Προς το περιεχόμενο

Αντί επικήδειου…

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σκεψεις σου δεν ηταν παραλογες.

Κανενας μας δεν θελει να χασει αγαπημενο του ατομο (γονεις, αδελφια, φιλους, ετερο ημισυ...).

Συλληπητηρια...

Θα ζει παντα μεσα στις καρδιες των ανθρωπων που τον αγαπουν...

Δημοσ.
Εχω χάσει άτομα που είχα σαν αδέρφια, και τελευταία, εναν αρραβωνιαστικό, σε τροχαίο. Μετά απο 3 χρόνια, θα σας πώ ενα πράγμα....

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ...

Να σεβεσαι και να κάνεις την ζωή τη δική σου και των γύρω σου καλύτερη....

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ...

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός...Ολοι προχωράμε μετά απο ενα τέτοιο γεγονός, όλοι συνεχίζουμε την ζωή μας, κανουμε αλλους φίλους, αλλες σχέσεις.....ολα τα ξεθωριάζει ο χρόνος....

Μονο η μανα δεν ξεχνά...και δεν προχωρά...να το θυμάστε!

Μονο οι κακιες μένουν.......

Να είμαστε καλά και να θυμόμαστε πού και πού αυτούς που έφυγαν....

Φιλιά

Αννα

τί εννοείς "μόνο οι κακίες μένουν";

στα άλλα συμφωνώ, αυτό ομολογώ δεν το κατάλαβα..

Δημοσ.
τί εννοείς "μόνο οι κακίες μένουν";

στα άλλα συμφωνώ, αυτό ομολογώ δεν το κατάλαβα..

Καλημέρα! Εννοώ οτι μόνο οι τσακωμοί μεταξύ μας, οι ίντριγκες, οι λυκοφιλίες...μόνο τα κακά μένουν...μετά! Για αυτό να προσπαθούμε να κάνουμε την ζωή μας καλυτερη, απλή, και όμορφη!

Φιλιά

Δημοσ.

καλημέρα,

εγώ από όσους έχω χάσει θυμάμαι τις καλές, όμορφες στιγμές

εσύ θυμάσαι τις άσχημες;

εκτός και αν πάλι δε το κατάλαβα..

Δημοσ.

Αχ ρε παιδί μου! Οχι, δεν θυμάμαι εγώ τις άσχημες! Αλλά φαντάζεσαι να σου κάνει κάποιος ένα κακό...Π.χ. να τσακώνεσται καθημερινά για το πάρκινγκ εξω απο το σπίτι σου με ένα γείτονα..... και μετά να μαθεις οτι κάτι έπαθε! Οτι πέθανε. Γιατί τόσο καιρό να τσακώνεσαι με αυτό τον άνθρωπο που σίγουρα λίγο θα στεναχωρεθείς που έφυγε, και να μην είχατε μια καλή σχέση....; Αυτό εννοώ!!!!

Δημοσ.

αααααααααααααααααα

τώρα το λιάνησες (το έκανες λιανό)

καλά από τέτοια...

αν καταλαβαίναμε ουσιαστικά την αξία της ζωής

δεν θα χαλιόμασταν με τέτοιες καθημερινές λεπτομέριες

και όλα θα ήταν πιο αρμονικά..

απλά όταν σε παίρνει η μπάλα της καθημερινότητας.. η θεωρία πάει περίπατο..

καλή μας δύναμη σε όσους έχουμε χάσει αγαπητά πρόσωπα.

δυστυχώς, τα χειρότερα έρχονται...

Δημοσ.
Εχω χάσει άτομα που είχα σαν αδέρφια, και τελευταία, εναν αρραβωνιαστικό, σε τροχαίο. Μετά απο 3 χρόνια, θα σας πώ ενα πράγμα....

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ...

Να σεβεσαι και να κάνεις την ζωή τη δική σου και των γύρω σου καλύτερη....

ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ...

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός...Ολοι προχωράμε μετά απο ενα τέτοιο γεγονός, όλοι συνεχίζουμε την ζωή μας, κανουμε αλλους φίλους, αλλες σχέσεις.....ολα τα ξεθωριάζει ο χρόνος....

Μονο η μανα δεν ξεχνά...και δεν προχωρά...να το θυμάστε!

Μονο οι κακιες μένουν.......

Να είμαστε καλά και να θυμόμαστε πού και πού αυτούς που έφυγαν....

Φιλιά

Αννα

καποιες μανες προχωρανε οταν ειναι οι ιδιες που εχουν σκοτωσει το παιδι τους.

Δημοσ.

Διαβαζοντας αυτο το τοπικ βαθια συναιθηματα με τυληξαν γιατι μολις πριν 20 μερες εχασα τον Παπουλη μου τον ανθρωπο που περναγα απιστευτες στιγμες μαζι του τον ανθρωπο που με μεγαλωσε σαν παιδι του που εβλεπε τα εγγονια του και το χαμογελο του ξεπερνουσε τον ουρανο τον ανθρωπο διαμαντι που το καλοκαιρι που μας περασε περασα ατελειωτες στιγμες μαζι του.Δακρυα με τυλιγουν ακομα και τωρα ειναι προσφατο ξερεται και σε 2 βδομαδες ειναι τα 40 του αγαπημενου μου Παπου.

Τα θερμα μου συλληπυτηρια αδερφε γιατον συναδελφο σου και θα δανειστω ενα ρητο που λεει:

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ...

Δημοσ.

Αυτοί πού έφυγαν πάνε οι άνθρωποι.Το χειρότερο είναι γιά τούς ανθρώπους πού μένουν οι τύψεις πού ενδεχομένως βιώνουν.Κάποτε πέθανε ο πατέρας ενός φίλου μου σε σχετικά νεαρή ηλικία.Ο φίλος αγαπούσε υπερβολικά τον μπαμπά του όπως όλα τα παιδιά τού κόσμου πιστεύω το ίδιο κάνουν.Έπειτα λοιπόν στις συζητήσεις πού έκανε μαζί μου γιά να ελαφρύνει τον πόνο του φανταζόταν πως είχε φερθεί άσχημα στον πατέρα του καί έκλεγε με μαύρο δάκρυ.Απλές δηλαδή καθημερινές διαφωνίες τους φάνταζαν κατόπιν βουνό στο θλιμένο του μυαλό.Σας μιλώ τον έβλεπα καί ράγιζε η ψυχή μου.Μάταια προσπαθούσα να τού παρουσιάσω την πραγματικότητα.

Δίδαγμα:

Προσπάθησε όσο είναι εν ζωή άνθρωποι πού αγαπάς να τούς φέρεσαι καλά γιατί αν είσαι ευαίσθητος άνθρωπος θα έχεις μετά πρόβλημα.

Δημοσ.
και επισης διδαγμα.οσο πιο καλα φερεσαι τοσο πιο καλα σε πατανε κατω.

Εξαρτάται ποιόν έχεις απέναντί σου.Δεν είναι κανόνας αυτό πού λες.

Δημοσ.

οσο πιο καλα φερεσαι τοσο πιο καλα σε πατανε κατω.

Σε εναν θανατο δεν εχει σημασια εαν του φεροσουνα και σου φεροτανε καλα η ασχημα.Η απωλεια ειναι ιδια και στις δυο περιπτωσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...