jimakos00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2002 Έχω μερικές ημέρες ένα πρόβλημα που δε μπορώ να το εξηγήσω. Συγκεκριμένα δε μου ανοίγει το Outlook Express. Κολλάει δηλαδή στο άνοιγμα και παρατηρώ ότι εκείνη τη στιγμή ο επεξεργαστής δουλεύει στο 100%. (o Explorer όμως δουλεύει κανονικά) Δοκίμασα και απεγκατέστησα τον Internet Explorer 6 και πάλι με τον Internet Explorer 5.5 κολλούσε πάλι το Outlook. Ξανά εγκατέστησα τον Internet Explorer 6 και πάλι τα ίδια προβλήματα. Δε ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Το μόνο που έκανα τελευταία είναι ότι εγκατέστησα κάποια ενημέρωση από το Windows Update. Πληροφοριακά έχω τα Windows 2000 pro. Για ιο δε νομιζω ότι θα πρόκειται γιατί έχω και το Norton Internet Security που "τρέχει" συνέχεια από πίσω.
Innersense Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2002 Den mporw na skeftw kamia kalh idea. Logika me install/uninstall tha eprepe na einai ola ok Na rwthsw kati asxeto omws. Mhpws ekanes prosfata format kai meteferes to directory me thn database apo cd? An kata tyxh exei symvei kati teteio, tsekare an ta arxeia mesa sto directory enai read only. To anafere giati einai apla enas apo tous poly asxetous logous pou prokaloun crach sto outlook
jimakos00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2002 Όχι δεν έκανα τίποτε περίεργο και ούτε κάποιο πρόγραμμα εγκατέστησα, το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα. Όλα έτσι ξαφνικά έγιναν. Το μόνο που έκανα είναι ότι έκανα update από το microsoft update.
jimakos00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2002 Επιτέλους το βρήκα. Ευτυχώς που η microsoft βγάζει και αντίδοτα για τις βλακείες που κάνει. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q314422 Το μόνο που δε κατάφερα όμως είναι να ανακτήσω τα παλιά μηνύματα και ρυθμίσεις που είχα αλλά μικρό το κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.