Προς το περιεχόμενο

Ένας χρόνος χωρίς Jeronimo Groovy

^_NikitaS_^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
loooll wraios

na po thn amartia mou epoxh gymnasiou dhladh pano apo 10 xronia prin psiloakouga jg, ala eytyxos ebala myalo grhgora kai allaksa gousta. perasame se pio sobarh hlektronikh mousikh, thymamai paleya sta xania na piaso LIFE FM pou epeze psy trance, drum& bass...ktlp kai ebaza to radiokasetofono pshla pano sthn ntoulapa gia na exei shma (psiloepiane arga to brady mono!!!). Opote phgena athina akouga synexeia life kai ksodeua kai kana 15-20 ri xilliarika se diskous sto discobole sthn glyfada! Ola ta lefta se diskous phgenane.

life FM ti mou thymises re file. Auton ton stathmo eprepe na klaime kai oxi ton gamw JG pou xepese apo thn stigmh pou ebale ellhnika sto programma tou....

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.petrakas.gr

αφου το μαγαζι τους το χαν γαμησει στα 090 με τις groovyparees κ με τα 15λεπτα το βραδυ...ελπιζω να ηταν ολα fake τα τηλ. αλλιως πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιοι π παιρναν κ σκαγαν 15ε...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

gia opoion endiferete...

prospathw na ftiaksw sto my space kati san ena site gia ton jeronimo,

sto opoio tha yparxei,oti yliko kykloforei gia ton stathmo...

einai akoma se arxiko stadio,alla an thelete rikste mia matia...

http://www.myspace.com/jeronimo_groovy

episis tha me voithousate apisteyta an epikoinwnousate mazi mou sto

[email protected]

gia na moirastite mazi mou oti mporei na fanei xrisimo,apo mia apli pliroforia,

ws ena videaki,i mia foto...i na mou peite kamia idea ti na valw sto to site i gia na mou zitisete yliko pou exw...!

voithiste me na dimiourgisoume kati pou tha meinei gia na min ksexasoume ayton to stathmo...

ena meros gia epikoinwnia oswn den exoume ksexasei akoma ton jeronimo...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

κυκλοφορησε κι ενα βιβλιο για το jeronimo groovy!ονομαζεται αντιο φιλε!κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο!

μια ακομα λυπημενη ακροατρια

Δημοσ.

Στην ζωή μου μόνο μια περίοδο ασχολήθηκα με το ραδιόφωνο. Ήταν γύρω στο '95 με '97. Τότε που ακόμα δεν είχε διαδοθεί το internet τόσο και τα mp3 μόλις που είχαν πρωτοβγεί στα τέλη του ΄97.

Ο μοναδικός σταθμός που γούσταρα για μουσική ήταν ο JG. Μόνο ξένη, και στο είδος που μου άρεσε. Και οι παρουσιαστές ήταν πολύ καλοί και διασκεδαστικοί.

Μετά όμως, κάπου στο '98 αν θυμάμαι καλά, μπήκε και το ελληνικό τραγούδι στο πρόγραμμά του και απο τότε ξεκίνησε η κατρακύλα. Προσπάθησαν να τον κάνουν πιο εμπορικό με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πολλές τακτικές τις οποίες προσωπικά μου έσπαγαν τα νεύρα. Κάπου εκεί, σταμάτησε και η ενασχόλησή μου με το ραδιόφωνο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

"Μετά όμως, κάπου στο '98 αν θυμάμαι καλά, μπήκε και το ελληνικό τραγούδι στο πρόγραμμά του και απο τότε ξεκίνησε η κατρακύλα. Προσπάθησαν να τον κάνουν πιο εμπορικό με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν πολλές τακτικές τις οποίες προσωπικά μου έσπαγαν τα νεύρα. Κάπου εκεί, σταμάτησε και η ενασχόλησή μου με το ραδιόφωνο"

Συμφωνώ απόλυτα! Για άκου εδώ! Ο παλιός καλός GROOVY!!!

http://www.jeronimogroovy.gr !!! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...