Προς το περιεχόμενο

Wlan

Sherlock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή αντιμετώπιζα πολλές αποσυνδέσεις της ADSL συνδεσής μου με ένα gateway Linksys WAG354G αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το FRITZ BOX FON WLAN που ήρθε μαζί με το πακέτο που πήρα.

Τα προβλήματα λύθηκαν και είμαι ευχαριστημένος ΑΛΛΑ.....

Σκέφτηκα επειδή δεν έχω καλό σήμα (όπως και πρίν) σε όλο το σπίτι να χρησιμοποιήσω το Linksys ώστε να ενισχυθεί το σήμα βάζοντας το στην άλλη άκρη του σπιτιού.

Προσπάθησα πολλή ώρα και δεν κατάφερα κάτι.

Το Linksys έχει Bridge mode.

Έχετε καμια πρόταση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

θα μπορούσες να βάλεις ένα firmware της Forthnet που έχει βγει για να λυθεί το προβλημα με τα disconnects με το wag354g.

Τι ακριβώς προσπάθησες να κάνεις με το Linksys και το Fritz μαζί;

Το Fritz έχει ethernet έτσι; Θα μπορούσες να συνδέσεις απλά να συνδέσεις το Fritz στο Linksys με ethernet.

Δημοσ.

Φίλε δοκίμασα update firmware αλλα τίποτα.

Το Fritz έχει και αυτό WiFi και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την απόδοση του.

Αυτό που προσπάθησα είναι να χρησιμοποιείσω το Linksys στην μεριά του σπιτιού που δεν έχει καλό σήμα το δίκτυο απο το Fritz ώστε να το αναμεταδίδει.

Δημοσ.

Και πως έχεις συνδέσει το fritz με το linksys; Με τι ρυθμίσεις;

(έχε υπόψην οτι οσοι έβαλαν το firmware της forthnet το πρόβλημά τους εξαφανίστηκε)

Δημοσ.

Το bridge mode ενεργοποιήται και δουλεύει πανεύκολα, αλλά με προϋπόθεση ότι η συσκευή που θα επανεκπέμπει να βρίσκεται συνδεμένη με ethernet με την κύρια. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα, για διεύρυνση του range του wifi βάλ' το σε ύψος.

Για να γίνει αυτό που ήθελες να κάνεις, το μηχάνημα θα έπρεπε να έχει repeater mode και να είναι συμβατό με το κύριο, οπότε βράστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...