ipnotistis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας.. Έχω δυο πισι που φορανε ΝVidia Fx5500 kai GForce4 Ti 4200 .. Και στα δύο έχω το ίδιο πρόβλημα με τα DirectX.. Πάω να εγκαταστήσω τα τελευταία (9.0c) και ενώ αναμενόμενα θα πρεπε η μπάρα εγκατάστασης να κρατήσει λίγη ώρα, η μπλέ λωρίδα τελείωνει πολύ γρήγορα και ανακοινώνει ότι η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία. Πάω στο Run και πληκτρολογώ "dxdiag" και βλέπω ότι φοράει ακόμα τα Dx 9.0b .. τζίφος.. έχω κατεβάσει τα drivers της Nvidia (τελευταία φορά που ασχολήθηκα ήταν τον Ιούλιο, οπότε ήταν με τους τότε διαθέσιμους drivers) και πάλι δεν λύνεται το πρόβλημα. Και το περίεργο... και στα δύο πισι τo Service Pack 2 είναι εγκατεστημένο. Πληροφοριακά, είχα καταφέρει να περάσω τα Dx 9.0c περυσι αλλά δυστυχώς :oops: δεν θυμάμαι τι έκανα και μετα απο φορματάκι, την πάτησα... :S Thanks
Dreamstorm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν , θα κάνεις το εξής: Πάρε τα παρακάτω αρχεία από το setup του directx 9.0b ή 9.0a και αντικετάστησε τα στο setup του directx 9.0c. DSETUP.dll , dsetup32.dll , dxsetup.exe . Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε υπολογιστής φίλου και το λύσαμε έτσι.
ipnotistis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν , θα κάνεις το εξής: Πάρε τα παρακάτω αρχεία από το setup του directx 9.0b ή 9.0a και αντικετάστησε τα στο setup του directx 9.0c. DSETUP.dll , dsetup32.dll , dxsetup.exe . Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχε υπολογιστής φίλου και το λύσαμε έτσι. Τι ακριβώς εννοείς να τα αντικαταστήσω στο setup? Να πάρω τα αρχεία και να τα βάλω στο φάκελο? (ποιόν?)
Dreamstorm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν πας να βάλεις πχ το 9.0b στην αρχή ζητάει να το αποσυμπιέσεις κάπου. Από εκεί, παίρνεις τα 3 αρχεία και τα αντικαθιστάς στο φάκελο που έχεις αποσυμπιέσει το 9.0c. Μετά, κανονικά εγκατάσταση.
ipnotistis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει περίπτωση να βρώ την εγκατάσταση του 9.0β? Εσύ το χεις πρόχειρο? Ευχαριστώ πάντως
Dreamstorm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 ok, σου ανέβασα τα αρχεία που χρειάζεσαι στο rapidshare. Είναι από το 9.0b. http://rapidshare.de/files/34247369/dx.rar.html
ipnotistis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Euxarisτω πάρα πολυ! Να σαι καλά!
ipnotistis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ok, σου ανέβασα τα αρχεία που χρειάζεσαι στο rapidshare. Είναι από το 9.0b. http://rapidshare.de/files/34247369/dx.rar.html Δεν δούλεψε.. :neutral: Τί στο καλό να συμβαίνει.. Μήπως τρέχει τίποτα με τα service pack2 ? Εννοώ οτι κανονικα τα drivers συμπεριλαμβάνονται, αλλά δεν τα έχει.. Μήπως να έκανα κανένα update? Εγώ τα χω κόψει τελείως τα update.. λόγω κόπιας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.