Jimmy_BlinD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω ένα πρόγραμμα που να μου βγάζει τη μουσική σε μορφή αναγνώσιμη... δηλαδή έχω ένα φάκελο με μουσική με υποκατηγορίες - συγκροτήματα κλπ. Θέλω ένα πρόγραμμα που να τα απεικονίζει όλα αυτά σε τάξη και να μπορεί κάποιος άλλος να διαβάσει τι έχω στο φάκελο μου 'ΜΟΥΣΙΚΗ" ... καμία ιδέα?
emilios_x Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 exoume kai leme.... advanced MP3 Catalog, mp3 Library to proto kata protimhsh exo kai alla polla,alla den a3izoun... kai epeidh mou arese h upografh sou 8a sou po kai to tag & rename gia na allazeis ta tag.auta pou sou eipa einai oti kalutero uparxoun giati asxoloume para polu me auto...autaaaaaa.lol
Dyolf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Και για κάτι πιο fast μπορείς από dos prompt να κάνεις ένα dir /s > mp3.txt
Jimmy_BlinD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Και για κάτι πιο fast μπορείς από dos prompt να κάνεις ένα dir /s > mp3.txt έλα τι? πως γίνεται αυτό ? απο το run ?
yannis27gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Enarksi-Run-Command gia na bgeis se periballon DOS Meta me thn entolh "CD onoma fakelou" pas ston fakelo pou epithymeis. Gia na pas piso "CD.." (Ola xoris "", OK?).
tsomoloko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Και για κάτι πιο fast μπορείς από dos prompt να κάνεις ένα dir /s > mp3.txt Δουλεύει μια χαρά για αγγλικούς τίτλους. Στα ελληνικά τα κάνει...ακαταλαβίστικα. Nice tip although
billpeppas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραίο HTML Output έχει το Winampάκι μας... @ Playlist Window, Misc -> Generate HTML Playlist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.