Pooky(1) Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί να την έφαγε ακαι από υπέρταση. Βάλε καλού κακού στο μέλλον ένα αντικεραυνικό ή ένα καλό σταθεροποιητή της APC. Εμένα, με έχει σώσει άπειρες φορές τα δύο τελευταία χρόνια. Είναι φτηνό, γύρω στα 45 ευράκια και κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν πρόκειται για UPS. Πάντως το PC σου θέλει mobo, από ότι καταλαβαίνω. Φιλαράκι για δώσε, αν δεν σου κάνει κόπο τα specs του τροφοδοτικού σου......
pastour Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 macron power, model: MPT-301P θες καποιο συγκεκριμενο στοιχειο?
sniper_206 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Να υποθέσω ότι δεν έχεις ups έτσι; Δε χρειάζεται να ήταν κεραυνός, μια μικρή αυξομείωση τάσης είναι υπέραρκετη μερικές φορές για να σου κάνει τη ζημιά... Με άλλο τροφοδοτικό δοκίμασες να τον ανοίξεις;
pastour Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 δεν εχω αλλο, τεσπα το αποφασισα θα το παω στο μαστορα γιατι λογω εξεταστικης δεν εχω κ πολυ χρονο να ασχοληθω, ευχαριστω για τη βοηθεια παιδια να στε καλα
chriskk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 kai ego exo ena paromoio provlhma... emena anoigei kanonika to pc, kleinei kanonika, kanei ta panta kanonika kai genikos den exei provlhmata. APLA OTAN KANO SHUTDOWN EINAI MERIKES FORES POU AFOU KLEISEI KANEI SYNEXOMENA BEEP BEEP TOSO SIGA POU ISA ISA TA AKOUS. alles fores pali kleinei kanonika kai den akougetai meta to paramikro.... ti na po re paidia kontevo na ta paikso...oute gomena na htan pou kanei tsalimakia....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.