Προς το περιεχόμενο

game σαν το diablo2

fidelakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

An den se peirazei na einai ligo palio tha sou elega na dokimaseis to Harbinger. Kykloforise teli 2003, einai sci-fi (ola se ena terastio diastimoploio ginontai) alla einai diabloeides me kalo senario.

Δημοσ.

Χεχε,σωστος ο jimarass αλλα και εγώ το Τitan Quest θα προτείνω μιας και τυγχάνει να το έχω αρχίσει τώρα μια εβδομάδα.Έχω βαρεθεί βέβαια να "τσεκουρώνω" αλλά είναι αυτό που ζητάς.

Δημοσ.

sorry jimarαs το ξερω πως παιχνιδι σαν το diablo δν θα ΞΑΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ και εχεις απολυτο δικιο για την ιεροσυλια απλως δεν εξεφρασα σωστα το ερωτημα μου εννουσα παιχνιδι που να προσπαθει να μοιασει στο diablo με καλα γραφικα:-D

Δημοσ.

SACRED...

pareksigimeno apo pollous alla pragmatika to paixnidi einai ethismos....

to Τitan Quest malon tha hthele na to ftasi alla den mporei kata tin tapini mou gnwmi kai xoris pola pola :)

Δημοσ.

θα αλλαξω λιγο το θεμα μας εχω το diablo2 και το expansion αυθεντικα αλλα το

πηρα απο τη Γαλλια και ειναι στα γαλλικα (αν και τα καταλαβαινω γιατι η μανα μου ειναι Γαλλιδα) γινεται να το κανω να ειναι στα αγγλικα και αν πως γινεται???:?:

Δημοσ.

Δοκιμασε και dungeon siege 1, 2 kai fable!

Αλλα να το ξερεις!!! Σαν το diablo2 δεν υπαρχει κανενα!!! εδω και κανα μηνα το εχω εκγαταστησει παλι (εξεταστικη :P) και σκεφτομαι να το ξαναξεκινησω με αλλον χαρακτηρα! καψιμο, αλλα αξιζει :)

Δημοσ.
Δοκιμασε και dungeon siege 1, 2 kai fable!

Αλλα να το ξερεις!!! Σαν το diablo2 δεν υπαρχει κανενα!!! εδω και κανα μηνα το εχω εκγαταστησει παλι (εξεταστικη :P) και σκεφτομαι να το ξαναξεκινησω με αλλον χαρακτηρα! καψιμο, αλλα αξιζει :)

to titan quest fenetai oraio an exoun diorthothei ta bugs.kai exo thelo na do an tha trexei to diablo sto new pc giati exo dei kati paraxena.kai to dungeon siege oraio.

Δημοσ.

φιλε sentient6 και εγω πριν λιγο καιρο το ξανα εγκατεστησα και σκοπευω να παιξω με εναν φιλο μου που περασε Χιο στο internet

και το fable το εχω τερματισει στο xbox:-D

ευχαριστω για την συμβουλη poulinos αυτο θα κανω:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...