nik1992 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 smf+tiny, και τα πακετα μπαινουν γρηγορα, και πολλα themes. Αν εχεις $$$ να διαθεσεις ομως, παρε vbulletin, και εισαι 1000% κομπλε.
alexandr0s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Σχετικά με SMF+PHPBB3 νομίζω η απάντηση είναι trial+error. Ότι σε βολέψει και είναι του γούστου σου. Προσωπικά προτιμώ το phpbb3 απλά απαιτεί να έχεις λίγο περισσότερες γνώσεις για να κάνεις αυτό που θες. Αν 'φτουρίσει' πάντως το forum σου θα γυρίσεις σε vBulletin όπως όλοι.
Blondeamon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εάν το ξέρεις να το χειρίζεσαι σωστά το SMF είναι διαμάντι , δεν βγάζει προβλήματα εάν δεν πειράξεις (διαλύσεις) βασικά κατι. Ρίξε μια ματιά στο site μου , το έχω σηκώσει σε SMF: http://www.kamenos.gr Θα βρείς πάνω κάτω οτι μπορείς να βάλεις στο SMF (οχι απο mods , τέτοια έχει άπειρα)
vags21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 phpbb3 για τα mods που βγαίνουν κάθε μέρα. Υπάρχει και πολύ καλό ελληνικό forum υποστήριξης. +++
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.