Προς το περιεχόμενο

Fujitsu Siemens Amilo Pi 1556 S.O.S.

sradan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sigoura oi perissoteroi exete akousei tin prosfora twn multirama gia ton en logo laptop.Core duo sta 2 ghz,karta geforce7600 256 MB, 120 gb skliro SATA, kai 2 RAM ME 1400 EURO.Exete kapoia idea,ti paizei, giati i prosfora fainetai too good to be true.kserete genika apo fujitsu siemens, thermokrasies poiotita katskeuis ,aksiopistia ,service ktlp.an ton exei kaneis as pei kammia pliroforia giati epeigomai aderfia.Euxaristo prokatavolika. Doste kai soste me !!!

Δημοσ.

Koita kai ego afto epsaxna na matho prin kana 2mino peripou kai telika akousa kai ida ta kalitera logia gia ta en logo Laptop.

Telika pira to Pa 1510 kai mporo na sou po oti ime para poli efxaristimenos se ola tou.

Apo service den xero(den xriastika akoma)alla exo akousi ta kalitera.

Ti prosfora pou anaferes tin ida molis se diafimisi kai milame emina me anixto to stoma.

Poli kali prosfora xtipato avlepos to mixanima.

Δημοσ.

Καταπληκτική προσφορά! Η οθόνη του είναι 15άρα ή 17άρα; Σχετικά με τις θερμοκρασίες, δεν ξέρω να απαντήσω για το συγκεκριμένο αλλά όντας κάτοχος FSC με την Go6800 μπορώ να σου πω ότι αναπτύσσεται θερμοκρασία κάτω από το πληκτρολόγιο εκατέρωθεν του touchpad, η οποία είναι σχετικά ενοχλητική αλλά είναι αποτέλεσμα της θηριώδους κάρτας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι σε συνθήκες surfing (καλή ώρα) η θερμοκρασία του επεξεργαστή (2.13GHz) είναι 59C και της κάρτας 61C. Μεγάλο ρόλο παίζει και η θερμοκρασία του χώρου. Παρά ταύτα, πιστεύω ότι αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή notebook, απλά αν είσαι κατά της ανάπτυξης θερμοκρασιών στο άνω μέρος του προσπάθησε να το δεις σε λειτουργία (έστω idle) και σκέψου και εναλλακτικές (πχ το καλοπουλημένο Toshiba A100-192).

@giorgos th: $hit happens...

@polidis: Αχρείαστο να είναι το service γιατί είναι της ALMAN.

Δημοσ.

Genika me ta FS exo akousi kala logia.

Thema thermokrasion den tithete.To diko mou eos tora den sikose pano apo 55 vathmous se oti kai na to etrexa.

Apo times einai super.

Apo service ipa den xriastika akoma alla kai na xriasto me tipota den to pao se Elliniko service.

Epidi einai agorasmeno apo Germania kai pigeno sixna eki to mixanima tha paei gia service mono Germania.

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως το σύστημα ψύξης της Go7600 θα είναι πιο εξελιγμένο από αυτό της Go6800 οπότε αφού, όπως λες, δεν ανεβάζει θερμοκρασίες (55C έναντι 88C της δικιάς μου σε full load με θερμοκρασία χώρου 30C) δεν υπάρχει ουδείς λόγος ανησυχίας.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

μετά από 2 1/2 χρόνια της πλάκας εργασία κάηκε κάποιο μέρος της go7600 από το amilo pi1556 και η εγγύηση έχει λήξει.

Τιμή επισκευής (δηλαδή για νέα ίδια κάρτα) 527 ΕΥΡΩ!!!!

ΒΡΕ ΟΥΣΤ... πήρα καινούργιο , turbo-x που τουλάχιστον θα έχω το service μέσα σε μια μέρα και όχι να κάνω μια εβδομάδα μόνο για να μου πουν το κόστος!

Δημοσ.
μετά από 2 1/2 χρόνια της πλάκας εργασία κάηκε κάποιο μέρος της go7600 από το amilo pi1556 και η εγγύηση έχει λήξει.

Τιμή επισκευής (δηλαδή για νέα ίδια κάρτα) 527 ΕΥΡΩ!!!!

ΒΡΕ ΟΥΣΤ... πήρα καινούργιο , turbo-x που τουλάχιστον θα έχω το service μέσα σε μια μέρα και όχι να κάνω μια εβδομάδα μόνο για να μου πουν το κόστος!

Είναι μετά παράλογο να πεις ΟΥΣΤ? Εχουν αποθρασυνθεί τελείως στο θέμα σέρβις όλοι ανεξαιρέτως. Ζητάνε ότι θέλουν. Θα γυρίσει ο τροχός...

Για ψάξε όμως για την go7600 στο ebay να κάνεις την αντικάτάσταση μόνος σου και να έχεις ένα ωραιότατο φορητό για καβάτζα.

Δημοσ.
Sigoura oi perissoteroi exete akousei tin prosfora twn multirama gia ton en logo laptop.Core duo sta 2 ghz,karta geforce7600 256 MB, 120 gb skliro SATA, kai 2 RAM ME 1400 EURO.Exete kapoia idea,ti paizei, giati i prosfora fainetai too good to be true.kserete genika apo fujitsu siemens, thermokrasies poiotita katskeuis ,aksiopistia ,service ktlp.an ton exei kaneis as pei kammia pliroforia giati epeigomai aderfia.Euxaristo prokatavolika. Doste kai soste me !!!

Υπάρχει ακόμη αυτή η εταιρία ;

Τα Turbo-X είναι MacBook Pro μπροστά τους.

Δημοσ.

ΤΟ μονο που μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιεςι προς το παρον την ενσωματωμενη καρτα γραφικων και για μενα καως που δινουν 1 χρονο εγγύηση, μπορεις να διεκδικήσεις τα δικαιωάμτά σου για 2 χρονια στελνοντας ένα εξώδικο..

Δημοσ.

Φίλε καλώσηρθες στο κλαμπ των αδικήμενων από την παλιό fujitsu siemens η συγγεκριμμένη εταιρεία είναι πολύ γνώστη για την ποιότητα στα λάπτοπ της και την εξαιρετική συμπεριφόρα της.Κοίτα και εξώδικο να στείλεις δεν θα καταφέρεις τίποτα μιας και ο νόμος για τα 2 χρόνια δεν ισχύει στην Ελλάδα , πάντως δεν χάνεις και τίποτα να στείλεις .

Α και για του λόγου το αληθές και εμένα μου χε χάλασει η κάρτα γραφικών αλλά δεν τα χαν υπολογίσει σώστα και χάλασε στους 9 μήνες αντί στον 1 χρόνο και κάτι και την πάτησαν αλλά μετά από λίγο χάλασαν και το touchpad και η όθονη και τώρα τρέχω με τον Συνήγορο του καταναλωτή μπας και αποζημιωθώ.Τέτοια μάπα μηχανήματα μόνο η ενλόγω εταιρεία δίνει και είδικα η σειρά pi 1536 και 1556 έχουν βγει οι πιο ελλαττώματικες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πριν 18 μήνες αγόρασα το "καταπληκτικό " μοντέλο της Fujitsu-Siemens PI 1556.Πιστεύω ότι χειρότερο pc από το δικό μου δεν υπάρχει.Από την στιγμή που το πήρα έκανε επανεκινήσεις μόνο του και μέσα σε αυτό το διάστημα η κάρτα γραφικών έχει καεί 3 φορές(σε όλες μπήκε στην εγγύηση ευτυχώς) και προχθές κάηκε άλλη μια.Με λίγα λόγια εκτος από την ταλαιπωρία έχω μείνει χωρίς pc κοντά στους 3 μήνες.Άρχικα πίστευα ότι ήμουν απλώς μεγάλος καντέμης,πλέον είμαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει βγει ελλατωματικό.

Η ερώτηση που θα ήθελα να υποβάλω είναι η εξής:

Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ένα τόσο ελλατωματικο pc και να μην το αποσύρουν?

Δεν θα έπρεπε να μας τα έχουν αντικαταστήσει?

Προφανώς η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Το θέμα είναι τι μπορουμε να κάνουμε γι΄αυτό.

Πιστεύω πως αν οργανωθεί κάποια κίνηση, από όσους έχουν αγοράσει το εν λόγω laptop,(πρέπει να υπάρχουν αρκετοί άτυχοι) δεν γίνεται να μην καταφέρουμε κάτι.

Οι εταιρείες πρέπει να βάλουν μυαλό και να μην κοροιδεύουν έτσι τους καταναλωτές, λίγο ντροπή .

Δημοσ.

Για οσά λες έχεις απόλυτο δίκιο αλλά που να βρείς το δικαίο σου με αυτήν την παλιοεταιρεία ,που γνώμη μου είναι ότι έχει καταντήσει χειρότερη και από την acer.Τελικά όμως νόμιζω πως υπάρχει λύσει και ακούει στο όνομα Εξώδικο ή μυνήση προς την παλιό-fujitsu siemens, μου φαίνεται ότι είναι ο μόνος τρόπος να πάρεις πίσω τα λεφτά σου.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικά μετά από μήνες εντελώς τυχαία βρήκα κάποιον τεχνικό που λέει ότι μπορεί να επισκευάσει τις ελαττωματικές κάρτες γραφικών στα fujitsu.

όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...