nautilus7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω να πάρω ένα φορητό που να κάνει γύρω στα 800 - 900 ευρώ. Απ' ότι κοίταξα στα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά και στο skroutz, για να πάρεις core duo 2 θες παραπάνω λεφτά, ενώ ίσα ίσα φτάνουν για core duo (τους απλούς). Έτσι είμαι σε δίλημα, αν θα πρέπει να στραφώ σε επεξεργαστή παλιότερης γεννιάς (pentium M), ώστε να βάλω περισσότερα "πράγματα" στο φορητό ή να πάρω κάτι σχετικά απλό με καλύτερο επεξεργαστή. Ο φορητός θα χρησιμοποιείται για απλές καθημερινές εργασίες (internet, office) και δεν υπάρχει 2ος υπολογιστής στο σπίτι. Επίσης, θέλω να έχει οθόνη (περίπου) 15", dvd-r, ικανοποιητικό μέγεθος σκληρού, ενώ δεν με ενδιαφέρει καθόλου να παίζω παιχνίδια. Όσο αφορά στα υπόλοιπα, απλώς να έχει τα στοιχειώδη και απαραίτητα. Υπάρχει κάποια πρόταση από τη μεριά σας; Τι με συμβουλεύετε (καθώς είναι η πρώτη μου αγορά φορητού); Υπάρχει κάποια μάρκα ή μοντέλο που πρέπει να αποφύγω/προτιμήσω. Τί λένε οι φορητοί που συναρμολογεί το Πλαίσιο (αξιοπιστία, ποιότητα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Πρώτη επιλογή: Toshiba Satellite A110-195 στα 899? Δεύτερη επιλογή: TurboX Sirus X2 στα 999? Τρίτη επιλογή: Acer Aspire 5102 στα 899? Τέταρτη επιλογή: Acer Aspire 5601 στα 999? Επιλέγεις και παίρνεις. Απο την στιγμή που δεν σε απασχολούν τα παιχνίδια, θα έλεγα οτι η επιλογή δεν είναι και τόσο δύσκολη. Βάλε σαν κριτήριο εκτός απο τα χαρακτηριστικά και το after-sales support, για το οποίο φυσικά και δεν φημίζεται η Acer. Οσον αφορά την Toshiba, έχει την καλύτερη αντιπροσωπεία, με το Πλαίσιο να ακολουθεί με το 4ωρο service που πλέον έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apaixtos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 to telefteo acer einai pilo kalo..an pandws thes kai piotita kai logika sigouri axiopostia koita pros toshiba.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pctechgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 η πρώτη σου επιλογή είναι και η καλύτερη, την τρίτη θα το έχω στα χέρια μου κι εγω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laantonios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 ακόμη μία επιλογή... ή καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nautilus7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μάλλον πάω προς το Toshiba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
think4fun Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 παντως κ η acer ειναι αξιοπιστη εταιρεια για μενα κ απο προσωπικη χρηση. Ειχα αγορασει ενα λαπτοπ πριν 3-4 χρονια κ ακομα ζει κ βασιλευει εχωντας βγαλει τα ψωμια του κ με το παραπανω!! κ η toshiba καλη δε λεω, αλλα μερικες φορες πληρωνεις παραπανω μονο κ μονο για τ'ονομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nautilus7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή είμαι πολύ κοντά στο Toshiba A110 - 195... Στο site της Toshiba δεν αναφέρει ρητά αν έχει είσοδο ήχου (line in), αλλά λέει πως έχει είσοδο για μικρόφωνο. Λογικά θα κάνει αυτή και για είσοδο γραμμής, αλλά μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; (Με ενδιαφέρει γιατί θέλω να κάνω εγγραφές από το στερεοφωνικό) Interfaces 1 x DC-in 1 x external monitor 1 x RJ-11 1 x RJ-45 1 x TV-out (S-video) 1 x i.LINK® (IEEE 1394) 1 x external microphone 1 x headphone (stereo) 3 (Rear 2, Left 1) x USB 2.0 1 x 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Cards, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_e_v Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Γενικά το microphone είναι και line in πχ εγώ εκεί έχω συνδέσει κεραία και μέσω recording παίρνω το σήμα που λαμβάνει και το επεξεργάζομαι... Εννοείται το TOSHIBA θα πάρεις, προς θεού μακριά απο ACER... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ λίγα laptop (συνήθως τα πολύ ακριβά) έχουν ξεχωριστή είσοδο line-in. Τα περισσότερα έχουν την είσοδο για μικρόφωνο, η οποία παίζει τον ρόλο και του line-in. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το Toshiba A110-195. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Επιλέγεις και παίρνεις. Απο την στιγμή που δεν σε απασχολούν τα παιχνίδια, θα έλεγα οτι η επιλογή δεν είναι και τόσο δύσκολη. Βάλε σαν κριτήριο εκτός απο τα χαρακτηριστικά και το after-sales support, για το οποίο φυσικά και δεν φημίζεται η Acer. Οσον αφορά την Toshiba, έχει την καλύτερη αντιπροσωπεία, με το Πλαίσιο να ακολουθεί με το 4ωρο service που πλέον έχει. theloume den theloume na to dextoume afti tin stigmi to plaisio exei tin kaliteri antiprosopia -after sale service toshiba pou ixa to piga gia service ego (Stoun dialou ton kolo) ksanapiga meta apo 7 meres kai to pira xeirotera xalasmeno (dikaiologia tha etixe kai tha xalase) to afisa pali epitopou kai nai ksanapiga na to paro meta apo alles 7 meres kai telika ok. to gelio einai pos tin proti fora leo sto til sigoura doulevei to koitaksate ...e nai bebeos kai doulevei to problima brethike kai ftiaxtike. otan piga omos to problima itan ekei akoma pio dinato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nautilus7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Ωραία! Άρα ΟΚ και η line in. Ξέχασα να ρωτήσω... Από οθόνη είναι πάνω κάτω όλα τα ίδια ή υπάρχουν μεγάλες διαφορές; Τα HP τι λένε από αξιοπιστία/service κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laantonios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 η οθόνη του laptop είναι απο τα θέματα που θα κοιτάξεις επίσης διότι ισχύουν τα εξής 2: ή θα σου αρέσει ή όχι απο την αρχή..για αυτό κοίταξε το μηχάνημα πριν το πάρεις...τα hp είναι -για μένα- τέταρτα σε κατάταξη (sony-ibm & lenovo-toshiba-hp-fujitsu και μακράααν πίσω τα acer). Αναφέρω όσες εμπορικές φίρμες θυμάμαι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Είμαι κατά των Acer διότι ή μαμά εταιρεία δεν υποστηρίζει την αντικατάσταση αλλά την επισκευή (και μάλιστα στον χώρο παραγωγής βλέπε Ιταλία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.