Προς το περιεχόμενο

Broken Sword 2.5 {Free}

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πρόκειται για μια πολύ καλή προσπάθεια που έχει δείξει ήδη σημαντικά δείγματα δουλειάς... Τα γραφικά είναι στο στυλ των BS 1 και 2 (και ίσως κάπως καλύτερα)

Απο την περασμάνη Τρίτη (12/09) διατίθεται ένα Playable Demo στο επίσημο site!

Προς το παρόν τα speeches είναι βέβαια στα γερμανικά ΑΛΛΑ έχει αγγλικούς υπότιτλους.

(Περισσότερα αφού παίξω και το demo.)

Δημοσ.

Δεν μου φαίνεται ότι έχει πάντως και τρελή σεναριακή πλοκή!Ο ελεεινός barman ξέρει τα πάντα για τους ιππότες πάει και σε σεμινάρια εκτός χώρας κτλ Σε κανονικό Broken Sword αποκλείεται να συνέβαινε αυτό!

Δημοσ.

Δε το έχω παίξει ακόμα αλλά σε σχέση με το τέλος του BS4 θα είναι σίγουρα καλύτερο :?

Εγώ πάντως κατεβάζω το demo χωρίς τους γερμανικούς διαλόγους αλλά με αγγλικούς υπότιτλους.

Δε θα ακούω μεν αλλά σιγά..γερμανικά είναι αυτά :D

Δημοσ.

ime peripou stin mesi tou bs4 .....xmm oxi kai i kaliteres entiposis...merikoi grifoi einai aparadektoi kai xoris idieteri logiki....tha exo pio olokliromeni apopsi sto telos...

aa kai ta grafika orea men alla aparadekta varia kai asikota idietera se kapoies stigmes....

oso gia to bs2.5 prosopika mou fenete simpathitikotato..(logo oreon grafikon anamniseon apo 1 kai 2 ..)den nomizo pantos pos apo to demo vgenei simperasma... anameno tunguska kai ta miala sta kagela...

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα με το επίσημο site, το Broken Sword 2.5 - Baphomets Fluch / The return of the Templars βρίσκεται σε beta δοκιμαστικη φάση από 21 Αυγούστου έως 27 Σεπτεμβρίου, ενώ θα εκδοθεί λίγο αργότερα.

Στο site έχουν βάλει και έναν counter που μετράει αντίστροφα :)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Looks good, thanks privateer.

Λοιπόν το παιχνιδάκι είναι γαμάτο, oldschool. ΑΛΛΑ μην το κατεβάσετε ακόμα. Δυστυχώς τα voices είναι στην Γερμανική. Τα αγγλικά voices ηχογραφούνται αυτή την περίοδο οπότε θα μας έρθει σύντομα.

• Moderators
Δημοσ.

Για να διευκρινήσω κάτι για όσους περιμένουν την αγγλική έκδοση.

Το speech είναι γερμανικό, αλλά υπάρχει επιλογή ενεργοποίησης αγγλικού Interface (μενού) και υποτίτλων.

Πρώτες εντυπώσεις:

Εξαιρετική εισαγωγή! Ατμοσφαιρική και κυρίως πολύ καλά σκηνοθετημένη και συγχρονισμένη (δεν σκέφτεσαι λεπτό ότι είναι fan made ερασιτεχνική δουλειά). Όμορφα 3d γραφικά και ομαλά animations. Σίγουρα τη δουλειά της mindfactory θα τη ζήλευαν πολλοί άλλοι εμνπορικοί adventure τίτλοι.

Το βασικό interface πατάει ακριβώς στο στυλ του Broken Sword 1 και 2. Επίσης το (γερμανικό) speech είναι πειστικό.

Μεχρι τώρα λοιπόν (είμαι ακόμα πολύ αρχή) έχω μείνει θετικότατα εντυπωσιασμένος.

(Μακάρι να γίνεται να μεταφερθεί και στα ελληνικά -τουλάχιστον οι υπότιτλοι ;), αν και αυτό πιθανότατα θα σήμαινε μετάφραση και για τα επίσημα BS 1 και 2 :fear:)

Screenshots:

image1in0.jpg

image2df0.jpg

image3wi1.jpg

image4ze0.jpg

image5dr5.jpg

image6pa7.jpg

image7cj0.jpg

• 2 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα γιατί από ό,τι βλέπω δεν έχει αναφερθεί:

Το αγγλικό voice-over είναι διαθέσιμο εδώ και λίγο καιρό για το παιχνίδι, υπό τη μορφή patch.

Το πλήρες παιχνίδι (χωρίς το patch) είναι εδώ.

Το πιο πρόσφατο patch (που περικλείει τα προηγούμενα και το αγγλικό voice-over) θα το βρείτε εδώ. (το patch).

Και τα δύο διατίθενται στο επίσημο site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...