Προς το περιεχόμενο

Θέλω απλά να μειώσω το μέγεθος ενός video.

evil_dildo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους,

έψαξα όλα τα posts αλλά δε βρήκα κάτι παρόμοιο.

Θα σας πω ακριβώς τι θέλω.

Η πρώτη σεζόν του lost, έτσι όπως την (γκουχ γκουχ) συμπίεσα από τα dvd που (γκουχ γκουχ) αγόρασα, δε χωράει σε δύο dvd η άτιμη, για ελάχιστα megabytes. Ρωτάω λοιπόν, είναι εύκολο με κάποιο πρόγραμμα να πάρω ένα ή δύο επεισόδια, και από 350ΜΒ το καθένα, να τα κάνω 330, ή 340 ξέρω γω, και να είμαστε όλοι χαρούμενοι;

ευχαριστώ :-)

Δημοσ.
Γειά σε όλους,

έψαξα όλα τα posts αλλά δε βρήκα κάτι παρόμοιο.

Θα σας πω ακριβώς τι θέλω.

Η πρώτη σεζόν του lost, έτσι όπως την (γκουχ γκουχ) συμπίεσα από τα dvd που (γκουχ γκουχ) αγόρασα, δε χωράει σε δύο dvd η άτιμη, για ελάχιστα megabytes. Ρωτάω λοιπόν, είναι εύκολο με κάποιο πρόγραμμα να πάρω ένα ή δύο επεισόδια, και από 350ΜΒ το καθένα, να τα κάνω 330, ή 340 ξέρω γω, και να είμαστε όλοι χαρούμενοι;

ευχαριστώ :-)

Με το VirtualDub κόβεις όλες τις περιττές σκηνές (preview προηγούμενου επεισοδίου, τίτλοι τέλους-cast) από όλα τα επεισόδια και ο πρώτος κύκλος χωράει άνετα σε 2 DVDs. Αλλιώς πάλι με το VirtualDub κάνεις συμπίεση με χαμηλότερο bitrate αλλά θα χάσεις από ποιότητα.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις ρε παιδιά.

καλά έκανα και φοβόμουν να το βάλω αυτό το gordian knot - δεν βρήκα καν πως να του πω ποιο αρχείο να επεξεργαστεί :D

τώρα προσπαθώ να τη παλέψω με αυτό το VirtualDub, αλλά η μλκία είναι ότι έτσι όπως έχω τα επεισόδια, δεν έχουν τίτλους αρχής/τέλους επομένως πρέπει να ρίξω τη ποιότητα..

άντε να δουμε..

Δημοσ.

Μα και το gordian knot το virtual dub χρησιμοποιεί. Το Αuto Gordian Knot που σου πρότεινα πριν είναι πολύ απλό, αποκλείεται να μην τα καταφέρεις!

Δημοσ.

+1 στο post του kastel.

Με το VirtualDubMod θα ανοίξεις τα avi, θα επιλέξεις Video -> Direct Stream Copy (πολύ σημαντικό, για να μην γίνει επανασυμπίεση κ θάψεις την ποιότητα), θα κόψεις τους τίτλους τέλους και θα ξανασώσεις σε νέο αρχείο. Αν το κάνεις σε 3-4 αρχεία, λογικά θα κερδίσεις τα MB που περισσεύουν...

Περισσότερα στο http://www.doom9.org/virtualdub_procedures.htm#Splitting

*edit: συγγνώμη, αλλά τώρα πρόσεξα στο τελευταίο post σου ότι δεν υπάρχουν τίτλοι τέλους. Μόνο μία άλλη λύση βλέπω. Να κάνεις demux τον ήχο από μερικά επεισόδια, να τον ξανασυμπιέσεις σε χαμηλότερο birate και να τον ξαναπροσθέσεις στο avi.

Δημοσ.

winmik2kx, χίλια ευχαριστώ - αυτό θα πει user friendly πρόγραμμα!

parsifal, και μόνο που το διάβασα ζαλίστηκα :confused: ελπίζω όμως η λύση σου να φανεί χρήσιμη σε κάποιον άλλον.

:arrow: :arrow: :arrow: problem solved B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...