 2003, einai sci-fi (ola se ena terastio diastimoploio ginontai) alla einai diabloeides me kalo senario.
fidelakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 ευχαριστω για την ανταποκριση σας απο τον τιτλο μου αρεσε το τitan quest τι υποθεση εχει?
sarisn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 ευχαριστω για την ανταποκριση σας απο τον τιτλο μου αρεσε το τitan quest τι υποθεση εχει? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143943
jimarass Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Για σας παιδια θα ηθελα ενα παιχνιδι σαν το diablo 2 αλλα με καλυτερα γραφικα Αυτό που λες είναι ιεροσυλία.......!!!!!!
Hlapatsas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Χεχε,σωστος ο jimarass αλλα και εγώ το Τitan Quest θα προτείνω μιας και τυγχάνει να το έχω αρχίσει τώρα μια εβδομάδα.Έχω βαρεθεί βέβαια να "τσεκουρώνω" αλλά είναι αυτό που ζητάς.
fidelakos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 sorry jimarαs το ξερω πως παιχνιδι σαν το diablo δν θα ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ και εχεις απολυτο δικιο για την ιεροσυλια απλως δεν εξεφρασα σωστα το ερωτημα μου εννουσα παιχνιδι που να προσπαθει να μοιασει στο diablo με καλα γραφικα
activex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 SACRED... pareksigimeno apo pollous alla pragmatika to paixnidi einai ethismos.... to Τitan Quest malon tha hthele na to ftasi alla den mporei kata tin tapini mou gnwmi kai xoris pola pola
fidelakos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 θα αλλαξω λιγο το θεμα μας εχω το diablo2 και το expansion αυθεντικα αλλα το πηρα απο τη Γαλλια και ειναι στα γαλλικα (αν και τα καταλαβαινω γιατι η μανα μου ειναι Γαλλιδα) γινεται να το κανω να ειναι στα αγγλικα και αν πως γινεται???:?:
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 den exo dei tipota gia na allazei i glossa.giati den to briskeis apo ta gnosta "katastima"".kai ego ekei to brika.
sentient6 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε και dungeon siege 1, 2 kai fable! Αλλα να το ξερεις!!! Σαν το diablo2 δεν υπαρχει κανενα!!! εδω και κανα μηνα το εχω εκγαταστησει παλι (εξεταστικη ) και σκεφτομαι να το ξαναξεκινησω με αλλον χαρακτηρα! καψιμο, αλλα αξιζει
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε και dungeon siege 1, 2 kai fable! Αλλα να το ξερεις!!! Σαν το diablo2 δεν υπαρχει κανενα!!! εδω και κανα μηνα το εχω εκγαταστησει παλι (εξεταστικη ) και σκεφτομαι να το ξαναξεκινησω με αλλον χαρακτηρα! καψιμο, αλλα αξιζει to titan quest fenetai oraio an exoun diorthothei ta bugs.kai exo thelo na do an tha trexei to diablo sto new pc giati exo dei kati paraxena.kai to dungeon siege oraio.
fidelakos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 φιλε sentient6 και εγω πριν λιγο καιρο το ξανα εγκατεστησα και σκοπευω να παιξω με εναν φιλο μου που περασε Χιο στο internet και το fable το εχω τερματισει στο xbox:-D ευχαριστω για την συμβουλη poulinos αυτο θα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.