kx5 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του είχε χαλάσει πολύ ο σταθμός. Λογικό ήταν που έκλεισε. Μια εποχή όμως... ήταν ο αγαπημένος μου σταθμός. R.I.P. ....εδω ειμαστε τοσα χρονια χωρις BLUE SKY.... Αυτόν τον κλείσανε. Δεν "τους" άρεσε... :|
ELENH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πέρασε ένας χρόνος που έκλεισε το πιο αγαπητό ραδιόφωνο της Ελλάδας... Εδώ στο blog του Τάκη Φωτίου υπάρχει ένα πολύ ωραίο mail μιας ακροάτριας. Εγώ συμφωνώ μαζί της... http://takisfotioy.blogspot.com/ Οι γνώμες δικές σας... ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ MAIL ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΚΕΙ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ,ΕΝΙΩΣΑ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΑ,ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΑ... ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...
blueviper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Καλώς την Ελένη...αν σου είναι εύκολο μη γράφεις με κεφαλαία. Υπονοούν πως φωνάζεις ή είσαι εκνευρισμένη (κι ενοχλούν και την όραση). Αναφαίρετο δικαίωμά σου φυσικά να εκφράζεις τη βαθύτατη λύπη σου για την απώλεια του αγαπημένου σου σταθμού, αλλά δε σου κρύβω πως τον θεωρούσα ο ίδιος μια καρικατούρα και μόνο. Ορισμένοι -ο Θεός να τους κάνει- μουσικοί παραγωγοί που ανάθεμα κι αν γνώριζαν καλά καλά το αντικείμενό τους, έκαναν την πλακίτσα τους για να βγάζουν και χαρτζιλίκι και μας κρατούσαν και συντροφιά τηλεοπτικά με οπαδικά παιχνιδάκια. Ευτυχώς που φαλήρισαν και μαζί μ' αυτούς και κάποιους άλλους πετάχτηκαν στον κάλαθο της λήθης και περιπτώσεις όπως ο Ατλαντίς που πρόσβαλαν κάθε έννοια rock αισθητικής.
ELENH Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Σεβαστή η παρτήρησή σου για τα γράμματα όπως σεβαστές και οι απόψεις σου! Δεν περιμένω να συμφωνούν όλοι μαζί μου,γιαυτό δεν νιώθω και την ανάγκη να αντικρούσω αυτά που λες για να υπερασπιστώ το σταθμό...άλλωστε οτι και αν πω εγώ είναι λίγο,τα περισσότερα τα έχουν πει τόσοι και τόσοι ακροατές εδω και ένα χρόνο...αυτοί είναι η υπεράσπιση του groovy…! Ποιός νοιάζετε όμως πόσο καλά ήξεραν το αντικείμενο τους οι παραγωγοί και αν έκαναν απλά την πλάκα τους?Tο θέμα είναι οτι κατάφερναν να δημιουργούν την πιο άμεση και ζεστή παρέα ,ικανότητα που δύσκολα βρίσκεις στους ʽεπεγγελματίεςʼ των άλλων σταθμών... Ραδιόφωνο νομίζω,δεν είναι μόνο μουσική(για αυτό υπάρχουν τα cd),είναι και επικοινωνία και εκεί μονο ο jeronimo τα κατάφερνε τοσο καλά και σε αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση.... Αν ήταν τόσο χάλια ο σταθμός αναρωτιέμαι απο που πηγάζει η αγάπη τόσων ανθρώπων προς αυτόν...??? Θα γινόταν κατι ανάλογο αν έκλεινε ένας άλλος?Κάτι μου λέει πως όχι.... Μήπως κάτι σημαίνει αυτό? Ισως για σένα δεν ήταν ο jeronimo αυτό που περιμένεις απο ενα σταθμό.... Για γενιές ολόκληρες όμως υπήρξε ο πιο λατρευτός σταθμός... Αυτό ανήκει στην ιστορία και δεν αλλάζει...!
blueviper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ραδιόφωνο νομίζω,δεν είναι μόνο μουσική(για αυτό υπάρχουν τα cd),είναι και επικοινωνία και εκεί μονο ο jeronimo τα κατάφερνε τοσο καλά και σε αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση.... Δε με ενδιέφερε ποτέ η επικοινωνία με τους παραγωγούς προσωπικά. Ραδιόφωνο ακούω για τη μουσική, όχι για να κάνω νέους φίλους. Αν ήταν τόσο χάλια ο σταθμός αναρωτιέμαι απο που πηγάζει η αγάπη τόσων ανθρώπων προς αυτόν...??? Δε με ενδιέφεραν ποτέ τα ποσοτικά κριτήρια. Η ποσότητα των fan ενός σταθμού, δεν είναι είναι ενδεικτική και της αξίας του. Δε μου λέει πχ κάτι το πόσο δημοφιλής είναι ο Λάμψη, ούτε αν όταν κλείσει θα βαράνε ενέσεις οι καψούρηδες κι οι νταλγκαδιάρηδες ανά την επικράτεια. Θα γινόταν κατι ανάλογο αν έκλεινε ένας άλλος?Κάτι μου λέει πως όχι....Μήπως κάτι σημαίνει αυτό? Ντάξει...μπιέλες βαράγαμε κι όταν έκλεισε ο Ρόδον. Δεν πολυστέκομαι όμως σε τέτοια συμπτώματα. Έχω πολλούς λόγους να στενοχωρηθώ στη real life για να με πιάνουν και τα δάκρυα από την απώλεια ενός σταθμού και των εικονικών μου φίλων. Για γενιές ολόκληρες όμως υπήρξε ο πιο λατρευτός σταθμός... Λίγο υπερβολική σε βρίσκω στο "γενιές". Αυτό το έκανε το Νουνού!
cra_dra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Επίσης για κάποια περίοδο πριν 6-7 χρόνια άκουγα μια εκπομπή τα σαββατοκύριακα που την κανανε Ο Μανωλοπουλος και ο Μανολασκος με τρελή πλακά και θυμάμαι την χαρακτηριστική ατάκα της εκπομπής "Αρχηγέ…. να σου σκάσω ένα δυναμιτακί" (δεν θυμάμαι πως λεγόταν ο τίτλος της) Φασολια για δυο λεγοταν η εκπομπη...Θυμαμαι κατι τρελες φασεις με ιλιαδα και οδυσσεια.... Η ακομα με την ιαπωνεζικη ιστορια αγαπης.Πολυ γελιο!Τους συγκεκριμενους παραγωγους τους ειχα πετυχει στον KISS πριν 2-3 χρονια.
ELENH Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Λίγο υπερβολική σε βρίσκω στο "γενιές". Αυτό το έκανε το Νουνού! Καλό δεν λέω,αλλά άστοχο! Iδρυση της εταιρίας του 'νουνού' 1983(στο site της νουνού), Ιδρυση jeronimo groovy 1965...:idea: Μην τα βάζεις μαζί μου....:wink:
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Τι λες βρε παιδί μου...από τότε υπάρχει (μάλλον υπήρχε) το ραδιοφωνικό αυτό τέρας?! Πριν κι απ' τη χούντα?! Ανασκευάζω... Πράγματι μεγάλωσε γενιές...κακό αυτό!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Τα τελευταία χρόνια απλά δεν ακουγόταν αυτός ο σταθμός,με τις αηδίες που έπαιζε και τα 090 το βράδυ(ο μέγιστος ξεπεσμός) Μπορεί το target group του σταθμού να ήταν τα 13χρονα κοριτσάκια, που ακούγοντας ότι σκουπιδαριό παράγει η μουσική βιομηχανία(ειδικά η εγχώρια)να φαντασιώνονται τα μπράτσα του Σόμμερ ή την σαμπρέλα του Ρέμου ξαπλωμένες κάτω από τα παπλώματα το βράδυ,αλλά τελικά αυτό ήταν που τον "έφαγε". Ευτυχώς.
carlmikaze Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δε με ενδιέφερε ποτέ η επικοινωνία με τους παραγωγούς προσωπικά. Ραδιόφωνο ακούω για τη μουσική, όχι για να κάνω νέους φίλους. Οκ, και αν ας πούμε δεν υπαγόμαστε στην περίπτωση που ο κολλητός μας κάνει εκπομπή, για ποιό λόγο να ακούμε μουσική από το ραδιόφωνο; Με δεδομένο πως καλά καλά δεν προλαβαίνω να ακούω όσα αγοράζω και πως επίσης υπάρχουν εκατοντάδες άλλα που θα ήθελα μα δεν έχω τον χρόνο/λεφτά, για ποιό λόγο να εμπιστευτώ σε έναν τυχαίο παραγωγό έστω και ένα δεκάλεπτο ακρόασης; Θεωρείστε δεδομένο πως μέχρι τώρα, προσωπικά, δεν έχω ακούσει ούτε μισή εκπομπή που να παίζει πράγματα που με ενδιαφέρουν.
Forensick Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 οταν εισαι σε αυτοκινητο. που εκει αν δεν εχεις αλλον μεσα, θες να "αισθανθεις" οτι επικοινωνεις με καποιον.τοτε.
pern112 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 η κατρακυλα ξεκινησε με τα 090 και τις εκπομπες τυπου ρανιας και μικρουτσικου στην τηλεοραση. Το πρωι δε σχεδον αδυνατον να ακουσεις μουσικη αφου ελιωνε στις διαφημισεις και στο στειλε σμς με 1 ευρω να μαθεις τιτλο τραγουδιου. Στο τελος ακουγοταν μονο καποιες μεσημεριανες εκπομπες με τοπ κοκ. Πιστευω οτι λογω αναγκων μπηκαν στο τρυπακι του να βγαλουν λεφτα και εκει χαθηκε το παιχνιδι.
blueviper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Οκ, και αν ας πούμε δεν υπαγόμαστε στην περίπτωση που ο κολλητός μας κάνει εκπομπή, για ποιό λόγο να ακούμε μουσική από το ραδιόφωνο; Για το στοιχείο της έκπληξης. Υπό ιδανικές συνθήκες ένας αξιόλογος παραγωγός πιθανότατα να σου γνωστοποιήσει κομμάτια που αγνοείς. Έστω κι ένα να σε κερδίσει, όφελος θα αποκομίσεις. Κανένα random/shuffle σε mp3 player δε συγκρίνεται με τις απρόβλεπτες ανθρώπινες επιλογές κάποιου άλλου. Θεωρείστε δεδομένο πως μέχρι τώρα, προσωπικά, δεν έχω ακούσει ούτε μισή εκπομπή που να παίζει πράγματα που με ενδιαφέρουν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις λόγο να ακούσεις ραδιόφωνο. οταν εισαι σε αυτοκινητο. που εκει αν δεν εχεις αλλον μεσα, θες να "αισθανθεις" οτι επικοινωνεις με καποιον.τοτε. Τι να σου πω...προσωπικά δεν το βίωσα ποτέ. Επικοινώνησα με τον εαυτό μου διά μέσου της μουσικής κι αισθάνθηκα πλήρης. Όποτε χρειάστηκα επικοινωνία, τσίμπησα με ένα φιλαράκι και κάναμε τη βόλτα μας.
gvaggis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Για το στοιχείο της έκπληξης. Υπό ιδανικές συνθήκες ένας αξιόλογος παραγωγός πιθανότατα να σου γνωστοποιήσει κομμάτια που αγνοείς. Έστω κι ένα να σε κερδίσει, όφελος θα αποκομίσεις.. Ποιά έκπληξη; Μιλάς για μια περίοδο όπου οι σταθμοί παίζουν συγκεκριμένα playlist τα οποία είναι ώς επί το πλείστον το TOP 30 ή TOP 50!(Βλέπε RED κτλ..) Ο φασισμός του best-seller σε όλο του το μεγαλείο! Οι παραγωγοί που παίζουν με το παλιό καλό σύστημα του "άκου κάτι που τσίμπησα μήπως κ σου αρέσει" είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Δεν πολυκαταλαβαίνω σε τι ραδιόφωνο ακούς και σε τι΄αναφέρεσαι.. Τι να σου πω...προσωπικά δεν το βίωσα ποτέ. Επικοινώνησα με τον εαυτό μου διά μέσου της μουσικής κι αισθάνθηκα πλήρης. Όποτε χρειάστηκα επικοινωνία, τσίμπησα με ένα φιλαράκι και κάναμε τη βόλτα μας. Το ραδιόφωνο εκτός και από μουσική συμβάλει κ στην ενημέρωση σου. Κ στην ψυχαγωγία σου. Δεν βίωσες ποτέ δηλαδή την εμπειρία να έχεις κολλήσει στη κίνηση κ μια εκπομπή αθλητικού χαρακτήρα να σου έχει κρατήσει συντροφιά; Δεν άκουσες ποτέ μια εκπομπή τύπου Τζιμάκου Πανούση ώστε να λυθείς στα γέλια; Κ στην τελική έχεις φίλους παντού μέσα στην πόλη stand by σε στάσεις λεωφορείων ή σε κεντρικά σημεία και όποτε βαριέσαι πχ. στο αμάξι τους παίρνεις μαζί;
blueviper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δεν πολυκαταλαβαίνω σε τι ραδιόφωνο ακούς και σε τι΄αναφέρεσαι.. Σ' αυτούς: Οι παραγωγοί που παίζουν με το παλιό καλό σύστημα του "άκου κάτι που τσίμπησα μήπως κ σου αρέσει" είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Το ραδιόφωνο εκτός και από μουσική συμβάλει κ στην ενημέρωση σου.Κ στην ψυχαγωγία σου. Έχω επίγνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του ραδιοφώνου...αν δε με απατά η μνήμη μου, είχα γράψει και σχετική έκθεση ιδεών. Δε νομίζω όμως πως το ερώτημα ήταν "αναφέρετε την προσφορά του ραδιοφώνου", αλλά στο τι ο ίδιος αποκομίζω ως επιλογή. Δε μιλάω στη γενική βάση. Δεν βίωσες ποτέ δηλαδή την εμπειρία να έχεις κολλήσει στη κίνηση κ μια εκπομπή αθλητικού χαρακτήρα να σου έχει κρατήσει συντροφιά; Δεν άκουσες ποτέ μια εκπομπή τύπου Τζιμάκου Πανούση ώστε να λυθείς στα γέλια; Φυσικά κι έχω ακούσει. Δεν το αντιμετώπισα ποτέ όμως σαν μια προσπάθεια να επικοινωνήσω. Όση συντροφιά θα μου είχε κρατήσει η εν λόγω εκπομπή, άλλο τόση θα είχα με καλή μουσικούλα. Κ στην τελική έχεις φίλους παντού μέσα στην πόλη stand by σε στάσεις λεωφορείων ή σε κεντρικά σημεία και όποτε βαριέσαι πχ. στο αμάξι τους παίρνεις μαζί; Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο ακριβώς πράγμα μου ζητάς εξηγήσεις. Ήμουν ξεκάθαρος. Αν έχω ανάγκη επικοινωνίας, συνήθως το γνωρίζω πριν πάρω το αμάξι για μια βόλτα. Αν κολλήσω στην κίνηση πηγαίνοντας στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού, μου αρκεί η παρέα της μουσικής. Δεν μπορώ να είμαι πιο συγκεκριμένος για τα θέλω μου, που δεν αξιώνω κι όλας να τα συμμεριστεί κάποιος άλλος. Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.