Προς το περιεχόμενο

Voip χωρίς ανοιχτό υπολογιστή!

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Λοιπόν θέλω να μιλάω με την αδερφή μου που βρίσκετε σε άλλη πόλη και θέλω να πάρω δύο συσκευές οι οποίες θα είναι ουσιαστικά voip τηλέφωνα για να μιλάμε δωρεάν μέσω των adsl συνδέσεων που και οι δύο έχουμε αλλά χωρίς να είναι ανοικτός ο υπολογιστής ...

Επειδή έψαξα σε google κι εδώ αλλά δε πολυκατάλαβα πολλά θέλω να μου πείτε τι χρειάζετε να αγοράσω τι συσκευές και εξοπλισμό για να γίνει εφικτό αυτό....

Αν μπορείτε αναλυτικά και τι εξοπλισμό και συσκευές voip μου προτείνετε εσείς...

Δημοσ.

an iste k oi dio foitites...tote...apla parte dio modem ta opoia tha exoun eksodous gia tilefona (RJ11)...to kalitero pou kikloforei afti tin stigmi stin elliniki agora ine to sipura 3000...an iste foitites tha protina to fritzbox fon pou dinei i hol mazi me to foitiko tis programma mias ke to dinei dorean ke i sindesi gia ena xrono kostizei 120 evro ....eno to sipura san siskevi kostizei 90 evro peripou...opote me 30 evro parapano exeis ke dsl gia ena xrono....

gia perissoteres plirofories...pigene sto forum "statheri tilefonia" edo sto insomnia...i gia akoma pio eksidikevmenes plirofories sto forum tou adslgr.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...